Ekologiškas balzamas BIO LEDER BALSAM skirtas įvairiems lygios odos gaminiams valyti, tvirtinti, atnaujinti, apsaugoti, suminkštinti ir atgaivinti. Nuo šiol odinių gaminių priežiūra bus paprasta ir efektyvi! Siūlomas balzamas pasižymi šiomis ypatybėmis:
sudėtis: natūralūs riebalai, aliejus, bičių vaškas;
bespalvis, todėl tinka visų spalvų odos priežiūrai;
gamintojas Vokietija.
Šis balzamas ypač tinkamas: avalynės priežiūrai (apsaugo ją nuo vandens, sniego ir druskų poveikio, atgaivina spalvą, slepia nedidelius defektus), odinių baldų, odinių rankinių, lagaminų, odinių švarkų, kelnių, motociklininkų drabužių priežiūrai, automobilių odiniams salonams bei priekiniam prietaisų skydeliui, balnams ir kamanoms, taip pat baldų atnaujinimui (atstato išblukusias vietas, spalvą, slepia subraižymus).
Naudoti šią priemonę labai paprasta: su kempinėle, esančia pakuotėje, padenkite gaminį plonu balzamo sluoksniu, švelniai įtrinkite visą paviršių.
naudoju ir batams, ir rankinukaui, ir pirštinėms, ir ne tik odai, bet ir "ale odai"
Labas prapuolenės
Aš su tokiu reikalu tskant
Gal kuri turit šių metų birželio 1d kalendoriaus lapelį (tų plėšomų kalendorių turiu galvoj) Jei nereikia , gal padovanotumėt
Kol močiutė buvo, turėdavo kasmet kalendorių tokių
Ai, dar pagalvojau , gal sakau pavalgyt susitinkam kada nors, aš galvoju, kad kai bus vaikams atostogos galėčiu bet kurį vakarą Iš anksto klausiu, nes su mūsų tempais ir dešimtmečio prireiks šitai temai užbaigi
Gal kuri turit šių metų birželio 1d kalendoriaus lapelį (tų plėšomų kalendorių turiu galvoj) Jei nereikia , gal padovanotumėt
Ai, dar pagalvojau , gal sakau pavalgyt susitinkam kada nors, aš galvoju, kad kai bus vaikams atostogos galėčiu bet kurį vakarą Iš anksto klausiu, nes su mūsų tempais ir dešimtmečio prireiks šitai temai užbaigi
QUOTE(lili* @ 2013 10 20, 14:08)
Labas prapuolenės
turiu
Sveikos
sakai pavalgyt? norėčiau kažko skanaus
Ko nors skanaus geroj kompanijoj ir aš norėčiau
Tik pirmadienį - antradienį būsiu Vilniuj, tai jei ne tomis dienomis, tai mielai
Tik pirmadienį - antradienį būsiu Vilniuj, tai jei ne tomis dienomis, tai mielai
Tada trečiadienį kitą
labas...
O lietus, o pliaupia, brrr...
labas...
O lietus, o pliaupia, brrr...
QUOTE(lili* @ 2013 10 21, 15:35)
aaa trečiadieniais man pamokos...
QUOTE(-Sandrita- @ 2013 10 21, 17:58)
aaa trečiadieniais man pamokos...
O pas jus atostogų nebūna? arba tiksliau pamokos vakare , nes dieną dirbsiu ir aš
QUOTE(lili* @ 2013 10 21, 19:15)
O pas jus atostogų nebūna? arba tiksliau pamokos vakare , nes dieną dirbsiu ir aš
man vakare pamokos
Laba diena
Nedai sveikinimai su gimtadieniu Jau net šeštu ?! kaip greitai...
Baigia užkalkėt namučiai šie
Nedai sveikinimai su gimtadieniu Jau net šeštu ?! kaip greitai...
Baigia užkalkėt namučiai šie
Buckis Nedutei...
Nedutę, su tortadieniu
sveikos
Papildyta:
ir
Rokutį, su praėjusiu tortadieniu
sveikos
Papildyta:
ir
Rokutį, su praėjusiu tortadieniu
Ačiū už sveikinimus