Po tokiu Giedres groziu,bus geda savo skystalus berodyt
Sobieska isduok paslapty,kur tas ramunes pritaikysi nes versiju prisikuriau
Dekoju uz gerus zodzius.
Sobieska, kad patausot, taip sakant, cia besilankanciu zandikaulius, as galiu ribotai - per karta po viena darba ir ne daugiau kokiu 2 kartu per menesi
Zeruti, nu bet kam jau kam, bet ne tau skystalu ieskot
Sobieska, kad patausot, taip sakant, cia besilankanciu zandikaulius, as galiu ribotai - per karta po viena darba ir ne daugiau kokiu 2 kartu per menesi
Zeruti, nu bet kam jau kam, bet ne tau skystalu ieskot
QUOTE(zerutis @ 2013 05 28, 16:52)
Nagis vaizdžiai išrašyk,gal kokią idėją mestelsi, juk matei, sodyba pas mane didelė
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 05 28, 17:31)
Ne, geriau vienu metu viską išklok, visą šią SM temukę užpildysi... paskaudės vienu metu , praeis, bet atsiminsim ilgam
QUOTE(sobieska @ 2013 05 28, 17:36)
Nagis vaizdžiai išrašyk,gal kokią idėją mestelsi, juk matei, sodyba pas mane didelė
na jau kaip parasei,kad sodyba,tai mano varijantas netiks buvai uzsiminus,kad jubiliejui suspet turi,tai pagalvojau,sau suknele puosi,dabar labai madoj
Giedre Pov jei tu cia apie mano darbus,tai dekui uz ivertinima per vasara dar niekais uzsiimsiu,o nuo rudens kibsiu i rimtesnius dizainus
QUOTE(zerutis @ 2013 05 28, 17:41)
na jau kaip parasei,kad sodyba,tai mano varijantas netiks buvai uzsiminus,kad jubiliejui suspet turi,tai pagalvojau,sau suknele puosi,dabar labai madoj
Aha, dabar madoj siuvinukai ant rūbų, gal kada ateity pribręsiu tam reikalui, bet dabar ramunėlėmis puošiu sienas, o gal kur nors pastatysiu ...žiūriu jau realių ramunių pumpurėliai tuoj skleisis, gerai, kad ilga tų kvietkelių vegetacija, tai spėsiu su jomis ir fotosesiją prasivest
Zeruti, tau Ir jei MTSA tau dar nepakankamai rimta, tai Kas tada ? Chatelaine ?
Sobieska, kad daugiau nauju neturiu Ka cia senais darbais tema terst
Sobieska, kad daugiau nauju neturiu Ka cia senais darbais tema terst
QUOTE(sobieska @ 2013 05 28, 18:00)
Aha, dabar madoj siuvinukai ant rūbų, gal kada ateity pribręsiu tam reikalui, bet dabar ramunėlėmis puošiu sienas, o gal kur nors pastatysiu
matai,kap pro sali prasoviau,bet is taves jau visko galima tiketis tavo fantazijai ribu nera
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 05 28, 18:07)
Zeruti, tau Ir jei MTSA tau dar nepakankamai rimta, tai Kas tada ? Chatelaine ?
MTSA rimta,bet, tu man atsiuntei dar daugiau rimtu schemuciu tik dar man tu dizainu pavadinimai stringa
turejau omeni, visokias dezutes dekoruosiu,o ne paveikslelius
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 05 28, 18:07)
Aš teigiamą stresą jau apturėjau, ko pasekoje net laiškelį tau parašiau , lai kiti sukrėtimą pajaučia...tikrai palepink savo siuvinukais čia besilankančių akytes, juolab, kad gamta privertė daugumą sulėtint siuvinėjimo tempus, o paveizėt begeriant kavutę butų super
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 05 28, 18:14)
...tai, kad yra tos ribos yra....susikirčiuot leidžiu tau pačiai
Ačiū, jei taip tai taip...
QUOTE(sobieska @ 2013 05 28, 18:17)
...tai, kad yra tos ribos yra....susikirčiuot leidžiu tau pačiai
Noriu taves atsiklaust,ar tu nieko pries,jei pasiskolinsiu tavo ideje su laikroduku
QUOTE(zerutis @ 2013 05 28, 18:32)
Noriu taves atsiklaust,ar tu nieko pries,jei pasiskolinsiu tavo ideje su laikroduku
Drąsiai, juk nekonkuruosim-ant vienos sienos nekabinsim
Žėruti varai darbų dirbti, o tai vyrui pasakysiu . Įtariu, kad pavėsinė taps rankdarbine (jei dar ir laikrodį pasikabinsi).
QUOTE(sobieska @ 2013 05 28, 18:39)
Drąsiai, juk nekonkuruosim-ant vienos sienos nekabinsim
QUOTE(mona66 @ 2013 05 28, 18:43)
Žėruti varai darbų dirbti, o tai vyrui pasakysiu . Įtariu, kad pavėsinė taps rankdarbine (jei dar ir laikrodį pasikabinsi).
ispuosiu pavesine,nes namie kai kuriu darbu nekabinsi nors pagalveliu lauke negaliu det,kaimynu katinai apsisios kokie darbai,as i darba jau lekiu