labos
Ačiū už sveikinimus mano bedančiukei
Laba
na ir kaip sekėsi?
Tavo mergytei su praėjusiu gimtadieniu
QUOTE(lili* @ 2013 06 03, 20:34)
na ir kaip sekėsi?
QUOTE(kacumota @ 2013 06 03, 21:23)
Tavo mergytei su praėjusiu gimtadieniu
QUOTE(Terė @ 2013 06 04, 20:46)
sakyčiau gerai
Svarbiausia jaunieji liko labai patenkinti, na ir svečiai "ači" tarė, tai gal pirmas blynas nebaisiai prisvilo
QUOTE(lili* @ 2013 06 04, 20:11)
sakyčiau gerai
Svarbiausia jaunieji liko labai patenkinti, na ir svečiai "ači" tarė, tai gal pirmas blynas nebaisiai prisvilo
na taip, kai išgirsti, kad tavo triūsas nenuėjo veltui ir buvo įvertintas - smagu ... pora kartų teko "dirbti" šį darbą, žinau ką tai reiškia
QUOTE(Terė @ 2013 06 04, 22:35)
na taip, kai išgirsti, kad tavo triūsas nenuėjo veltui ir buvo įvertintas - smagu ... pora kartų teko "dirbti" šį darbą, žinau ką tai reiškia
na darbas tai tikrai ...
Pagaliau išsimiegojau bet jeikas užeitų į namus daiktai vis dar abile kur išėtyti , vis dar tingiu
Sveikos
Kaip gyvuojat?
Nezinau kaip Alytuj siandien, bet Lazdiju raj. siandien nerealiai lijo
Kaip gyvuojat?
Nezinau kaip Alytuj siandien, bet Lazdiju raj. siandien nerealiai lijo
Austeja001 - gražios gimtadienio šventės - kad gyvenime niekad nepritrūktų spalvų
Smilga* sakai nori būti pirma
rytoj gimšiukas
Sveikos prapuolenės
rytoj gimšiukas
Sveikos prapuolenės
Smilga, dėkuj
Su gimtadieniu Austeja... Dziaugsmo...
Sveikos,
buvau tikra kad neprisijungsiu, tai paskubėjau iš vakaro. Žinau kad šiandien
QUOTE(lili* @ 2013 06 17, 22:13)
buvau tikra kad neprisijungsiu, tai paskubėjau iš vakaro. Žinau kad šiandien
Sveikos
Austėja dar kartą su gražia švente
Čia mes su viena gražia motera pasitarėm ir nusprendėm ,kad jau norim valgyt arba gert, arba tyru oru pakvepuot, mažu kas išeitų iki vasaros pabaigos susiorganizuot
Austėja dar kartą su gražia švente
Čia mes su viena gražia motera pasitarėm ir nusprendėm ,kad jau norim valgyt arba gert, arba tyru oru pakvepuot, mažu kas išeitų iki vasaros pabaigos susiorganizuot