Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rituker @ 2013 05 25, 22:53)
Va va del to ir zvengiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kiaule pakisau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

nu,nu,cia tikra kiaule ir man,ir jam lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar rimtais reikalais uzsiimiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 05 25, 23:18)
Dabar rimtais reikalais uzsiimiau  mirksiukas.gif

Tau gerai doh.gif o as per tas dovanas iki savu darbeliu nedaeinu verysad.gif darbu sarasas tik ilgeja,per ta klaidziojima po googles platybes biggrin.gif
Atsakyti
Kiaulikė tokia- su polėkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 24, 14:54)
dovanele svogeriui ax.gif

liuks ideja, thumbup.gif thumbup.gif norečiau ją pasiskolinti bigsmile.gif gal galetum schemute pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
Labai fainas kiauliukas ir mašiniukas (toks azartiškas) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 05 26, 09:30)
liuks ideja, thumbup.gif  thumbup.gif  norečiau ją pasiskolinti bigsmile.gif gal galetum schemute pasidalinti blush2.gif

doh.gif as tik popierineje versijoje turiu,tai tikrai neikelsiu ax.gif pabandysiu paieskot internete is kur siunciaus,kai rasiu tau i AZ imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 26, 10:13)
doh.gif as tik popierineje versijoje turiu,tai tikrai neikelsiu ax.gif pabandysiu paieskot internete is kur siunciaus,kai rasiu tau i AZ imesiu mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif

visai apleidau siuvinejima, ale po moklsų vėl kibsiu į darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 05 26, 08:30)
liuks ideja, thumbup.gif  thumbup.gif  norečiau ją pasiskolinti bigsmile.gif gal galetum schemute pasidalinti blush2.gif

kadangi ir as esu prikisusi nagus prie zerucio fantastiskos dovanos tad leisiu sau ir kitai padeti blush2.gif lotuliukas.gif cia yra
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 26, 13:24)
kadangi ir as esu prikisusi nagus prie zerucio fantastiskos dovanos tad leisiu sau ir kitai padeti  blush2.gif  lotuliukas.gif cia yra

lotuliukas.gif taip, taip,aciu tau 4u.gif kur dabar siuvineju dovanele,ir aciu uz schemute 4u.gif tu i fb labai laiku ikelei,man galvot ir ieskot nebereikejo ax.gif
Atsakyti
Ireminta porele, ant kartono tempiau pati ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 05 25, 21:54)
Stai mano masiniukas  biggrin.gif
Kazkas lauke...ir tikrai ne tokio vaizdo tikejosi  lotuliukas.gif  o gal  g.gif

Puikus mašiniukas wub.gif nematytas visai darbelis 4u.gif

QUOTE(gold_fish @ 2013 05 26, 14:10)
Ireminta porele, ant kartono tempiau pati  ax.gif

Gražuoliukė porėlė wub.gif puikiai pavyko tempimas ant kartono thumbup.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti