dinana-matau prisijungus ,kaip tau sekas su dezutem ?
QUOTE(zerutis @ 2013 06 17, 19:22)
man pavyks su ta skyle susidorot
Sudorojai Tu ja, sudorojai kaip silta vilna
Sveikos
Turiu tokį pirmokišką klausimėlį
Kaip jūs savo išskalbtą ir išlygintą darbelį nugabenat iki rėminimo vietos nesuglamžant? Ypač didesnius darbelius? Turiu kad ir nedidelį, bet vis tiek nežinau kaip nugabenti lygų
Turiu tokį pirmokišką klausimėlį
Kaip jūs savo išskalbtą ir išlygintą darbelį nugabenat iki rėminimo vietos nesuglamžant? Ypač didesnius darbelius? Turiu kad ir nedidelį, bet vis tiek nežinau kaip nugabenti lygų
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 06 17, 22:08)
Sudorojai Tu ja, sudorojai kaip silta vilna
Malonu girdet
Man geda klaust bet koks dizainas tos siuvinetojos,kazkaip neuztikau,ar nesupratau
Taip stengiuos,kad dailus xxx gautus,nesinori grazaus dizaino sugadint
Red red- jei ketini palikt rėminti salone, tada gali dėti ant didesnio lapo ir sukt į triūbelę, kaip brėžinį- tada nesusiglamžys, jei rėminsi pati- gali neštis ir nelygintą
Pabaigiau užsakytą angeliuką- laukiu rėmo, tada pasirodysiu visam gražume
Pabaigiau užsakytą angeliuką- laukiu rėmo, tada pasirodysiu visam gražume
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 17, 22:16)
Red red- jei ketini palikt rėminti salone, tada gali dėti ant didesnio lapo ir sukt į triūbelę, kaip brėžinį- tada nesusiglamžys, jei rėminsi pati- gali neštis ir nelygintą
O kaip geriau? palikt, ar pačiai? vieną jau rėminau darbiuką, sugebu lygiai įrėmint Kai palieki gal brangiau ima?
QUOTE(Red&Red @ 2013 06 17, 22:09)
Sveikos
nedideli sulenkiu pusiau tik nesuspaudziu ir nesu rankoj saugodama lyg tai butu duztantis daigtas kur as reminu,tai uz darba apie 20lt. ima
lauksim taves ketvirtadieni
QUOTE(zerutis @ 2013 06 16, 20:53)
Baigiau savo galvos skausma
Puiki dėžutė šauniai pasidarbavai
As reminu Savex'e, nezinau ar ten ima uz darba. Siuvinio nepalieku, nes geriau nei as pati man joks meistras nepadarys. O iki galerijos nusinesu uzvyniojus audini ant kietos popierines tuteles (nuo folijos, kepimom popieriaus), o ant virsaus - dar koki kita audinuka ar plevele, kad nesusipurvintu.
Zeruti, tavo siuvinetoja yra is zurnalo DFEA HS 26 Silhouettes(HS reiskia specialu numeri tam tikra tema), dizaino pavadinimas prancuziskai - La cousette de la belle brodeuse, dizainere - V.Enginger.
Sitas? Nieko nesupainiojau?
Zeruti, tavo siuvinetoja yra is zurnalo DFEA HS 26 Silhouettes(HS reiskia specialu numeri tam tikra tema), dizaino pavadinimas prancuziskai - La cousette de la belle brodeuse, dizainere - V.Enginger.
QUOTE(zerutis @ 2013 06 16, 18:53)
Baigiau savo galvos skausma
ilgai buvau ir as tik stebetoja,bet zerutis priverte mane is stebetojos persitranformuoti i komentuojanciaja zeruti,nuostabi dezute!
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 06 18, 10:40)
Taip,sita
kaip issamiai tu cia nupasakojai,aciu Giedrut uz paaiskinima,tai zioplei
sis darbelis man issukis be jusu pamokeliu neissiversiu,daug ismetytu pavieniu kryzeliu,nezinau,kaip juos pradet ir uzbaigt,kad neisirtu,o tempti siula bijau,kad paskui nepersisviestu Gal kas galit paaiskint,kaip reikia daryt,busiu labai dekinga
QUOTE(Laura81r @ 2013 06 18, 10:56)
ilgai buvau ir as tik stebetoja,bet zerutis priverte mane is stebetojos persitranformuoti i komentuojanciaja zeruti,nuostabi dezute!
Aciu labai visoms uz grazius zodelius,nesitikejau,kad paprasta dezute tiek demesio sulauks