Įkraunama...
Įkraunama...

Mamai su 2 vaikučiais reikalinga pagalba,

QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 23, 21:02)

Nesuprantu ar pas ją tel .išsikrovęs g.gif negaliu prsibirbiinti
Atsakyti
Merginos kokio dydzio kaldros reiketu?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 25, 14:57)
Merginos kokio dydzio kaldros reiketu?

viengules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 05 25, 15:42)
viengules  smile.gif

mamai reikia taip?
bandysiu nupirkt. Tik as is Kauno, tai kai turesiu prasysiu Liudos adreso nes teks siusti
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 25, 19:27)
mamai reikia taip?
bandysiu nupirkt. Tik as is Kauno, tai kai turesiu prasysiu Liudos adreso nes teks siusti

Nesiųskite, siuntimas kainuos ne taip jau mažai. Geriau parašykite man į a.ž. savo kontaktus, aš kartais būnu komandiruotėje Kaune, paimčiau, jei susiderintume.
Arba jei planuojate pirkt pvz. kokiam Jysk'e, tai geriau praveskite Frane tą sumą - nupirksime Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 25, 19:57)
Nesiųskite, siuntimas kainuos ne taip jau mažai.  Geriau  parašykite man į a.ž. savo kontaktus, aš kartais būnu komandiruotėje Kaune, paimčiau, jei susiderintume.
Arba jei planuojate pirkt pvz. kokiam Jysk'e, tai geriau praveskite Frane tą sumą - nupirksime Vilniuje. 4u.gif

pasistengsiu per pora dienu paieskoti kazko tinkamo...

namie turiu pora, gal bus kokia tinkama...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 25, 19:22)
pasistengsiu per pora dienu paieskoti kazko tinkamo...

namie turiu pora, gal bus kokia tinkama...

Ir aš galėčiau... ax.gif
Atsakyti
...labas mergaitės.. 4u.gif
...turiu dviratį, galiu padovanoti..o čia kuriam berniukui reikia - jaunesniam ar vyresniam?
...bet aš vis dar Kaune lotuliukas.gif ...jeigu Winter Garden prilėktų galėtume pabandyti jį sulankstyti...
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 05 26, 14:56)
Ir aš galėčiau... ax.gif

ka jus galetume? kaldra padovanot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurateba @ 2013 05 28, 08:53)

...bet aš vis dar Kaune  lotuliukas.gif ...

o i Vilniu nenori kraustytis? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 05 28, 08:56)
ka jus galetume? kaldra padovanot?  ax.gif
Papildyta:
o i Vilniu nenori kraustytis?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Nu jo nieko nepridursi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 05 28, 08:56)
ka jus galetume? kaldra padovanot?  ax.gif
Papildyta:
o i Vilniu nenori kraustytis?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

..oi kad jūs pačios Vilniuj taip gerai frontą laikot...o mes priemiesčių mamos galim kartas nuo karto prisijungti group.gif group.gif group.gif
Atsakyti
Sveikos,
Truputį atostogauju, tai radau užkimštą pranešimų gaviklį doh.gif
Žiuriu, tema nelabai gyva unsure.gif Man kilo klausimas, kaip su maistu? Nes nuo tada, kai vežiau, jau pusantros savaitės praėjo unsure.gif

QUOTE(jurateba @ 2013 05 28, 08:53)
...labas mergaitės.. 4u.gif
...turiu dviratį, galiu padovanoti..o čia kuriam berniukui reikia - jaunesniam ar vyresniam?
...bet aš vis dar Kaune  lotuliukas.gif ...jeigu Winter Garden prilėktų galėtume pabandyti jį sulankstyti...

Jaunesniam, bet jis ne toks jau ir mažas mirksiukas.gif Dviratis jau galėtų ir suaugusio žmogaus būti.
Šiaip tai mano mašina didesniems pervežimams nelabai tinkama, bijau, kad dviračio net ir sulankstyto į ją nesukišim. Juo labiau, kad dažniausiai važiuojant darbo reikalais bagažinė tuščia nebūna. Bet kažką galvosim. Gal galite jį nufotografuot, kad įsivaizduočiau dydį?
Atsakyti