Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

QUOTE(Gelita @ 2013 06 13, 21:14)
Dėkoju VISOMS merginoms už komplimentus mano mezginiams  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

user posted image

Siūliukai "Java" ONline 7 vnt., virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu  mirksiukas.gif

Daugiau nuotraukų ČIA

Gelita, kaip visad -labai labai kruopštu 4u.gif
Prieš gerus du mėnesius nusimezgiau labai panašią tik ilgomis rankovėmis. Labai smagiai mezgėsi, smagiai ir nešiojasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsgute: 15 birželio 2013 - 17:40
QUOTE(bastinga @ 2013 06 09, 18:18)
Nauja suknelė nuotakai 4u.gif
user posted imageuser posted image

Fantastika, labai grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif merginoms už atsiliepimu ir pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siūliuku "Java" esu labai patenkinta. Tai slidus siūlas, bet tiek megzti, tiek nerti iš jo labai patiko thumbup.gif . Mano manymu, šio siūlo kokybė verta kainos mirksiukas.gif Dėvint iš šio siūlo megztus rūbus šaltu oru atrodo kad jie šildo, o kai karšta - vėsina mirksiukas.gif Bliukutė megzta ratu, be siūlių. Kaklo iškirptės nedariau priekyje didesnės nei nugaroje - iškirpimas vienodas. Rūbelis vasarai, tai leidau sau didesnę lotuliukas.gif iškirptę.
O dėl impovizacijų tai pritariu Viksei thumbup.gif , nes turint tokią figūrą kaip mano ne ką paimprovizuosi - rezultatas gali būti toks, kad atrodysiu ne tik juokingai bet ir vulgariai doh.gif Jau OSINKOJE visokių vaizdų galime prisižiūrėti blink.gif

Labai gausus gražių mezginių derlius wub.gif Suknelės viena už kitą gražesnės thumbup.gif Vilytės bačiukai gražuoliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 17 birželio 2013 - 09:23
QUOTE(Gelita @ 2013 06 17, 10:22)
Jau OSINKOJE  visokių vaizdų galime prisižiūrėti blink.gif

drinks_cheers.gif Aš dar odnoklasnikuose prisiregistravau,tai prieš kelias dienas žiūrėjau ir savo akimis patikėt negalėjau,kaip nusifotografavus moteris,sakyčiau tikrai virš 60,jei ne palei 70 "ananasine" suknele ir...be pasuknelės blink.gif Figūra jos gera,bet ...visgi jau net ne negražu,o ..nežinau net kaip pasakyt...trumpai drūtai "FEEEEE".. Ir dar tokią ala'gundančią pozą "išmetus" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 17 birželio 2013 - 09:50
Naujas darbelis is Maxi siuliuku... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 05 25, 17:28)
Suknelė " Visiems gyvenimo atvejams"  iš YarnArt "Begonijos. Sumezgiau 12 kamuoliukų, virbalai Nr. 2,5. Suknelė megzta pernai, tik šiemet nufotografavau, nes juodą spalvą fotografuoti - misija neįmanoma  doh.gif

QUOTE(bastinga @ 2013 06 09, 17:18)
Nauja suknelė nuotakai 4u.gif

jau darbeliu grozis neispasakytas kruopstumas, nuostabu!!!
Atsakyti
Suknele 2-3 metuku mergytei. Siulai YarnArt begonija.

user posted image
Atsakyti
Kompektukas mamai ir dukrytei.Tikroji spalva-pelenu roze wub.gif ,siulai-Java.
Man suknele stipriai per trumpa ir siaura,bet kito manekeno neturiu blush-anim-cl.gif2:Tikiuosi,kad gal turesiu grazesniu foto is tikruju seimininkiu fotosesijos.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 18, 21:46)
Kompektukas mamai ir dukrytei.Tikroji spalva-pelenu roze  wub.gif ,siulai-Java.
Man suknele stipriai per trumpa ir siaura,bet kito manekeno neturiu blush-anim-cl.gif2:Tikiuosi,kad gal turesiu grazesniu foto is tikruju seimininkiu

Labai grazu, ir tau, Rasa, labai tinka. Dar vienas irodymas, kad grozis slypi paprastume 4u.gif
Atsakyti
Linaule, palaidinė fantastiška ir dar tokios šokoladinės spalvytės.
Laimike, suknelė puiki.
Gelita, labai šauni palaidinukė. Turit skonio pojūtį ir mokate idealiai sau parinkti modelius.
Rasa32, suknytė labai simpatiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 18, 23:46)

Labai !!!!
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 18, 22:46)
Kompektukas mamai ir dukrytei.

labai grazu wub.gif
Noriu paklausti, ar mezgete suknute is Gazzal Riva Strech? Kaip jie? Turiu nusiziurejusi siuliukus, bet vis abejoju...
Atsakyti