Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

sandrasa,nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sandrasa, Villyte, aukščiausios prabos darbai wub.gif

Rodausi savo sūnui megztą liemenę. Toks pageidavimas buvo - kad aptemptų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pabaigiau !!!!!!!! mezgiau ripsu tad užtrukau ilgokai..... Mąsčiau daryti suknelę, ačiū dievui siūlų negavau tiek kiek reikia tad dabar jau galiu džiaugtis, suknelė būtų dar užtrukusi smile.gif))))
Drąsiai sakau, kad kol kas tai megztinis Nr.1 mano dėvimų sąraše dėl keleto priežasčių:
1. Žiaaaauriai minkštas ir švelnus (siūlai merinosų vilna plius kid mochera)
2. Beprotiškai šiltas
3. Prie visko tinka smile.gif))))))))))))))))))))))))))))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 09 22, 20:52)

Rodausi savo sūnui megztą liemenę. Toks pageidavimas buvo - kad aptemptų smile.gif

Labai dailiai atrodo smile.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 09 23, 08:24)
Labas rytas smile.gif
Pabaigiau !!!!!!!! mezgiau ripsu tad užtrukau ilgokai..... Mąsčiau daryti suknelę, ačiū dievui siūlų negavau tiek kiek reikia tad dabar jau galiu džiaugtis, suknelė būtų dar užtrukusi smile.gif))))
Drąsiai sakau, kad kol kas tai megztinis Nr.1 mano dėvimų sąraše dėl keleto priežasčių:
1. Žiaaaauriai minkštas ir švelnus (siūlai merinosų vilna plius kid mochera)
2. Beprotiškai šiltas
3. Prie visko tinka smile.gif))))))))))))))))))))))))))))

Labai grazus, toks kaip svarkiukas gaunasi smile.gif O kokie konkreciai cia siulai? Nes atrodo storesni nei iprasta kid mochera, is kurios salius ir skaras mezga g.gif
Atsakyti
mano riesinukes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mylia mezgiau is dvieju siulu : merino soft plius mochera, nes norejau isgauti tokia pukuota bet tvirta faktura
Atsakyti
La Perla, labai grazu.
Timpos panelei rudeniui, ziemai
user posted image
Atsakyti
La Perla, gražus megztinis ir išmodeliuota gražiai. 4u.gif Ir man tokio reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 09 23, 08:50)
Mylia mezgiau is dvieju siulu : merino soft plius mochera, nes norejau isgauti tokia pukuota bet tvirta faktura

Supratau, aciu smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, Spurgita - pirmyn !!!

o fakturos norejau tokios kaip seniau budavo musu triusines kepures, atsimenat? bigsmile.gif tai kazkas panasaus ir gavosi tik su mazesniu pukuciu ax.gif
Atsakyti
Ačiū La Perla už idėją 4u.gif Kaip tik planuoju megzt dukrai snood'ą,tai,manau,labai tiks toks siūlų derinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 09 23, 11:37)
Aciu merginos, Spurgita - pirmyn !!!

o fakturos norejau tokios kaip seniau budavo musu triusines kepures, atsimenat?  bigsmile.gif  tai kazkas panasaus ir gavosi tik su mazesniu pukuciu  ax.gif

Kažin, ar man pavyks, mezgu daugumoj vaikams arba tokius nemodeliuojamus daiktus, tiesą pasakius, modeliuot nemoku. Bet reiks ryžtis ir bandyt. smile.gif
Atsakyti