Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

QUOTE(viola78 @ 2013 06 06, 20:46)
villyte, tooobulas bolerukas thumbup.gif

dėkoju smile.gif
Atsakyti
mano mažosios karalaitės krikšto suknelė wub.gif , planuota dėvėt balandžio mėnesį, o pavyks tik birželį, tikiuosi kad nebus per karšta smile.gif
user posted image priekis
user posted image nugara smile.gif labai jau svajojau pati papuošt mažąjąsmile.gif
Atsakyti
Mano mamos nauji vasariniai nėriniai

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamy 24 @ 2013 06 08, 16:13)
mano mažosios karalaitės krikšto suknelė wub.gif , planuota dėvėt balandžio mėnesį, o pavyks tik birželį, tikiuosi kad nebus per karšta smile.gif
labai jau svajojau pati papuošt mažąjąsmile.gif

Labai sveikintinas noras thumbup.gif
Nuostabus sijonukas thumbup.gif
Bet viršus... Na, bent jau aš nemėgstu derinti viename megzto ir nerto... rolleyes.gif O čia, atrodo, dar ir siūlai viršuje storesni... Man nesižiūri... Sijonukas toks lengvas, subtilus, o viršus - grubokas. Aš permegzčiau viršų iš tų pačių siūlų, kaip sijonas. Juolab, kad tiek čia tereikia mažučiam kūdikėliui... rolleyes.gif
Beje, tai tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Nauja suknelė nuotakai 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
mamy 24, bus graži mažoji thumbup.gif
diudas, labai graži geltona suknelė thumbup.gif
bastinga, net nežinau kaip išreikšti savo susižavėjimą 4u.gif nuostabi, tobula, elegantiška suknelė wub.gif
Atsakyti
Nuostabu, Bastinga, 4u.gif
Atsakyti
viola78, viosim-ačiū 4u.gif
Atsakyti
bastinga,, tikrai nuostabu thumbup.gif
diudas, mamos darbeliai labai kruopštūs wub.gif

Rodau savo nedidelę naujienytę tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
villyte jusu baciukai fantastiski 4u.gif
Atsakyti
villyte,fantastiski kedukai thumbup.gif thumbup.gif Bet ir darbo doh.gif turetu kainuoti kiek ir originalai biggrin.gif
Atsakyti
villyte - grazus batukai, tik... to firminio zenkliuko tai nedeciau....
As prieš tokius dalykus.... pamenu seniau viena mamyte prase numegzti kepurele su Nike zenklu, atsisakiau... norite nike - pirkite nike...

na o cia nezinau ar verta girtis bet is viena karta uzsidetos ir nebenesiojamos sukneles pasidariau ziauriai nesiotina ir smagu dalykeli lotuliukas.gif (nepaisant to, kad is senu kelniu jau dvejus sortus persidariau neseniai doh.gif perdarymo periodas lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 12 birželio 2013 - 07:28