Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių klubas

Man tuo metu poliklinikoj minejo,kad priesmokyklinuku med.kortoj turi but pazymeta,kad atliktas mantu testas.Cia,kaip privalomas atributas ,pradedant lankyti mokomasias istaigas.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2013 11 03, 12:59)
Man tuo metu poliklinikoj minejo,kad priesmokyklinuku med.kortoj turi but pazymeta,kad atliktas mantu testas.Cia,kaip privalomas atributas ,pradedant lankyti mokomasias istaigas.

tai aš jau nieko nesuprantu, nes mums liepė tik pas odontologą, okulistą ir viskas... nors mums gyd dar net ir pažymos nedavus doh.gif
Atsakyti
Cia matyt kas nori ir kaip nori tas tokia sistema ir taiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 03 lapkričio 2013 - 13:03
Laba smile.gif

Pastebėjau, kad paskutiniu metu aš kaip iš medžio iškritus doh.gif apie tą mantu nieko mums neužsiminė kai ėjom rugpjūtį dėl med pažymos darželiui. Gal užsimins kai eisim 6 metų proga... bus skiepas ar ne? g.gif net ir galvoju ar A darytas tas mantu neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2013 11 05, 19:30)
  net ir galvoju ar A darytas tas mantu neatsimenu  blush2.gif

drinks_cheers.gif ... ir aš neužfiksavus tokio fakto... gal be mano žinios, daržely, mokykloj nedaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2013 11 05, 19:30)
Laba  smile.gif

Pastebėjau, kad paskutiniu metu aš kaip iš medžio iškritus  doh.gif  apie tą mantu  nieko mums neužsiminė kai ėjom rugpjūtį dėl med pažymos darželiui. Gal užsimins kai eisim 6 metų proga... bus skiepas ar ne?  g.gif    net ir galvoju ar A darytas tas mantu neatsimenu  blush2.gif

labukas 4u.gif

Mums rugpjūtį seselė užsiminė, kad bus skiepas, kad ateit dvi savaites prieš gimatdienį.
Šiandien buvom, ašarų buvo.............. penktadienį pas gydytoją, o tad ajau turbūt bu sir skiepas tas 6 metų .
Gydytoja sakė, kad skirtas finansavimas ir šietiems mazgiam sdaro mantu nemokamai.

Mums prasikalė pirmas nuolatinis dantukas rolleyes.gif , bet neiškritęs dar pieninukas ir nelabai kliba unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(austeja001 @ 2013 11 05, 21:20)
drinks_cheers.gif ... ir aš neužfiksavus tokio fakto... gal be mano žinios, daržely, mokykloj nedaro?  g.gif

spėju ,kad anksčiau nedarė, gal čia dabar kokia tai sveiktos sistemos ale naujovė g.gif
Atsakyti
Sveikos...

As pamenu, kad mano K dare mantu ir nemokamai... Gal kad mes rizikingoje grupeje?

Lili, reiks rauti danti... Mano T taip buvo-kiek privargau, kol radau, kas istrauktu. Privatininkai nebenori (gal cia kokios taisykles keitesi), o poliklinikoje 2 h pralaukeme... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
mūsų apačioj abu buvo išdygę o tie neiškritę, tai lb greitai ištraukė, ir reikia kuo greičiau traukti.... ech tie mūsų bedančiai biggrin.gif
Atsakyti
o mano D. dar nei vienas dantukas neiškritęs ir net nejuda g.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

P ir išdygo viršutiniai neiškritus pieniniu liekanom , netraukė niekas mums liepė laukt:( nu išstūmė beaugdami . Vienas kreivokas auga bet dar gal susitvarkys viskas smile.gif

Gražuoliai bedančiai biggrin.gif
Atsakyti
Na žiūrėsim ,ką darysim biggrin.gif

Ryt MB kaip tik eis pas odontologę, paklaus , žiūrėsim ką patars ax.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(lili* @ 2013 11 05, 21:24)
labukas  4u.gif

Mums rugpjūtį seselė užsiminė, kad bus skiepas, kad ateit  dvi savaites prieš gimatdienį.
Šiandien buvom, ašarų buvo.............. penktadienį pas gydytoją, o tad ajau turbūt bu sir skiepas tas 6 metų .
Gydytoja sakė, kad skirtas finansavimas ir šietiems mazgiam sdaro mantu nemokamai.
Mums prasikalė pirmas nuolatinis dantukas  rolleyes.gif , bet neiškritęs dar pieninukas ir nelabai kliba  unsure.gif
Papildyta:

spėju ,kad anksčiau nedarė, gal čia dabar kokia tai sveiktos sistemos ale naujovė  g.gif

ir A taip buvo, is pradziu irgi galvojau, kad lauksim kol istums, bet kai pradejo nuolatinis kreivotis, tai ejom, kad istrauktu... ir aisku tada nuejom i poliklinika, tai neduok tu dieve, ten su vaikais elgtis nemoka schmoll.gif - vaikui tiek streso ivare, kad truksta zodziu, dar ir dabar susinervuoju kai prisimenu doh.gif
kitus dantuku trauke musu gydytoja, kur visi ir lankomes, tai vaika "nukalbina" ir pan... nebuna to streso tiek rolleyes.gif

Mano A praktiskai visi dantys, taip dygsta pieninis beveik nekliba, o nuolatinis i sona dygsta... kaip tik siemet visi iltiniai jam taip dygsta doh.gif gerai, kad paskuj "nusileido" visi iltiniai i savo vietas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terė: 06 lapkričio 2013 - 21:59