Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

Suknute mano pirmokelei
user posted image
Atsakyti
šauniai atrodo pirmokė mirksiukas.gif

Štai šį jau anksčiau rodytą komplektuką nešioja mielas vaikinukas biggrin.gif , Ačiū mamytei už foto

user posted image

user posted image
Atsakyti
Saunua vaikinukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

numezgiau dar vasaros pradžioje, bet tik dabar prisiruošiau ištampyti smile.gif Valio - kampukai laikosi biggrin.gif
o jau lengvumas... wub.gif

Pirma skara ir pirmas apskritai tokio dydžio projektėlis. Vyriški megztiniai nebeatrodo toks baisus reikalas lotuliukas.gif

tik nesuradau plotų, kur normaliai nufotografuoti visu dydžiu.

user posted image
Atsakyti
Ievuxe, nuostabaus grožio skara, o spalvytės gaivumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2013 09 15, 20:39)
Ievuxe, nuostabaus grožio skara, o spalvytės gaivumas  wub.gif

Ačiū, diudas smile.gif spalvytė mano mėgiama žalia. artimiausia tikrai ko gero būtų ta pirmoji mažytė iš kairės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 15, 20:37)
Labas vakaras smile.gif

labai grazi, bet pirma mintis kad cia staltiese, jeigu nebutumet parasius jog tai skara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 09 15, 21:43)
labai grazi, bet pirma mintis kad cia staltiese, jeigu nebutumet parasius jog tai skara  blush2.gif

lotuliukas.gif
na, kitą kartą megzčiau ne apvalią, jau vien iš praktinės pusės. bet kažkaip čia žioplinėjau SM po sukneles servetėlines ir baisai panyžo pamėgint apvaliai megzt biggrin.gif
Atsakyti
Ievuxe, nerealu wub.gif apie tokius darbus nė pasvajot nedrįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 09 15, 22:02)
Ievuxe, nerealu  wub.gif apie tokius darbus nė pasvajot nedrįstu  blush2.gif

Ačiūsmile.gif ne taip baisi, kaip atrodo. Aš irgi nedrįsdavau artintis, bet pabandžiau - visai nieko. Be to pradėjau mėgt plonesnius siūlus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 15, 19:37)

Pirma skara ir pirmas apskritai tokio dydžio projektėlis.

Nieko sau projektėlis biggrin.gif . Čia visas projektas. Ir raštas, ir spalva - labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 09 15, 23:20)
Nieko sau projektėlis biggrin.gif . Čia visas projektas. Ir raštas, ir spalva - labai labai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti