Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labas visoms
Vajė kaip jums gerai, galit siuvinėti sau ramiai, man kol kas nesigauna greit kažką įveikti, nes vaikai dar dėmesio reikalauja.
Siuvinėju dabar jau šimtą kartų matytas vynuoges ( ten tos kur juodame fone ), ankstesnio taip ir nenunešiau dar rėmint, smurfiukės irgi dar neįveikiau..

Pagirsiu ir aš ramunės thumbup.gif

Aš tai jei sugalvoju ko pasiieškoti, tai google vertėjuje įsiverčiu į rusų kalbą ką nors ir osinka. ru paleidžiu copy paste biggrin.gif ( neturiu instaliuoto rusų alfabeto)

Dar klausimas ar siunčiatės kuri iš šito psl pvz siūlus http://www.cross-sti...cotton-16-c.asp ar neapsimoka pridėjus mokesčius?
Atsakyti
[quote=Giedre Pov,2013 06 10, 18:20]
Tikrai ne Nimue. Nesipainiokit. Paveikslas, piesinys Monge, schema neaisku kieno, autorine, stilius visiskai nepanasus i Nimue.
Beje, Nimue nebedaro schemu pagal Monge paveikslus.


Čia jūs teisi, bet aš ir nerašiau nimukų (gal reikėjo nimukinė paimti į kabutes) g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Is kur parsisiusti PM androidui? Noriu is telefono siuvinet bigsmile.gif Niekur nerandu programu g.gif Ar eina kazkaip i kompa parsisiust ir tada i tel persikelt? g.gif
Atsakyti
merginos, patarkit kiek reikia medziagos jei aukstis-600, o plotis 400 krizeliu
Atsakyti
Sobieska, mane taip pat auklejo. O del lino spalvu, tai as gryno balto net neturiu ko gero. Man labiau patinka sendintas baltas.
Brigita, o koks audinys ? Gal pati pasiskaiciuokit http://www.findstitc...ces/#calculator
Aushrita, PM gamintojai oficialiai teigia, kad programa skirta tik Win. Kazkada, kai ruosiausi pereiti nuo Windows'u prie Mac OS, as rasiau jiems, klausdama ar jie turi versija Mac'ui, buvau pasiryzusi nusipirkti, jeigu tokia versija butu, bet atsakymas buvo toks, kad jie turi tik versija Windows'ams. Buvau baisiai susirupinus, nes PM man laaaabai reikalinga. Bet kadangi vienareiksmiskai buvau pasiryzusi Windows'us pamirsti visiems laikams, visdelto perejau prie Mac OS ir man pavyko suinstaliuoti PM ir ant Mac'o, tiesa teko gerokai pagalvot, kaip apeit sistema.
Atsakyti
sveikos,
ėmiausi adatos biggrin.gif
user posted image
image hosting tumblr
Atsakyti
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 06 10, 19:29)
Aushrita, PM gamintojai oficialiai teigia, kad programa skirta tik Win.

O gaila,kaip tada is telefono siuvineja cia kitos? Kur schemas isikeliat i kokia programa? 4u.gif

Tiesa,del tu triju giju,kokio tankumo medziaga imt jei didesnis plotas trim gijom bus siuvinejamas bet ir dviem gijom siuvinejama vietomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 10 birželio 2013 - 22:32
QUOTE(Aushrita @ 2013 06 11, 00:22)
O gaila,kaip tada is telefono siuvineja cia kitos? Kur schemas isikeliat i kokia programa?  4u.gif


aš schemas fotografuojuos su telefonu smile.gif ir iškart siuvinėju iš ten .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 birželio 2013 - 22:44
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 10, 22:42)
aš schemas fotografuojuos su telefonu  smile.gif ir iškart siuvinėju iš ten .

As taip nemokeciau,nesuvesciau paskui langeliu ir eiluciu doh.gif Noreciau kad butu kaip kad internete skaitai,pasididini,paslenki kiek nori ir matai aiskiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 06 11, 00:50)
As taip nemokeciau,nesuvesciau paskui langeliu ir eiluciu  doh.gif Noreciau kad butu kaip kad internete skaitai,pasididini,paslenki kiek nori ir matai aiskiai  blush2.gif

pas mane fotografuoja labai raiškiai , schemą galiu slankiot ,eina pasidint ir pasimažint ,nežinau tubūt jau įpratau nepasimest ,o ir ekranas ne mažas .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 10, 23:06)
pas mane fotografuoja labai raiškiai , schemą galiu slankiot  ,eina pasidint ir pasimažint ,nežinau tubūt jau įpratau nepasimest ,o ir ekranas ne mažas .

Kokio dydzio ekranas? Na mano irgi nemenkas,reikia pabandyti gal nufotkinti g.gif bet schema kompe o ne popierine
Atsakyti
Jau pasidariau clap.gif: nusisiunciau schema i el pasta,ir per telefona iejusi issisaugojau schema telefone,dabar ir as galesiu siuvineti is telefono bigsmile.gif
Neuzilgo startuosiu smile.gif
Atsakyti