Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

user posted image
Atsakyti
Ievuxe, skara labai grazi... wub.gif wub.gif wub.gif
Ligvita, o jau suknele... truksta zodziu kaip grazu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ligvita, matosi, kad pasakišks grožis wub.gif , tik norėtųsi pamatyti ir visą visumą mirksiukas.gif

Jau pamačiau kitje temoje mirksiukas.gif Fantastiškas grožis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 16 rugsėjo 2013 - 07:20
Ligvita - labai graziai suknute atrodo !!!!! ir spalva ir figura viskas super !!!!

na o cia mano batai ir ju 4 nesiojimo budai, tik foto kaip visada "aukstos kokybes".. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 09 16, 08:34)

na o cia mano batai ir ju 4 nesiojimo budai, tik foto kaip visada "aukstos kokybes"..  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif Labai gražu.Aš pas rusaites tiek prisižiūrėjau šitų grožių.Gal yra kur kokia nuoroda,kaip juos megzt,o svarbiausia,kaip tvirtint prie pado?
Atsakyti
Ievuxe, Ligvita, nuostabūs mezginiai.
Atsakyti
Ligvita, grožių grožis wub.gif kaip visada thumbup.gif
La Perla, super batai thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos, jauciuosi su jais siltai patogiai ir graziai smile.gif

Julsita
as dariau paprastai: paemiau nenesiojamus batus (spaude per kelti), tada apkirpau juos palikdama mazdaug po puse cm virs pado. LABAI SVARBU: nenukirpti uzkulnio ir pacio priekio, nes mezginys formos nelaikys !!!!!

ir su stora adata apsisiuvau aplink (pakankamai sunku, bet su antpirsciu iveikiama) tokiu budu:
user posted image
cia siuta ant pacio guminio pado o as ant bato odos siules dariau,

tada apneri vasiuku:
user posted image

o numezgus virsu belieka pritvirtinti:
user posted image

ir viskas smile.gif principas toks smile.gif
Atsakyti
Nu batai tai fantastiškai atrodo... drinks_cheers.gif Tik kaip gražiai ten tą formą įgauti neriant, ir dar poto kitą tokį pat nunert... Nu gal reiks surizikuoti, pradžiai bent vaikiškus batukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 09 16, 11:36)

ir viskas smile.gif principas toks smile.gif

Ačiū labai..Gal ir aš "subrandinsiu" mintį tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 16 rugsėjo 2013 - 11:48
La perla,va cia tai aukstasis pilotazas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ligvita,nuostabi suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2013 09 16, 11:47)
Nu batai tai fantastiškai atrodo...  drinks_cheers.gif  Tik kaip gražiai ten tą formą įgauti neriant, ir dar poto kitą tokį pat nunert... Nu gal reiks surizikuoti, pradžiai bent vaikiškus batukus  g.gif

naudojausi SIUO aprasymu, tik persiskaiciavau pagal save:)(neneriau tu pradzioj parasytu 8 cm ir akiu man ne 32 o 62 reikejo) cia tai apatinei daliai smile.gif o forma po to suteikia padukas ir bato priekis bei uzkulnis, svarbiausiai yra su dydziu pataikyti, bet vis matuojiesi. ir kiekviena eilute rasiausi kiek akiu kaip neriu tada antra pakartoti buvo labai paprasta.

QUOTE(rasa32 @ 2013 09 16, 11:54)
La perla,va cia tai aukstasis pilotazas bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kur jau.....lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 rugsėjo 2013 - 12:06