Dėkoju VISOMS merginoms už komplimentus mano mezginiams
Siūliukai "Java" ONline 7 vnt., virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu
Daugiau nuotraukų ČIA
Gelita, Jūs iš prigimties atrodote labai elegantiškai, o su savo megztais apdarais, tą elegantiškumą tik išryškinate
laimike, kokia miela suknytė, tokia išbaigta, tinkanti betkuriai progai
linaule, gražus spalvų žaismas
burbulai2, bliuzele nerti užtruko turbūt ilgokai, ta viršutinė dalis jungta iš detalių reikalaujanti kantrybės, bet man kažkaip nesimato vaizdo ... Kažkaip taip ir norisi pavilkt apačioje marškinėlius ant petnešėlių (gal aš per daug koncervatyvi, nu bet taip tai tikrai kažkaip nedrįsčiau vaikščioti, reikia labai drąsiai būti dėvint be palaidinukės apačioje, nebent papludymyje užsidėčiau)
Gėlita, kaip visada preciziška, skoninga
Gelita, kaip visada- kruopstu, skoninga ir grazu! Ir spalva Ir ji jums be galo tinka
Nelabai mezgu is virsaus, tai man kilo klausimas: kaip jus nugaroje iskirpte formavote? (Priekio iskirpte juk gilesne, nei nugaros) Kai lygus mezgimas, tai man aisku, bet cia - kiaurarastis, neimegsi gi papildomos eiles...
Nelabai mezgu is virsaus, tai man kilo klausimas: kaip jus nugaroje iskirpte formavote? (Priekio iskirpte juk gilesne, nei nugaros) Kai lygus mezgimas, tai man aisku, bet cia - kiaurarastis, neimegsi gi papildomos eiles...
burbulai2, bliuzele nerti užtruko turbūt ilgokai, ta viršutinė dalis jungta iš detalių reikalaujanti kantrybės, bet man kažkaip nesimato vaizdo ... Kažkaip taip ir norisi pavilkt apačioje marškinėlius ant petnešėlių (gal aš per daug koncervatyvi, nu bet taip tai tikrai kažkaip nedrįsčiau vaikščioti, reikia labai drąsiai būti dėvint be palaidinukės apačioje, nebent papludymyje užsidėčiau)
[/quote]
Man pasiseke kurortiniam miestely gyvenu
QUOTE(burbulai2 @ 2013 06 13, 23:38)
Man pasiseke kurortiniam miestely gyvenu
visiskai pritariu villytei
man irgi noretusi po apacia palaidines, tada atsiskleistu palaidines grozis....
Ir dar: skyles labai rezia aki tam perejime nuo vienos dalies iki kitos....
kad ir kurortiniam miestelyje, toki drabuzeli uzskaityciau tik ant maudymosi kostiumelio su tokiu pat sijonuku.......
Gelita - tavo mezginiai kruopstumo ir tvarkingumo isikunijimas bet man noretusi daugiau dziazo, impro bet cia tik man
QUOTE(villyte @ 2013 06 13, 22:50)
Gelita, Jūs iš prigimties atrodote labai elegantiškai, o su savo megztais apdarais, tą elegantiškumą tik išryškinate
Labai pritariu. Gelita- labai gražu
QUOTE(Gelita @ 2013 06 13, 22:14)
grazu kaip ir visada, bet siuliukai ko gero slidus ar ne
QUOTE(laimike @ 2013 06 12, 21:49)
nusineriau suknele ,noriu pasigirti foto nekokia bet,,,,,,,, siulai RIVA viskoze isejo apie550g
Labai gražu. Norėjau paklausti, o jūs tuos viršutinius kvadratėlius neriate atskirai, o po to suneriate? Ar iš karto sugebate vis prijungiant nerti?(man taip nesigauna )
Gelita, kaip visada bravo
QUOTE(R.@usra @ 2013 06 14, 17:51)
Labai gražu. Norėjau paklausti, o jūs tuos viršutinius kvadratėlius neriate atskirai, o po to suneriate? Ar iš karto sugebate vis prijungiant nerti?(man taip nesigauna )
ačiu merginos už malonius žodžius
kvadratelius prijungiant neriau iskart ,sitie nera sunkus tai ir lengviau prinerti
QUOTE(La Perla @ 2013 06 14, 08:42)
O mane kaip tik zavi tokia santuri elegancija (gal del panasaus amziaus ) Manau, kad su dziazu ir improvizacijomis vyresniame amziuje reikia atsargiai-kas grazu 20-metei, gali atrodyti juokingai vyresnei