Zinok, man dar besiuvinejant atrode, kad butinai desiu i ovalu pasporta. Toliau begalvodama, jau persigalvojau, nebenorejau. Na kad tas pasportas paveiksliuko erdves tipo neuzspaustu Tuomet sugalvojau kita krastutinuma - visai nedet i joki rema, tempti tik ant poremio ir bus tos edves tiek ,kad nors vezimu vezk Na o galu gale ireminau taip, kaip matote. Bet kadangi reminu pati, joks iremintas ir pakabintas pas mane ant sienos paveikslas dar nereiskia galutinio rezultato. Pvz. sita darba
http://giedruzhe.blo...colat-cafe.html
is pradziu buvau ireminus be pasporto, o po savaites vaiksciojimo ratais aplink (nes kazkas atrode negerai) nuejau uzsisakyt pasporto
Knygose reminimo ar kitokio apipavidalinimo pavyzdziu be abejones buna. Buvo ir sitam darbui. Knygoje jis ovaliame reme (ne pasporte). Pas prancuzaites apskritai itin retai kada pamatysi pasporta. O jei jau pamatysi, tai jis dazniausiai buna gana platus ir baltas arba labai artimos siuvinejimo audiniui spalvos.
Giedre, nuostabūs tavo darbeliai, ypač su levandom patiko ir paskutinysis Tu FR gal gyveni?
Aga, oi ne, ne Prancuzijoj... Lietuvos provincijoj - Siauliuose. O butu gerai Prancuzijoj kur nors pietineje jos dalyje Na, kada nors, kai i pensija iseisiu O pavyzdi apie tai, kaip remina prancuzes pateikiau todel, kad knygos autore taip pat prancuze.
Mano natiurmortas su dyyyydeliu broku Cia man taip buna, kai siuvineju ne ant aidos ir nesusibraizau langeliais
QUOTE(Sela:) @ 2013 05 29, 14:39)
Mano natiurmortas su dyyyydeliu broku Cia man taip buna, kai siuvineju ne ant aidos ir nesusibraizau langeliais
Gražu labai pasportas per tamsus ,užgožia darbą ,o ir tokios spalvos jame nėra .o kodėl brokas ,viskas čia gerai .
QUOTE(Sela:) @ 2013 05 29, 13:39)
del pasporto su Uodegyte,bet darbelis viskas,dar du masiniukus issiuvineju ir daugiau aidos i rankas neimsiu,linas ir tik linas,kaip ant jo grazu
QUOTE(Uodegyte @ 2013 05 29, 13:51)
Gražu labai pasportas per tamsus ,užgožia darbą ,o ir tokios spalvos jame nėra .o kodėl brokas ,viskas čia gerai .
Vienas ziedas orchidejos ne toj vietoj issiuvinetas
Aciu uz nuomones del pasporto.
super sis natiurmortas
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 05 29, 10:43)
Aaa, matyt todėl tokia ir mintis, aš irgi dar pagalvojau apie ovalų rėmą, na pamatysi kaip gausis, galima iš akies iškirpt ovalą iš paprasto popieriaus ir žiūrėt, kas gaunasi..Gal poros cm užtektų erdvei..O toje nuorodoje tai liuks su pasportu tikrai atsigauna darbai.Apskritai galima bet kokį nieką įrėmint taip, kad stalčius atvėps nuo grožio
Kai nežinai, tai broko ir nesimato, man kaip tik atrodo tvarkingas toks darbelis
QUOTE(Sela:) @ 2013 05 29, 15:16)
Bet jai nenūtum pasakius ,niekas ir nebūtų pastebėjęs nebent kuris tą patį siuvinėjo ,ir žino
QUOTE(Sela:) @ 2013 05 29, 14:16)
Net pasikėliau savo natiurmortą pasižiūrėt, kad nustatyt kur tavasis brokas, kai nežinai, tai ir atrodo, kad taip turi būt ...šauniai gavosi
Aciu visoms uz pagyrimus