Laba,
na šiandien apsilankėm pas gydytoją ir jokių skubėjimų traukti kuo greičiau nereikia, nuramino, kad apskritai sakė šiuolaikiniams mazgiams kitaip žandikaulis formuojasi, kitaip dantukai dygsta, liepė klibint ir jei jau iki Kalėdų nepavyktų išklibint,tik tada jau su jos pagalba išrausim senąjį
va taip va
QUOTE(lili* @ 2013 11 07, 18:13)
Laba,
na šiandien apsilankėm pas gydytoją ir jokių skubėjimų traukti kuo greičiau nereikia, nuramino, kad apskritai sakė šiuolaikiniams mazgiams kitaip žandikaulis formuojasi, kitaip dantukai dygsta, liepė klibint ir jei jau iki Kalėdų nepavyktų išklibint,tik tada jau su jos pagalba išrausim senąjį
va taip va
va taip va
ir mums taip sakė. Teko tik tuos didesnius traukt kelis, nes niekaip patys neįveikėm. Per jėgą liepė jokiu būdu netraukt. D. tai iš vis pats traukosi ir atneša saujoj Jau iškritę 6, turim 4 nuolatinius
QUOTE(austeja001 @ 2013 11 07, 18:37)
ir mums taip sakė. Teko tik tuos didesnius traukt kelis, nes niekaip patys neįveikėm. Per jėgą liepė jokiu būdu netraukt. D. tai iš vis pats traukosi ir atneša saujoj Jau iškritę 6, turim 4 nuolatinius
čia tovo mažiukui tiek ...
Laba
Papildyta:
QUOTE(lili* @ 2013 11 07, 18:13)
maniškis tai buvo nesukalbamas, tai vien dėl to tekdavo vesti pas gyd kelis irgi yra pats išsitraukęs
Dar gavom diplomą už drąsą
Nu bet gydytoja nereali , kad visos tokios būtų
QUOTE(Terė @ 2013 11 07, 19:05)
Aha, mazgiui. Vasarą pradėjo krist - pirmasis labai įsimintinai Austrijoj, Zalcburgo pily valgant iškrito O kaip džiaugėsi, kad pelė eurą atnešė
QUOTE(austeja001 @ 2013 11 07, 19:42)
Aha, mazgiui. Vasarą pradėjo krist - pirmasis labai įsimintinai Austrijoj, Zalcburgo pily valgant iškrito O kaip džiaugėsi, kad pelė eurą atnešė
Gal žinot kas gražiai ir nebrangiai lakuoja ilgalaikiu nagus ?
Turiu drauges mergaite, kuri vis lakuoja man, bet kad baisiai jau manneptogu iki jos nusigauti
QUOTE(lili* @ 2013 11 07, 19:19)
QUOTE(austeja001 @ 2013 11 07, 19:42)
geras
Laba...
Lili, isduoki kokia cia gydytoja...Mano T dar viena reikia traukti. Sugebejo juk nusilauzti puse danties siusdama...
QUOTE(lili* @ 2013 11 07, 19:19)
Lili, isduoki kokia cia gydytoja...Mano T dar viena reikia traukti. Sugebejo juk nusilauzti puse danties siusdama...
QUOTE(a.narus @ 2013 11 08, 08:22)
Laba...
Jūratė Bagdonienė Sebestino klinikoj Tikrai superinė, atsimena savo pacientus, net vardais, aš tokia nepareiginga, kai priverčia skausmas, tada nueinu, o šiaip nesitikrinu
Tvarkosi MB dabar trečia savaitė dantis pas ją, liepiau užklaust dėl Austutės, tai viską ji prisiminė ir mano vardą ir mazgę , žodžiu man ji superinė
Aišku kainos piniginę paplonins nemenkai, bet .....
Šiandien atėjau į darželį pasiimti anksčiau saviškės, kadangi pamačiau, kad dar lėkštės švarios, kad dar laukia vakarienės, tai nepasirodžiau visiems, auklėtoja nepamatė .... na ir klausausi, gaunasi kaip ir slapčia Auklėtoja subara , kad netriukšmautų, vieną , kitą kartą, tada " ...... jei triukšmausi eisi rašyt " pastaroji frazė , tai užkliuvo, nesinorėtų, kad vaikams užsifiksuotų rašymas kaip bausmė
Gavom du skiepus, paverkėm, kad reikia paverkti pamačius adatą
Sveikos
Kamilį su gimtadieniu
Laba...
Na va saunios merginos...
Cia kada T isdykavo namuose. Tai klausiau, kokias bausmes taiko, ar ka sako, kai neklausote darzelyje. Atsakymas-eini rasyti... Na zodziu...
QUOTE(lili* @ 2013 11 08, 20:34)
Šiandien atėjau į darželį pasiimti anksčiau saviškės, kadangi pamačiau, kad dar lėkštės švarios, kad dar laukia vakarienės, tai nepasirodžiau visiems, auklėtoja nepamatė .... na ir klausausi, gaunasi kaip ir slapčia Auklėtoja subara , kad netriukšmautų, vieną , kitą kartą, tada " ...... jei triukšmausi eisi rašyt " pastaroji frazė , tai užkliuvo, nesinorėtų, kad vaikams užsifiksuotų rašymas kaip bausmė
Na va saunios merginos...
Cia kada T isdykavo namuose. Tai klausiau, kokias bausmes taiko, ar ka sako, kai neklausote darzelyje. Atsakymas-eini rasyti... Na zodziu...
Sveikos...
Austytei buckis gimtadienio proga...
Austytei buckis gimtadienio proga...
Austėją su gimtadieniu, linksmos šventės, skanaus torto