Ievuxe, skara labai grazi...
Ligvita, o jau suknele... truksta zodziu kaip grazu...
Ligvita, o jau suknele... truksta zodziu kaip grazu...
Ligvita, matosi, kad pasakišks grožis , tik norėtųsi pamatyti ir visą visumą
Jau pamačiau kitje temoje Fantastiškas grožis
Jau pamačiau kitje temoje Fantastiškas grožis
Ligvita - labai graziai suknute atrodo !!!!! ir spalva ir figura viskas super !!!!
na o cia mano batai ir ju 4 nesiojimo budai, tik foto kaip visada "aukstos kokybes"..
na o cia mano batai ir ju 4 nesiojimo budai, tik foto kaip visada "aukstos kokybes"..
QUOTE(La Perla @ 2013 09 16, 08:34)
Labai gražu.Aš pas rusaites tiek prisižiūrėjau šitų grožių.Gal yra kur kokia nuoroda,kaip juos megzt,o svarbiausia,kaip tvirtint prie pado?
Ievuxe, Ligvita, nuostabūs mezginiai.
Ligvita, grožių grožis kaip visada
La Perla, super batai
La Perla, super batai
aciu merginos, jauciuosi su jais siltai patogiai ir graziai
Julsita
as dariau paprastai: paemiau nenesiojamus batus (spaude per kelti), tada apkirpau juos palikdama mazdaug po puse cm virs pado. LABAI SVARBU: nenukirpti uzkulnio ir pacio priekio, nes mezginys formos nelaikys !!!!!
ir su stora adata apsisiuvau aplink (pakankamai sunku, bet su antpirsciu iveikiama) tokiu budu:
cia siuta ant pacio guminio pado o as ant bato odos siules dariau,
tada apneri vasiuku:
o numezgus virsu belieka pritvirtinti:
ir viskas principas toks
Julsita
as dariau paprastai: paemiau nenesiojamus batus (spaude per kelti), tada apkirpau juos palikdama mazdaug po puse cm virs pado. LABAI SVARBU: nenukirpti uzkulnio ir pacio priekio, nes mezginys formos nelaikys !!!!!
ir su stora adata apsisiuvau aplink (pakankamai sunku, bet su antpirsciu iveikiama) tokiu budu:
cia siuta ant pacio guminio pado o as ant bato odos siules dariau,
tada apneri vasiuku:
o numezgus virsu belieka pritvirtinti:
ir viskas principas toks
Nu batai tai fantastiškai atrodo... Tik kaip gražiai ten tą formą įgauti neriant, ir dar poto kitą tokį pat nunert... Nu gal reiks surizikuoti, pradžiai bent vaikiškus batukus
QUOTE(La Perla @ 2013 09 16, 11:36)
Ačiū labai..Gal ir aš "subrandinsiu" mintį
La perla,va cia tai aukstasis pilotazas
Ligvita,nuostabi suknele
Ligvita,nuostabi suknele
QUOTE(Naomyte @ 2013 09 16, 11:47)
Nu batai tai fantastiškai atrodo... Tik kaip gražiai ten tą formą įgauti neriant, ir dar poto kitą tokį pat nunert... Nu gal reiks surizikuoti, pradžiai bent vaikiškus batukus
naudojausi SIUO aprasymu, tik persiskaiciavau pagal save:)(neneriau tu pradzioj parasytu 8 cm ir akiu man ne 32 o 62 reikejo) cia tai apatinei daliai o forma po to suteikia padukas ir bato priekis bei uzkulnis, svarbiausiai yra su dydziu pataikyti, bet vis matuojiesi. ir kiekviena eilute rasiausi kiek akiu kaip neriu tada antra pakartoti buvo labai paprasta.
QUOTE(rasa32 @ 2013 09 16, 11:54)
kur jau..... bet aciu