ačiū patebėjusioms dabar kankinu BieSą ale kiek jo ten daaaaug
matėt, FB vėl ta pati kapojasi nu mažvaikių mažvaikė, kaip kelias, kas aš tokia, gi foto siuvinėju...
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 15, 10:49)
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 15, 22:58)
matėt, FB vėl ta pati kapojasi nu mažvaikių mažvaikė, kaip kelias, kas aš tokia, gi foto siuvinėju...
kaip noriu noriu nustumt ja nuo vaizdo negaliu dar tyliu duok D man kantrybes....
as va Ingos su Giedre prisizejus bandau perimt ju siuvinejimo technika sekas neblogai:) remo jau nevartau:) tik.....kazkodel nesigauna grazus kryzeliai vel ipratau imt viena gija vert i adata viena gala ir tada sulenkt,o dabar perejau ant kilputes tai kol iprasiu kaip cia dailiai suguldyt kryzeli....anaip kazkaip graziau jis man gule...
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 15, 23:58)
ačiū patebėjusioms dabar kankinu BieSą ale kiek jo ten daaaaug
Man taip siutas sueme,kai ji Giedre puole,tai nuejau bs siuvinet,kad nepratrukciau
Dar vienos spalvos juostele kasiuluose prigriebiau nu ir prisifarsiravau as ju
QUOTE(zerutis @ 2013 06 14, 23:31)
rasiux-
juosteles ir deziuke
juosteles ir deziuke
Susuk virvute is siulu, kuriais siuvinejai
Alatėja- kokia tu greita . Kad BS nepabostų aš jį siuvinėju viso proceso eigoje- pabaigiu detalę ir apsiuvu, tada ir vaizdas iškart ryškesnis matosi, ir nepabosta
QUOTE(zerutis @ 2013 06 15, 23:35)
Man taip siutas sueme,kai ji Giedre puole,tai nuejau bs siuvinet,kad nepratrukciau
Tu nepyk ir nesinervink, ana dar nezino kas su kuo valgoma... Tegu pirma ismoksta liezuvi valdyt
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 06 15, 23:26)
as va Ingos su Giedre prisizejus bandau perimt ju siuvinejimo technika sekas neblogai:) remo jau nevartau:) tik.....kazkodel nesigauna grazus kryzeliai vel ipratau imt viena gija vert i adata viena gala ir tada sulenkt,o dabar perejau ant kilputes tai kol iprasiu kaip cia dailiai suguldyt kryzeli....
Ei, as asmeniskai visai nenoriu primest savo technikos. Jei tau su kilpa nelabai graziai gaunasi, tai gali bandyt pradet siula taip (jei taip dar nebandei)
Nup pabaigimo skiriasi tik tuo, kad mazgelis veikia kaip inkaras, kol neuzsiuvineji ir nenukerpi.
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 06 16, 13:02)
Tu nepyk ir nesinervink, ana dar nezino kas su kuo valgoma... Tegu pirma ismoksta liezuvi valdyt
prie sito,jai labai daug padirbeti reikia su metais,gal susitupes
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 06 16, 12:02)
Ei, as asmeniskai visai nenoriu primest savo technikos. Jei tau su kilpa nelabai graziai gaunasi, tai gali bandyt pradet siula taip (jei taip dar nebandei)
Nup pabaigimo skiriasi tik tuo, kad mazgelis veikia kaip inkaras, kol neuzsiuvineji ir nenukerpi.
taigi nieko tu ir neprimeti juk mokomes tobulejam imdamos pavyzdi viena is kitos as gi nesakau kad per jus dabar pas mane negraziai gaunas,tai tik mano beda kazkur dar neatidirbu ..kazkurioj vietoj nesutvarkau siulu giju.va tuo atzvilgiu lenkta viena gija lengviau ten automatiskai issilygina siulas..bet yra ir minusas tarkim ardymui vsio jau neistrauksi adatos...tenka kirpt o tada siului galas..nu zodziu:) ekspermentuose esu toliau
QUOTE(zerutis @ 2013 06 15, 20:46)
vyno uzsipirkau,nulekiu i Kauna,o sobieskos ne kvapo per velai zinute pamaciau,tai itariu ne ton pusen pasukau
Aš jau Kaune...atvaryk, neplanuoju be penktadienio niekur išlėkt
Alatėja-tiesiog puiku
QUOTE(sobieska @ 2013 06 16, 19:53)
Alatėja-tiesiog puiku
Alatėja-tiesiog puiku
As jau Siauliuose,ir viena gavau vyna isgert vaika Kaune palikau neribotam laikuo,ziuresiu ar ilgai istvers statybose,uzsidirbt sugalvojo
Tuoj deziuke uzbaigsiu,parodysiu
QUOTE(sobieska @ 2013 06 16, 19:53)
Tai sodyba pačios yra Kelmės raj. Ar gerai supratau?
Papildyta:
Ir kokių nuostabių darbelių pridarėte... žavumėlis ir šaunuolės
QUOTE(mona66 @ 2013 06 16, 20:17)
Raseinių rajone...ant Dubysos slėnio
O aš šiandien, tiksliau, ką tik pradėjau Levandas siuvinėt...kad tik suspėčiau iki jos pas mane realios gyvuos...žydi dabar gražuolės