Suknute mano pirmokelei
šauniai atrodo pirmokė
Štai šį jau anksčiau rodytą komplektuką nešioja mielas vaikinukas , Ačiū mamytei už foto
Štai šį jau anksčiau rodytą komplektuką nešioja mielas vaikinukas , Ačiū mamytei už foto
Saunua vaikinukas
Labas vakaras
numezgiau dar vasaros pradžioje, bet tik dabar prisiruošiau ištampyti Valio - kampukai laikosi
o jau lengvumas...
Pirma skara ir pirmas apskritai tokio dydžio projektėlis. Vyriški megztiniai nebeatrodo toks baisus reikalas
tik nesuradau plotų, kur normaliai nufotografuoti visu dydžiu.
numezgiau dar vasaros pradžioje, bet tik dabar prisiruošiau ištampyti Valio - kampukai laikosi
o jau lengvumas...
Pirma skara ir pirmas apskritai tokio dydžio projektėlis. Vyriški megztiniai nebeatrodo toks baisus reikalas
tik nesuradau plotų, kur normaliai nufotografuoti visu dydžiu.
Ievuxe, nuostabaus grožio skara, o spalvytės gaivumas
QUOTE(diudas @ 2013 09 15, 20:39)
Ievuxe, nuostabaus grožio skara, o spalvytės gaivumas
Ačiū, diudas spalvytė mano mėgiama žalia. artimiausia tikrai ko gero būtų ta pirmoji mažytė iš kairės
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 15, 20:37)
Labas vakaras
labai grazi, bet pirma mintis kad cia staltiese, jeigu nebutumet parasius jog tai skara
QUOTE(ingauk @ 2013 09 15, 21:43)
labai grazi, bet pirma mintis kad cia staltiese, jeigu nebutumet parasius jog tai skara
na, kitą kartą megzčiau ne apvalią, jau vien iš praktinės pusės. bet kažkaip čia žioplinėjau SM po sukneles servetėlines ir baisai panyžo pamėgint apvaliai megzt
Ievuxe, nerealu apie tokius darbus nė pasvajot nedrįstu
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 09 15, 22:02)
Ievuxe, nerealu apie tokius darbus nė pasvajot nedrįstu
Ačiū ne taip baisi, kaip atrodo. Aš irgi nedrįsdavau artintis, bet pabandžiau - visai nieko. Be to pradėjau mėgt plonesnius siūlus
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 15, 19:37)
Pirma skara ir pirmas apskritai tokio dydžio projektėlis.
Nieko sau projektėlis . Čia visas projektas. Ir raštas, ir spalva - labai labai
QUOTE(vivilitta @ 2013 09 15, 23:20)
Nieko sau projektėlis . Čia visas projektas. Ir raštas, ir spalva - labai labai
Ačiū