Daisiuke dėžutė labai
Daisiuke, suzavejo dezute
dekui visoms!
man ta dezute ir tokia labai artima sirdziai....to motyvo darymas buvo toks kasdieninis dziaugsmas.kiekvienas skirtingas ornamentas vis atnesdavo kazkokio dziaugsmo..nu tieiosg buna tu darbu mielu sirdziai... ryt iskeliaus dezute i anglija, pridesiu pilna lietuvisku saldainiu ir issiusiu vienai labai artimai draugei kuri gyvena ten, busimo gimtadienio proga...zinau kas kas kas bet tas zmogvus tikrai labai ivertins ja...bet kam atiduot turbut butu gaila:D
man ta dezute ir tokia labai artima sirdziai....to motyvo darymas buvo toks kasdieninis dziaugsmas.kiekvienas skirtingas ornamentas vis atnesdavo kazkokio dziaugsmo..nu tieiosg buna tu darbu mielu sirdziai... ryt iskeliaus dezute i anglija, pridesiu pilna lietuvisku saldainiu ir issiusiu vienai labai artimai draugei kuri gyvena ten, busimo gimtadienio proga...zinau kas kas kas bet tas zmogvus tikrai labai ivertins ja...bet kam atiduot turbut butu gaila:D
Daisiukei už gražius siuvinukus
QUOTE(Daisiuke @ 2013 06 02, 20:43)
nepamenu ar rodziaus savo dezute.
Vaaau
QUOTE(Daisiuke @ 2013 06 02, 22:09)
ir dar visai sviezias siu dienu darbas..
Puiku
QUOTE(Daisiuke @ 2013 06 03, 00:39)
man ta dezute ir tokia labai artima sirdziai....to motyvo darymas buvo toks kasdieninis dziaugsmas.kiekvienas skirtingas ornamentas vis atnesdavo kazkokio dziaugsmo..nu tieiosg buna tu darbu mielu sirdziai...
Aš dabar siuvinėju tokį angeliuką- tai nuglostau kiekvieną kryželį- toks jis man mielas
Daisiuke darbeliai deziuke labai faina
Daisiukės dėžutė ir dėkliukas labai pavykę, dailučiai
dekui visoms uz pagyras!
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 03, 15:50)
aš atnešu parodyt kvietimus sūnelio krikštynoms. per juos teko savo rožes į šoną dėt, ale pagaliau pabaigiau, tai jau pulsiu jas, pasiilgau labai o angeliuko motyvo matyt nebenoriu nuo tiek dublių
labai,labai grazus gavus toki kvietima,tikrai negaleciau atsisakyt atvykt