Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

Lace, negaliu susilaikyti nepagyrus mirksiukas.gif Dukrytės megztukas, jo pateikimas thumbup.gif wub.gif Išskirtinis pagyrimas mamytės-tėčio kūrinėliui wub.gif

Dėkoju merginoms už pagyrimus mano kukliai bliuzelei ax.gif Tai mano buvus nebaigtukė, kuri buvo pradėta gal prieš kokius du metus, tad ir nerta ne ratu, o iš atskirų dalių. Platinimus dariau šonuose, nelabai nukrypdama nuo rašto ir ties krūtine šiek tiek laisviau nerdama. Esu iš "kietai" neriančių, tad laisvesnis nėrimas leido be didelio galvosūkio nėrinį paplatinti. Neriant ratu patarčiau platinimus daryti tik šonuose arba keisti vąšelio dydį. Šis raštas, manyčiau, nėra iš tų, kurie gražiai pasiplatina šiek tiek pakeitus motyvo shemutę. Jei kam įdomu įkeliu ir kaklo apdailos nuotraukas. Labai patogūs knopukai mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2013 08 14, 20:20)

kaip as noreciau tokios sukneles wub.gif gal galite parasyti az kiek toks grozis kainuoja 4u.gif aciu.
Papildyta:
QUOTE(uudraa @ 2013 07 13, 09:11)
sveiki,
pamaniau apsirodysiu ir čia..
4u.gif
user posted image

wow wub.gif
Atsakyti
Stai manoji palaidine tik vakar pabaigta mano kaimynei:)

user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu ir čia ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 08 21, 18:01)
Ačiū VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  megzti pagal aprašymus.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti

Dar viena skara ir prie jos tinkančios riešinės

user posted image
Atsakyti
Musu tunika.
user posted image user posted image
Atsakyti
oi, kokia kvietkelis pasipuosus wub.gif wub.gif
IngridaGal, thumbup.gif suknyte
Atsakyti
Villyte ačiū mirksiukas.gif Jei nepaslaptis, iš kokių siūlų jūsų skara megzta, labai jau gražus man tas margumas.. ax.gif
Liepa, tunika graži, bet jau mergytes grožis.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 22, 07:59)
wub.gif labai grazu thumbup.gif

QUOTE(mama-gita @ 2013 08 23, 15:40)

Viskas liuksiškai

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 08 21, 21:56)
Nuorodos neturiu. Pati sugalvojau, nes labai nemegztu megzti 5 virbalais. Nors nemanau, kad cia mano atradimas smile.gif
Mezgama lygiai taip pat kaip ir 5 virbalais, tik ne ratu, o pirmyn-atgal. Vienos kojines kulnas formuojamas is 3-4 ketvircio akiu, kitos is 1-2 ketvircio, kad siule gautusi vidineje puseje. Tik pati galiuka, akiu nuleidima, mezgiau 5 virbalais. Greita  ir patogu smile.gif

pasiieskokit senu mezgimo masinu schemu ten gi irgi tas kojines mezgdavo su siule ir pagal ta pati principa wink.gif ir pas rusaites ir pas musu mergaites turetu buti.
Atsakyti
Mano naujausias darbelis naujagimiuiuser posted image
Atsakyti