Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

QUOTE(DOGEFA @ 2013 09 03, 16:21)
Mano vaikiška siūlų kūryba :

tobulai wub.gif
Atsakyti
Paprastutė tunika dukrytei:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 09 02, 19:34)
Mano antrokele smile.gif

Puikus sukniukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Radvileee, paprastutė-gražutė thumbup.gif
Atsakyti
*Radvileee, grazi tunika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 13 rugsėjo 2013 - 09:14
Tikrai žavi tunika mirksiukas.gif ir šalis labai mielas wub.gif , dryžuotis kaip visada thumbup.gif
Čia mano smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 09 13, 18:10)

Čia mano  smile.gif

Kaip visada thumbup.gif . Daug karoliukų čia suėjo. Ar užteko metro? Vidutinio dydžio rašteliui suveriu apie metrą, tai lieka truputį. Čia, manau, daugiau?
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 09 13, 19:49)
Kaip visada  thumbup.gif . Daug karoliukų čia suėjo. Ar užteko metro? Vidutinio dydžio rašteliui suveriu apie metrą, tai lieka truputį. Čia, manau, daugiau?

Dėkui smile.gif... Tiesą pasakius - niekada neskaičiuoju karoliukų, tiesiog prisiveriu jų daug iš akies ir tiek, kažkaip pasiseka apskaičiuoti, jei ir lieka šiek tie, tai kitai riešinei mažiau verti bereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai cia aukstasis pilotazas. Net neisivaizduoju kaip rasta is karoliuku sudelioti mezgant. O ka darote, jei suvertu karoliuku pritruksta? Nutraukiate siula ir veriate papildomai?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 09 13, 21:46)
man tai cia aukstasis pilotazas. Net neisivaizduoju kaip rasta is karoliuku sudelioti mezgant. O ka darote, jei suvertu karoliuku pritruksta? Nutraukiate siula ir veriate papildomai?

Teko kartą nutraukti siūlą ir verti dar (žiauriai susinervinau, nes nemėgztu mazgų riešinėse). Tai dabar geriau persistengiu ir prisiveriu metrą ir dar truputį (žiūrint, koks raštas).
Atsakyti
Taip, jei pritruksta, nutraukiu ir priveriu vel, bet retai taip pasitaiko. Siula surista graziai paslepiu, tai jo mazai ir matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 09 13, 23:52)
Taip, jei pritruksta, nutraukiu ir priveriu vel, bet retai taip pasitaiko. Siula surista graziai paslepiu, tai jo mazai ir matosi  mirksiukas.gif

nedarau ir as is to tragedijos jeigu pritrukstu, nors irgi retai buna taip smile.gif
Atsakyti