Dekui, merginos. Na, del to zenkliuko, tai mamyte labai jau norejo, nesvarbu ar adidas, ar nike, ar dar kokio, svarbu, kad butu.... Na, radau toki pirkti ir uzdejau, nesunku man, o tokio pat kaip originalo produkto vistiek nepadarysi, lai turi, jei labai nori
as supratau kad ne pati sumastei
cia tik mano nuomone priesiska tokiems dalykams
pamenu ant seno moskviciaus pamaciau uzklijuotus audi ir lyg butu negana dar merso zenkliukus luzau visa diena is juoko kad savininkas nenusprendzia kuo juo moskviciui buti: mersu ar audi
man is viso keistas vardu vaikymasis, nors sportine apranga ir pati perkuosi firmine, taciau vien del kokybes
o noras zenkliuko... tokiu atveju jau geriau vaiko inicialus gal deti... ant vieno batuko vardo raide ant kito - pavardes..
ai, o is tikruju tai koks skirtumas, kas kaip nori tas taip daro
La Perla,puikus drabuzelis Perdarinek toliau,jei taip gerai gaunasi
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 12, 08:10)
La Perla,puikus drabuzelis Perdarinek toliau,jei taip gerai gaunasi
aciu rasa32
villyte, super kedukai
La Perla, tikrai koks fainas dalykėlis o čia rankovės kiek matau padarytos, ar patogu pvz su rankine ilgesne rankena nešioti ant peties su trumpa rankena tai viskas aišku, patogu turėtų būti
La Perla, tikrai koks fainas dalykėlis o čia rankovės kiek matau padarytos, ar patogu pvz su rankine ilgesne rankena nešioti ant peties su trumpa rankena tai viskas aišku, patogu turėtų būti
QUOTE(viola78 @ 2013 06 12, 08:59)
villyte, super kedukai
patogu nes viskas ten laisva tai jos tiesiog pasikelia tos rankoves...
kadangi mano sukneles ta sijonine dalis labai plati buvo tai as tiesiog apacioje iveriau gumini siula, sukabindama rankoves tai niekas nevarzo
kai atsibos sitas dar galima bus padaryti ilga sijona
La Perla, tuomet superinis daikčiukas, jei tinka visokioms rankinėms ne tik labai gražu, bet ir praktiška
burbulai2, vasariška tik rankovytės man kažkaip nelabai žiūrisi, gal per laisvos, nes viskas lyg aptempta, o rankovytės tokios nelabai aiškios arba gal galima būtų jas dar labiau banguotas daryti, nes dabar man akys krypsta į rankoves, o ne pačią bliuzelę
burbulai2, vasariška tik rankovytės man kažkaip nelabai žiūrisi, gal per laisvos, nes viskas lyg aptempta, o rankovytės tokios nelabai aiškios arba gal galima būtų jas dar labiau banguotas daryti, nes dabar man akys krypsta į rankoves, o ne pačią bliuzelę
Nu jo,jos kazkaip keistai cia atrodo,bet realiai graziau ziurisi,gal stoviu as cia kazkaip negerai,na net nzn...
linaule, gražus "airiukas" va tokią ir aš nešiočiau, viskas čia nuostabu ir raštas nuostabiai sudėliotas ir spalvos suderintos- super 10balų kopinčiau, bet tiek kantrybės ir fantazijos neturiu
laimike, graži sunkytė
laimike, graži sunkytė