bet tai kokios ten dvi akiplėšos jokios kultūros... įmetė nesąmonę ir tikisi, kad visi puls girt
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 06 06, 16:50)
laba diena ar mane dar kas cia pamena
kas jus tokia busit,kazkaip nepamenu prasau prisistatyti su issamia savo biografija
lyginant su situo,mona66 tavo baltinukai nors ir labai seni
QUOTE(gold_fish @ 2013 06 06, 17:07)
O gal žmogus tokio efekto ir tikėjosi...nugi iš tolo siluetai matosi ir vsio...čia juk užskaptinta informacija , kurią žino tik JIS ir JI...stengiuosi įžvelgti geriausia....
O kita mano pusė šaukia....pridėkit prie mano esamo laiko AUTORĖS laiką...šitaip ji jį pūsto(mon666 čia žemaitiškai)
QUOTE(elzeda @ 2013 06 06, 09:53)
Pasirodau ir aš su paskutiniu kukliu darbeliu, siuvinėtu pagal pageidavimą. Pabaigtas siuvinėti ir įrėmintas prieš pat atiduodant, vyras vos spėjo telefonu nufotkinti, tai kokybe foto neblizga [color=yellow]Klaidą matau pati, pataisysiu,
Kuklutis bet savotiškai gražus
QUOTE(zerutis @ 2013 06 06, 11:05)
iskresiu sesei poksta
pries daug metu siuvineti mona66 baltinukai
tais laikais buvo labai madinga ir grazu
pries daug metu siuvineti mona66 baltinukai
tais laikais buvo labai madinga ir grazu
Puikiai pasidarbavusi buvai mona66 Palygins tikrai su ta porele tikrai geriau atrodo šie marškiniai. Baisu net skaityti kai piemenkos taip akis drasko ir nesiskaito su kuo bendrauja.
Nieko jūs nebesuprantat ..... čia du ežiukai rūke (purve). Išpradžių galvojau, kad mano akiniai apsinešę (nusivaliau), bet pasirodo ne. Bais įdomu, kur jį kabins (naktį bijočiau pro jį į tualetą eiti, galėčiau ir nedaeiti)
Papildyta:
Man irgi laiko būtų gaila (geriau pagulėčiau ar knygą paskaityčiau), todėl ir nekišu nagų kur neišmanau.
Papildyta:
Man irgi laiko būtų gaila (geriau pagulėčiau ar knygą paskaityčiau), todėl ir nekišu nagų kur neišmanau.
Mamamvika- ačiū tau dideliausias- nors duoda tik 2 šriftus nemokamai, ale ir tie gerai buvo
Jo- sakiau tai mergaitei, kad geriau eitų pradžiamokslį skaityt, o ne bartis. Ai- ji dar man buvo parašius, kad aš per sena akis drskyt , bet paskui ištrynė... ir galvojo, kad nepastebėjau
Jo- sakiau tai mergaitei, kad geriau eitų pradžiamokslį skaityt, o ne bartis. Ai- ji dar man buvo parašius, kad aš per sena akis drskyt , bet paskui ištrynė... ir galvojo, kad nepastebėjau
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 06, 20:09)
Ai- ji dar man buvo parašius, kad aš per sena akis drskyt , bet paskui ištrynė... ir galvojo, kad nepastebėjau
paaugles marazmas,bet toks nesiskaitymas su suaugusiais tai kaip ji su mama bendrauja
o ko tu senole kisies i jaunikliu pokalbius
Aš ir galvoju- mažu jau eit gerus akinius siuvinėjimui pasieškot nusipikti, o ne ginčytis
as, jai ten tik viena pamokele pamastymui parasiau ar koliotis geriau,ar vis tik patarimu paklausyt
šaunus metrikas
neblogas tinklinis
QUOTE(gold_fish @ 2013 06 06, 17:07)
neblogas tinklinis
QUOTE(Sela:) @ 2013 06 06, 13:26)
Tik naujagimiu svoris matuojamas gramais, o ne kilogramais. Tai reik ne kablelio, o kg istaisyt i gramus Grazus darbas
Dėkui Savininkė atsiuntė duomenis kilogramais, tai taip ir siuvinėjau. Ir, svarbiausia, schemoj buvau kablelį nusibraižius Bet va, kai naktim siuvinėji kas būna Dar ir pati iš karto nepastebėjau, bet viena mamytė paprotino.
QUOTE(gold_fish @ 2013 06 06, 18:07)
sobieska, va
Uj
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 06 06, 19:10)
Kuklutis bet savotiškai gražus
Ačiū
QUOTE(vasarė @ 2013 06 06, 22:23)
šaunus metrikas
Jei čia man, tai dėkoju