Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

QUOTE(Mil@na @ 2013 10 13, 20:48)
Merginos-išardžiau megztuką, noriu megzti snoodą, tačiau siūlai labai banguoti...Kaip juos būtų galima ištiesinti???

padarykite sruogom ir ishskalbkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 10 13, 20:48)
Merginos-išardžiau megztuką, noriu megzti snoodą, tačiau siūlai labai banguoti...Kaip juos būtų galima ištiesinti???

as garinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 10 13, 19:48)

Aš taip pat garinu - perkišu siūlą per arbatinuką su verdančiu vandeniu ir persuku visą kamuoliuką. Siūlai būna kaip ką tik iš parduotuvės wink.gif
Atsakyti
user posted image
mano dar vienas mazas darbelis smile.gif
Atsakyti
sugriztu ir as po savaites ligos ir iskart skubu girti kas nematyto istrigo:
IrinaL vaikiska - super super
Viliuteee - kaip smagu kad ir pati pasipuose !!!! suknute labai tau tinka ir labai grazi, na bet kitko is taves ir nesitiki tik groziu !
rasado - jau kleeeeeckass wub.gif (maniskis vakar suskaiciavo kad musu seimoj trys vyrai ir tik viena moteris tai liepe 2 mergytes pagimdyt kad butu lygybe... uz mane jis uz mane thumbup.gif )

na o pati nieko parodyt neturiu: vargstu su mocheriniu kostiumeliu kurio sijonas is 120 motyvu ir nuo pirmos eiles.... taigi, kol kas viena eile per 1 valanda laiko... bet tikiuosi isgauti toki kritima, kokio noriu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 14 spalio 2013 - 14:44
Rodausi savo kurini. Numegztas staciakampis ir apviniotas smile.gif Rankoves atskirai prisiutos.

user posted image
Atsakyti
asta1976,puikus megztukas thumbup.gif thumbup.gif
Turiu viena klausima:ar patogus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 10 14, 17:12)
asta1976,puikus megztukas thumbup.gif  thumbup.gif
Turiu viena klausima:ar patogus? ax.gif

Tikrai nesijauciu nepatogiai, lengvutis toks biggrin.gif
Atsakyti
Vėl naujų darbelių lietus... Nuostabu... 4u.gif
Rasada - nuostabus komplektukas, o modeliukas - tai be žodžių...
inqauk - labai gražios riešinės, labai kruopščiai atliktos... 4u.gif
Asta 1976 - palaidinė tikrai nuostabi, bet man irgi iškilo klausimas ar bus patogu ją nešioti (nors grožis visada reikalauja aukų), ar nesisuks jinai. Lauksim komentarų... thumbup.gif
Aš irgi rodausi savo greitą darbą, orai vėsta nėra laiko laukti. Megztukas megztas iš 100% vilnos Troitsk Yarn, 50g.-150m. Sumegzti 2 kamuoliukai žydrų ir panaudoti likučiai nuo kitų mezginių.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Radyra @ 2013 10 14, 18:00)
Vėl naujų darbelių lietus... Nuostabu... 4u.gif
Rasada - nuostabus komplektukas, o modeliukas - tai be žodžių...
inqauk - labai gražios riešinės, labai kruopščiai atliktos... 4u.gif
Asta 1976 - palaidinė tikrai nuostabi, bet man irgi iškilo klausimas ar bus patogu ją nešioti (nors grožis visada reikalauja aukų), ar nesisuks jinai. Lauksim komentarų... thumbup.gif
Aš irgi rodausi savo greitą darbą, orai vėsta nėra laiko laukti. Megztukas megztas iš 100% vilnos Troitsk Yarn, 50g.-150m. Sumegzti 2 kamuoliukai žydrų ir panaudoti likučiai nuo kitų mezginių.
user posted image

Wau,koks grazus wub.gif Rankomis mezgete?
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2013 10 14, 12:10)
Aš taip pat garinu - perkišu siūlą per arbatinuką su verdančiu vandeniu ir persuku visą kamuoliuką. Siūlai būna kaip ką tik iš parduotuvės wink.gif

Esu skaičius apie tokį būdą. Tik klausimas ar nebūna tada siūlai drėgni? Aš išplovus sruogomis, tas sruogas išlyginu, tik tada siūlas nebe toks purus būna
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2013 10 14, 17:31)
Esu skaičius apie tokį būdą. Tik klausimas ar nebūna tada siūlai drėgni? Aš išplovus sruogomis, tas sruogas išlyginu, tik tada siūlas nebe toks purus būna

Superinis budas thumbup.gif . As tai ant puodo darau. Nuo vienos rankenos i kita rankena perveriu. Gal kiek dregmes ir lieka. Bet juk nesuki super dideliu kamuoliu. Paskui, jei ka, ant radiatoriaus gali padeti.
Dar yra ir kitas budas. Ant didelio puodo uzrisama medvilnes/marles skiaute taip kad idubtu. I idubima sudedam kamuoliukus. Uzdengam dangciu ir pavirinam vandeni. Zodziu, gaunasi garuos virti 4u.gif . Bet kamuoliukai buna dregni.
Gijom ir darydavom. Bet nelygindavom, o slapias su svoriu istempdavom. Bet man perdaug sudetingas budas. Suvyniot i gijas. Po to is giju. Perkomplikuota. schmoll.gif
Atsakyti