Sveikos. Nors ir paveluotai bet sveikinam Nedute su gimtadieniu!!!
Laba
Nedute, su praejusiu gimtadieniu (uij kaip paveluotai )
na va kompas buvo sugedes, tai neprisijungiau ir nepamaciau , butu smagu susimatyti... nepameskim sitos minties galim ir kita savaite
QUOTE(lili* @ 2013 10 20, 13:08)
Ai, dar pagalvojau , gal sakau pavalgyt susitinkam kada nors, aš galvoju, kad kai bus vaikams atostogos galėčiu bet kurį vakarą Iš anksto klausiu, nes su mūsų tempais ir dešimtmečio prireiks šitai temai užbaigi
na va kompas buvo sugedes, tai neprisijungiau ir nepamaciau , butu smagu susimatyti... nepameskim sitos minties galim ir kita savaite
QUOTE(Terė @ 2013 10 30, 21:51)
Laba
Nu va likau alkana
Sveikos gyvos
Kas geresnio, kaip gyvenimas ?
Ar darė jūsų šešiamečius mantu mėginį ?
Sveikos...
Veiksme gyvename. Visos namuose-tai vienos pesasi, o trecia jei ko negauna-krenta ant zemes ir rekia... Sutinku kaimyna-tai jis tokiomis didelemis akimis i mane ziuri...
Skiepijo. Nebuvo jokios reakcijos.
Veiksme gyvename. Visos namuose-tai vienos pesasi, o trecia jei ko negauna-krenta ant zemes ir rekia... Sutinku kaimyna-tai jis tokiomis didelemis akimis i mane ziuri...
Skiepijo. Nebuvo jokios reakcijos.
QUOTE(lili* @ 2013 10 31, 21:53)
Dar klausimas, kur užsakinėjat saknius, nebrangius ir gražius tortus ? kažin tokių būna
Pas internetines kepėjas reikai labai iš anksto užsakyti, "Giraičio duonos" pardėj taip išbrango, kad jų grožis vadinamas tokių pinigų nevertas, pas vyro bendradarbio žmoną galvojau užsakyt, pabandymui paėmiau min puoštą tortą skoniui išbandyt, bet kai užsilankstė kainą tai jau nori nenori turės būt skanus , vien kaina skonį pakels
Papildyta:
Ai, dar klausimukas, gal kuri esat apdraudusi vaikus gyvybės ar kitokiu ale kaupiamuoju draudimu, mane čia atakuoja Aviva draudimas,tiksliau buvus bendradarbė , bet man vis kyl aklausimas , o kaip realiai, jei noriu nutraukti anksčiau nei numatytas terminas
Pas internetines kepėjas reikai labai iš anksto užsakyti, "Giraičio duonos" pardėj taip išbrango, kad jų grožis vadinamas tokių pinigų nevertas, pas vyro bendradarbio žmoną galvojau užsakyt, pabandymui paėmiau min puoštą tortą skoniui išbandyt, bet kai užsilankstė kainą tai jau nori nenori turės būt skanus , vien kaina skonį pakels
Papildyta:
Ai, dar klausimukas, gal kuri esat apdraudusi vaikus gyvybės ar kitokiu ale kaupiamuoju draudimu, mane čia atakuoja Aviva draudimas,tiksliau buvus bendradarbė , bet man vis kyl aklausimas , o kaip realiai, jei noriu nutraukti anksčiau nei numatytas terminas
QUOTE(lili* @ 2013 10 31, 22:09)
Na as tiesiai sviesiai ir trumpai. As nedrausciau. Atsiperkamumas kazkur tik po 10 metu nuo tavo idetu pinigu. O per 10 metu kiek tavo pinigai nuverteja? Geriau paprastas kasmetinis.
QUOTE(lili* @ 2013 10 31, 22:53)
Nu va likau alkana
Sveikos gyvos
Sveikos gyvos
Nors esu dazna skaitytoja,tai ilysiu ir pasisakyt .Bendraujanciu bus daugiau .Nes pora mergaiciu pazistu cia tiesiogiai .
O, lili*, maziukei mantu meginio neeme pries priesmokykline?As kaip supratau,kad butu man neatidave priesmokyklinuko med. kortos ,kol nepadarytas mantu .O gal cia butent daro tik tada ,kai sueina 6 metukai
QUOTE(Viliausmama @ 2013 11 02, 21:05)
Nors esu dazna skaitytoja,tai ilysiu ir pasisakyt .Bendraujanciu bus daugiau .Nes pora mergaiciu pazistu cia tiesiogiai .
O, lili*, maziukei mantu meginio neeme pries priesmokykline?As kaip supratau,kad butu man neatidave priesmokyklinuko med. kortos ,kol nepadarytas mantu .O gal cia butent daro tik tada ,kai sueina 6 metukai
Nea, nedarė, kai ėjm prieš rugsėjį profilaktiškai, tada sesutėpasakė, kad preš gimatdienį 6m. ateiti ir padarys
Sveikos...
Sveikos, mums dėl mantu gyd išvis nieko nesakė...
QUOTE(lili* @ 2013 11 03, 13:14)
Nea, nedarė, kai ėjm prieš rugsėjį profilaktiškai, tada sesutėpasakė, kad preš gimatdienį 6m. ateiti ir padarys
Sveikos...
Sveikos...
A vadinas cia esme pilnuose metuose.Beje,daro ji tik antradieniais (beje ilga skiepu kab.darbo diena).Jei lieka to reagento,tai dar yra galimybes iki treciadienio 12 -tos val.
o jį ne 7 metų daro?