Lace, negaliu susilaikyti nepagyrus Dukrytės megztukas, jo pateikimas Išskirtinis pagyrimas mamytės-tėčio kūrinėliui
Dėkoju merginoms už pagyrimus mano kukliai bliuzelei Tai mano buvus nebaigtukė, kuri buvo pradėta gal prieš kokius du metus, tad ir nerta ne ratu, o iš atskirų dalių. Platinimus dariau šonuose, nelabai nukrypdama nuo rašto ir ties krūtine šiek tiek laisviau nerdama. Esu iš "kietai" neriančių, tad laisvesnis nėrimas leido be didelio galvosūkio nėrinį paplatinti. Neriant ratu patarčiau platinimus daryti tik šonuose arba keisti vąšelio dydį. Šis raštas, manyčiau, nėra iš tų, kurie gražiai pasiplatina šiek tiek pakeitus motyvo shemutę. Jei kam įdomu įkeliu ir kaklo apdailos nuotraukas. Labai patogūs knopukai
QUOTE(Ligvita @ 2013 08 14, 20:20)
kaip as noreciau tokios sukneles gal galite parasyti az kiek toks grozis kainuoja aciu.
Papildyta:
QUOTE(uudraa @ 2013 07 13, 09:11)
wow
Pasigirsiu ir čia
QUOTE(Gelita @ 2013 08 21, 18:01)
Ačiū VISOMS merginoms už pagyrimus
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu megzti pagal aprašymus.
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu megzti pagal aprašymus.
aciu labai
Dar viena skara ir prie jos tinkančios riešinės
oi, kokia kvietkelis pasipuosus
IngridaGal, suknyte
IngridaGal, suknyte
Villyte ačiū Jei nepaslaptis, iš kokių siūlų jūsų skara megzta, labai jau gražus man tas margumas..
Liepa, tunika graži, bet jau mergytes grožis..
Liepa, tunika graži, bet jau mergytes grožis..
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 22, 07:59)
labai grazu
QUOTE(mama-gita @ 2013 08 23, 15:40)
aciu
QUOTE(Viksė @ 2013 08 21, 21:56)
Nuorodos neturiu. Pati sugalvojau, nes labai nemegztu megzti 5 virbalais. Nors nemanau, kad cia mano atradimas
Mezgama lygiai taip pat kaip ir 5 virbalais, tik ne ratu, o pirmyn-atgal. Vienos kojines kulnas formuojamas is 3-4 ketvircio akiu, kitos is 1-2 ketvircio, kad siule gautusi vidineje puseje. Tik pati galiuka, akiu nuleidima, mezgiau 5 virbalais. Greita ir patogu
Mezgama lygiai taip pat kaip ir 5 virbalais, tik ne ratu, o pirmyn-atgal. Vienos kojines kulnas formuojamas is 3-4 ketvircio akiu, kitos is 1-2 ketvircio, kad siule gautusi vidineje puseje. Tik pati galiuka, akiu nuleidima, mezgiau 5 virbalais. Greita ir patogu
pasiieskokit senu mezgimo masinu schemu ten gi irgi tas kojines mezgdavo su siule ir pagal ta pati principa ir pas rusaites ir pas musu mergaites turetu buti.
Mano naujausias darbelis naujagimiui