Baigiau savo galvos skausma
Nu žėruti pavarei, teks ir man dabar pasitempti (tik nežinau į kurią pusę) Negi nusileisi pagrandukui.
Papildyta:
O popierių irgi siuvinėjai?
Papildyta:
QUOTE(mona66 @ 2013 06 16, 21:26)
Nu žėruti pavarei, teks ir man dabar pasitempti (tik nežinau į kurią pusę) Negi nusileisi pagrandukui.
Papildyta:
Papildyta:
tapiau
Tyli stebėtoja pabuvau (darbai užgriuvo negailestingai ), tiek siuvinių gražių priderėjo Nors ir šilti orai, bet merginos darbuojatės iš peties, o aš vėl atidėjau į šoną savo. Vis kyla noras perskalbti ir perlyginti senus darbus
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 15, 11:49)
seniai besirodžiau liko tik BS...
Vau koks gražus man šis darbelis sėkmės plušant su BS
zeruti, puikus darbelis ir puikiai išbaigtas
zerutis...P u i k u m a
Žinot, ką pagalvojau- kas labiausiai man patinka šitoj temoj... Ogi tai, kad kiekviena turi savo stilių- nesumaišysi Sobieskos, Dvi, Giedrės darbų. Uodegytė irgi savo mielas smulkmenėles kryžiuoja. Va žėrutis dėželių kokių gražių prigamino- ir jos būtent jos stiliaus, nenubeždžionautos
O dar labiau patinka, kad čia bendraujam kultūringai, net ir pasipešiojusios sugebam vėl gražiai draugauti
O dar labiau patinka, kad čia bendraujam kultūringai, net ir pasipešiojusios sugebam vėl gražiai draugauti
zeruti, puiki deziuke saunuole
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 17, 19:05)
Žinot, ką pagalvojau- kas labiausiai man patinka šitoj temoj... Ogi tai, kad kiekviena turi savo stilių- nesumaišysi Sobieskos, Dvi, Giedrės darbų. Uodegytė irgi savo mielas smulkmenėles kryžiuoja. Va žėrutis dėželių kokių gražių prigamino- ir jos būtent jos stiliaus, nenubeždžionautos
pasirodo ne as viena megstu kalbas rasyt graziai ir taikliai pasakyta, ir aciu uz sirdi paglostancius zodelius
QUOTE(gold_fish @ 2013 06 17, 19:27)
zeruti, puiki deziuke saunuole
aciu
O zinot,sitos dezutes imtis, mane pastumejo RasuteK,ji tikejo,kad man pavyks su ta skyle susidorot ir drasino bandyt kaip noreciau jai dideli aciu uz padrasinima pasakyt bet ji kuris laikas, kazi kur dingus