Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

QUOTE(diudas @ 2013 08 31, 21:44)
Mano mamos gaminti rankdarbiai
user posted image user posted image user posted image

Radyra, esate teisi, megzta su masina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 08 31, 13:12)
Mano pirmas mašininis projektas  rolleyes.gif

Ohoho koks grazus pirmas bigsmile.gif thumbup.gif Tai kas bus toliau? biggrin.gif lauksiu nauju projektu.
Atsakyti
Lace - super !!!
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 08 31, 21:11)
Liūdna, kad taip blogai apie save galvojat.Nuotraukoj matau gražią, laimingą moterį su gražia suknele.jeigu pailgintumėt ją truputį ,manau, įgytumėt daugiau ūgio vizualiai ir lieknumo tuo pačiu. Linkiu nešioti tokias sukneles ir didžiuotis savimi ir savo rankdarbiais 4u.gif

Čia turbūt buvo padrąsinimas, ačiū už jį 4u.gif Tik turbūt mane neteisingai supratot mirksiukas.gif Myliu save su visu savo netobulu kūnu ir blogai apie save negalvoju rolleyes.gif Ir savo rankdarbiais didžiuojuosi biggrin.gif Ir sukneles gyvenime nešioju kartais mirksiukas.gif O šitą suknelę tiesiog netinkamai apsiskaičiavau ir numezgiau ne savo dydžio, jinai man per siaura, tilpt aš į ją įtelpu, raštas pasitempia į plotį, bet tada smarkiai sutrumpina ilgį smile.gif ir pailgint jos taip paprastai neišeina, megzta jinai nuo apačios be jokių siūlių, taip kad vienintelis būdas ją pailgint - išardyt ir numegzt iš pradžių biggrin.gif
Atsakyti
Lace, bastinga nuostabūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip man tokios suknytės dukrytei reikia bigsmile.gif dabar sėdžiu ir vertinu savo galimybes, ar suspėčiau dukrytei ir sau gruodžio viduriui nusimegzti tokias suknytes g.gif bus maniškė snieguolė šiemet per gmtadienį smile.gif
Atsakyti
Mano antrokele smile.gif

user posted image user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 08 31, 12:12)
Mano pirmas mašininis projektas  rolleyes.gif

Va čia tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Spalva fantastiska, modelis - nerealus! Kokie čia siūlai? Ir ar įmanoma kažkaip paaiškinti, kaip čia megzta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 09 02, 19:34)
Mano antrokele smile.gif

kaip graziai ziurisi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 09 02, 18:34)
Mano antrokele smile.gif

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 09 02, 19:34)
Mano antrokele smile.gif

Super!!! Labai graži antrokėlė 4u.gif
Atsakyti
Rasa32, skoninga ir dailiai numegzta suknytė thumbup.gif

QUOTE(Mylia @ 2013 09 02, 19:56)
Va čia tai super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Spalva fantastiska, modelis - nerealus! Kokie čia siūlai? Ir ar įmanoma kažkaip paaiškinti, kaip čia megzta? smile.gif

Siūlai čia mano sumiksiuoti - trys gijelės medvilnės ir dvi merino vilnelės iš babinų smile.gif Mezgiau pagal šitą megztuką 4u.gif Ratukas su skylėmis rankovėms mirksiukas.gif Va matosi kažkieno išklotinė

user posted image
Atsakyti
antrokele labai patiko ax.gif mum tokio sijono prireike
Atsakyti