Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių klubas

sveikos,

galvoju pasijungsiu tai jau skaitymo turesiu smile.gif bet visos irgi tokios pat "aktyvios" lotuliukas.gif
vasara.. visos kam lauke kam darbe, o jei atstogos tai isvis turbt kompas ne draugas smile.gif
man siandien jau paskutine atostogu diena... i nu dar savaitgalis liko.. bet savaitgalis yra savaitalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2013 08 09, 14:15)
sveikos,

galvoju pasijungsiu tai jau skaitymo turesiu smile.gif bet visos irgi tokios pat "aktyvios"  lotuliukas.gif 
vasara.. visos kam lauke kam darbe, o jei atstogos tai isvis turbt kompas ne draugas smile.gif
man siandien jau paskutine atostogu diena... i nu dar savaitgalis liko.. bet savaitgalis yra savaitalis smile.gif

čia kad daug skaityti nereiktų biggrin.gif
aš nuo rugsėjo po atostogų irgi į darbą šaunu jau cool.gif unsure.gif
sveikos
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2013 08 09, 14:20)
čia kad daug skaityti nereiktų biggrin.gif
aš nuo rugsėjo po atostogų irgi į darbą šaunu jau  cool.gif  unsure.gif
sveikos

Kur mažąją dėsi?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2013 08 09, 20:40)
Kur mažąją dėsi?

Sveikos 4u.gif

auklės ieškau
Atsakyti
Laba smile.gif

Vakarę su 1-uoju gimtadieniu 4u.gif Nerūpestingos vaikystės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na tai jau paskutines dieneles vaikučiai (gal greičiau tėveliai) skaičiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Vakarytei ir čia daug balionų gimtadieninių 4u.gif 4u.gif

aš skaičiuoju dienas likusias iki atostogų... blush2.gif

Vaikai kažkaip neverčia apie mokslo metus galvoti, mažiukas visą vasarą pėdina darželin, labai reikia eiti pas vaikus ir žaisti - o didysis jau laukia kada prasidės paskutinieji mokslo metai mokykloje - taip kad be stresų ir ypatingų džiaugsmų artėja rugsėjis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 27 rugpjūčio 2013 - 22:07
Laba,

Mes irgi be stresu biggrin.gif , bet kadangi abu atostogavo, tai jauciasi, kad rugseji jau arteja: K jau labai draugu pasiilges ir labai laukia darzelio, o A vakar apipirkom mokyklai tai vis delioja naujus daiktus is vienos vietos i kita tongue.gif ... na jis mano toks jautrus palyginus, tai manau gal ir jaudinasi kazkiek - vis tik 5 klase, viskas bus kitaip siemet cool.gif
Atsakyti

Vakarei daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na aš šiandien jau irgi dirbau....
Dičkiui didelių emocijų rugsėjo 1 nekelia.... tik mama nepastebėjo, kad vaikas taip ūgtelėjo, kad iš uniforminių kelnių bridžai pasidarė doh.gif doh.gif doh.gif Vos ne atsiklaupus maldavau sivėją, kad pasiūtų naujas blush2.gif Dar ir dabar negaliu patikėti, kad tiek ūgtelėjo ax.gif O mažąjį su nerimu leidžiu.... į darželį nori, bet bijau, kad kai neras geriausių savo draugų, nes išėjo į paruošiamukus, labai nusimins.... nežinau net ko tikėtis... verysad.gif
Tere, į kurią mokyklą A. eis?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Terė @ 2013 08 28, 19:28)
Laba,

Mes irgi be stresu  biggrin.gif , bet kadangi abu atostogavo, tai jauciasi, kad rugseji jau arteja: K jau labai draugu pasiilges ir labai laukia darzelio, o A vakar apipirkom mokyklai tai vis delioja naujus daiktus is vienos vietos i kita  tongue.gif ... na jis mano toks jautrus palyginus, tai manau gal ir jaudinasi kazkiek - vis tik 5 klase, viskas bus kitaip siemet  cool.gif

jau į 5 klasę bigsmile.gif eina sau kaip laikas lekia doh.gif biggrin.gif

Aš stresuoju , laukdama rugsėjo 1 blush2.gif pakeičiau darbovietę
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2013 08 28, 19:52)
Vakarei daug daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na aš šiandien jau irgi dirbau....
Dičkiui didelių emocijų rugsėjo 1 nekelia.... tik mama nepastebėjo, kad vaikas taip ūgtelėjo, kad iš uniforminių kelnių bridžai pasidarė  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Vos ne atsiklaupus maldavau sivėją, kad pasiūtų naujas  blush2.gif  Dar ir dabar negaliu patikėti, kad tiek ūgtelėjo  ax.gif  O mažąjį su nerimu leidžiu.... į darželį nori, bet bijau, kad kai neras geriausių savo draugų, nes išėjo į paruošiamukus, labai nusimins.... nežinau net ko tikėtis...  verysad.gif
Tere, į kurią mokyklą A. eis?

Ačiū ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ai, mes po TA 118cm, 21kg, sakė idealus santykis bigsmile.gif kad man taip biggrin.gif

Tiesa, greitai priminkit kur profilaktiškai akytes patikrint, pa skokią gydytoją, sakė ir į optikas galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 28 rugpjūčio 2013 - 20:44
QUOTE(lili* @ 2013 08 28, 21:43)
Ai, mes po TA 118cm, 21kg, sakė idealus santykis  bigsmile.gif  kad man taip  biggrin.gif
Tiesa, greitai priminkit kur profilaktiškai akytes patikrint, pa skokią gydytoją, sakė ir į optikas galima  g.gif

mūsų TA 122 ir 22 biggrin.gif
mes visada pas Mažeikienę einam...
Atsakyti