Įkraunama...
Įkraunama...

Mamai su 2 vaikučiais reikalinga pagalba,

As pazadejau suziuret anklode ir labai atsiprasau kad nesuziurejau... tiesiog darbais uzverciau taip, kad paciai baisu...
Papildyta:
Merginos o Liudai tinka sintetinis anklodes uzpildas ar tik medvilne gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 28, 20:32)
Sveikos,
Truputį atostogauju, tai radau užkimštą pranešimų gaviklį doh.gif
Žiuriu, tema nelabai gyva  unsure.gif  Man kilo klausimas, kaip su maistu?  Nes nuo tada, kai vežiau, jau pusantros savaitės praėjo unsure.gif
Jaunesniam, bet jis ne toks jau ir mažas  mirksiukas.gif  Dviratis jau galėtų ir suaugusio žmogaus būti.
Šiaip tai mano mašina didesniems pervežimams  nelabai tinkama, bijau, kad dviračio net ir sulankstyto į ją nesukišim. Juo labiau, kad dažniausiai važiuojant darbo reikalais bagažinė tuščia nebūna. Bet kažką galvosim. Gal galite jį nufotografuot, kad įsivaizduočiau dydį?

Aš galėčiau dviračio užsukti. Kursuoju Klaipėda-Vilnius nuolatos. Šiuo "reisu" jau nebepaiimsiu, tačiau sekantį kartą važiuosiu gegužės 14 (ko gero). Turėkit omeny, jeigu jau ką.
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 05 28, 21:24)
Aš galėčiau dviračio užsukti. Kursuoju Klaipėda-Vilnius nuolatos. Šiuo "reisu" jau nebepaiimsiu, tačiau sekantį kartą važiuosiu gegužės 14 (ko gero). Turėkit omeny, jeigu jau ką.

Įtariu,kad birželio 14 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 28, 19:32)
Žiuriu, tema nelabai gyva  unsure.gif  Man kilo klausimas, kaip su maistu?  Nes nuo tada, kai vežiau, jau pusantros savaitės praėjo unsure.gif

Liudai buvo like is tu pinigeliu kur gavo. O as siandien skambinau, nes turiu tyreliu mergaitei, sutarem, kad ryt pasiskambinsim ir as uzvaziuosiu vakare. Jei kazko labai reikes, tai prigriebsiu parduotuveje pakeliui.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 28, 20:25)
Merginos o Liudai tinka sintetinis anklodes uzpildas ar tik medvilne gali buti?

manau tinka sintetika. svarbiausia ne pukai. paprastai juk buna medvilne, o viduj sintetinis uzpildas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 28 gegužės 2013 - 20:56
QUOTE(merga @ 2013 05 28, 22:44)
Įtariu,kad birželio 14 d.  mirksiukas.gif

O Jūs priskambinot Liudai pakalbėt dėl sveikatos??
Atsakyti

Šaunu good.gif
QUOTE(Frane @ 2013 05 28, 21:56)
Liudai buvo like is tu pinigeliu kur gavo. O as siandien skambinau, nes turiu tyreliu mergaitei, sutarem, kad ryt pasiskambinsim ir as uzvaziuosiu vakare. Jei kazko labai reikes, tai prigriebsiu parduotuveje pakeliui.

Tiesą sakant, man šiek tiek neramu. Supermamų entuziazmas priblėso, o šeimai iki kitos pašalpos ir sūnaus algos (jei viskas gerai), tai dar minimum 2 savaitės. O ir skolos už butą dar nemenkai likę... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 05 28, 21:56)
Papildyta:
manau tinka sintetika. svarbiausia ne pukai. paprastai juk buna medvilne, o viduj sintetinis uzpildas.

pirkom jyske anklodes ir pagalves, mums patiko, bet jos sintetines... Jeigu Liudai tiktu finansuociau tokia anklode

http://www.jysk.lt/#catalog!cat=327&product=623
Atsakyti
QUOTE(Dilgele @ 2013 05 28, 22:50)
O Jūs priskambinot Liudai pakalbėt dėl sveikatos??

Ne schmoll.gif .
Pas ją ten buvo problemikių,o dabar esu aš apsikrovusi darbais (iš laukų grįžtam tik vakarais,kai vos kojas bepavelku ir skambinti būna vėlu).

WG, F.kai sužinokit ,tiksliai parašykit ko reikia,rinksim bendrom jėgom.
Vsio varom, šiandien ir ryt be lietaus tai darbo ligi kaklo iki vakaro 4u.gif
Atsakyti

...būtų super...dviratis nemažas ( ne suaugusiam, nors aš pati juo galiu važiuoti)....aš savo mažajai pirkau 9ojo tortadeinio proga...bet maniškė šiai dienai jau 165 cm ūgio...ir nebenori to mažesnio dviračio , nes senelis naują naują nupirko su kažkokiais pribumbasais bigsmile.gif
...Fėja, parašykit man...aš savaitgalį lėksiu iki tėvų...tai parsivežčiau tą dviratį...
Papildyta:
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 28, 23:54)
Šaunu good.gif

Tiesą sakant, man šiek tiek neramu. Supermamų entuziazmas priblėso, o šeimai iki kitos pašalpos ir sūnaus algos (jei viskas gerai), tai dar minimum 2 savaitės. O ir skolos už butą dar nemenkai likę... unsure.gif

...atostogų metas prasideda...galvoju visą vasarą bus mažiau mamų eterį...
...jeigu Namų fėja atvažiuos iki Kauno dviračio...aš sudėsiu lauknešėlį prie dviračio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateba @ 2013 05 29, 09:37)
...būtų super...dviratis nemažas ( ne suaugusiam, nors aš pati juo galiu važiuoti)....aš savo mažajai pirkau 9ojo tortadeinio proga...bet maniškė šiai dienai jau 165 cm ūgio...ir nebenori to mažesnio dviračio , nes senelis naują naują nupirko su kažkokiais pribumbasais bigsmile.gif
...Fėja, parašykit man...aš savaitgalį lėksiu iki tėvų...tai parsivežčiau tą dviratį...
Papildyta:
...atostogų metas prasideda...galvoju visą vasarą bus mažiau mamų eterį...
...jeigu Namų fėja atvažiuos iki Kauno dviračio...aš sudėsiu lauknešėlį prie dviračio... ax.gif

Tikrai galėsiu užvažiuoti, kaip ir minėjau, greičiausiai birželio 14 d. Artėjant "terminui" sukontaktuosiu, susiderinsim.

Dėl to paties dviračio - kur jį šeimyna laikys? Koridoriuje? Gal koks užraktas reikalingas? Kad nenudžiautų iš to vaiko, o tai bus ašarų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 05 29, 09:49)
Tikrai galėsiu užvažiuoti, kaip ir minėjau, greičiausiai birželio 14 d. Artėjant "terminui" sukontaktuosiu, susiderinsim.

Dėl to paties dviračio - kur jį šeimyna laikys? Koridoriuje? Gal koks užraktas reikalingas? Kad nenudžiautų iš to vaiko, o tai bus ašarų  doh.gif

Šalia buto jie turi didelį rakinamą sandėliuką, taip kad su laikymu problemų nebus.
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 05 29, 09:49)

Dėl to paties dviračio - kur jį šeimyna laikys? Koridoriuje? Gal koks užraktas reikalingas? Kad nenudžiautų iš to vaiko, o tai bus ašarų  doh.gif

..tada parsivežu pas save ir laukiu žinių thumbup.gif
Atsakyti