Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus mamyčių klubas

Ekologiškas balzamas BIO LEDER BALSAM skirtas įvairiems lygios odos gaminiams valyti, tvirtinti, atnaujinti, apsaugoti, suminkštinti ir atgaivinti. Nuo šiol odinių gaminių priežiūra bus paprasta ir efektyvi! Siūlomas balzamas pasižymi šiomis ypatybėmis:
•sudėtis: natūralūs riebalai, aliejus, bičių vaškas;
•bespalvis, todėl tinka visų spalvų odos priežiūrai;
•gamintojas – Vokietija.

Šis balzamas ypač tinkamas: avalynės priežiūrai (apsaugo ją nuo vandens, sniego ir druskų poveikio, atgaivina spalvą, slepia nedidelius defektus), odinių baldų, odinių rankinių, lagaminų, odinių švarkų, kelnių, motociklininkų drabužių priežiūrai, automobilių odiniams salonams bei priekiniam prietaisų skydeliui, balnams ir kamanoms, taip pat baldų atnaujinimui (atstato išblukusias vietas, spalvą, slepia subraižymus).

Naudoti šią priemonę labai paprasta: su kempinėle, esančia pakuotėje, padenkite gaminį plonu balzamo sluoksniu, švelniai įtrinkite visą paviršių.

naudoju ir batams, ir rankinukaui, ir pirštinėms, ir ne tik odai, bet ir "ale odai" blush2.gif
Atsakyti
Labas prapuolenės biggrin.gif

Aš su tokiu reikalu tskant biggrin.gif

Gal kuri turit šių metų birželio 1d kalendoriaus lapelį (tų plėšomų kalendorių turiu galvoj) ax.gif Jei nereikia , gal padovanotumėt blush2.gif
Kol močiutė buvo, turėdavo kasmet kalendorių tokių smile.gif

Ai, dar pagalvojau , gal sakau pavalgyt susitinkam kada nors, aš galvoju, kad kai bus vaikams atostogos galėčiu bet kurį vakarą biggrin.gif Iš anksto klausiu, nes su mūsų tempais ir dešimtmečio prireiks šitai temai užbaigi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 10 20, 14:08)
Labas prapuolenės  biggrin.gif

Aš su tokiu reikalu tskant  biggrin.gif

Gal kuri turit šių metų birželio 1d kalendoriaus lapelį (tų plėšomų kalendorių turiu galvoj)  ax.gif Jei nereikia , gal padovanotumėt  blush2.gif
Kol močiutė buvo, turėdavo kasmet kalendorių tokių  smile.gif

Ai, dar pagalvojau , gal sakau pavalgyt susitinkam kada nors, aš galvoju, kad kai bus vaikams atostogos galėčiu bet kurį vakarą  biggrin.gif Iš anksto klausiu, nes su mūsų tempais ir dešimtmečio prireiks šitai temai užbaigi   biggrin.gif

turiu 4u.gif

Sveikos biggrin.gif

sakai pavalgyt? norėčiau kažko skanaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 20 spalio 2013 - 15:34
Ko nors skanaus geroj kompanijoj ir aš norėčiau thumbup.gif
Tik pirmadienį - antradienį būsiu Vilniuj, tai jei ne tomis dienomis, tai mielai wink.gif
Atsakyti
Tada trečiadienį kitą bigsmile.gif

labas...

O lietus, o pliaupia, brrr...
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 10 21, 15:35)
Tada trečiadienį kitą  bigsmile.gif

labas...

O lietus, o pliaupia, brrr...

aaa trečiadieniais man pamokos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2013 10 21, 17:58)
aaa trečiadieniais man pamokos... biggrin.gif

O pas jus atostogų nebūna? arba tiksliau pamokos vakare , nes dieną dirbsiu ir aš
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 10 21, 19:15)
O pas jus atostogų nebūna? arba tiksliau pamokos vakare , nes dieną dirbsiu ir aš

man vakare pamokos biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena

Nedai sveikinimai su gimtadieniu happybday.gif Jau net šeštu ?! bigsmile.gif kaip greitai... unsure.gif

Baigia užkalkėt namučiai šie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doomsday: 22 spalio 2013 - 10:36
Buckis Nedutei...

user posted image
Atsakyti
Nedutę, su tortadieniu 000552.gif 4u.gif

sveikos 4u.gif
Papildyta:
ir

Rokutį, su praėjusiu tortadieniu 000552.gif birthday.gif
Atsakyti