Gelita, suknelė nuostabi, Jums labai tinka, *Radvileee, riešinės labai gražiai atrodo, spalvų derinys
Ateinu dar su viena naujiena. Šis tas sau
QUOTE(Gelita @ 2013 05 25, 18:28)
Suknelė " Visiems gyvenimo atvejams" iš YarnArt "Begonijos. Sumezgiau 12 kamuoliukų, virbalai Nr. 2,5. Suknelė megzta pernai, tik šiemet nufotografavau, nes juodą spalvą fotografuoti - misija neįmanoma
Jūs tikras talentas
Zemgule, kokia žaluma ir dangaus mėlis nuostabūs darbeliai
Gelita, nuostabi juoda suknelė
villyte, man tokie variantai labai gražu, gražiai viskas suderinta
Gelita, nuostabi juoda suknelė
villyte, man tokie variantai labai gražu, gražiai viskas suderinta
Gelita, tu nereali Nespėju kiekvieno darbelio atskirai pagirti, bet jie visi be išimties puikūs. Spalvos, raštai, rūbų modeliai- viskas tobulai atlikta, suderinta ir tau labai tinka
villyte, juoda balta visada atrodo tobulai O aš svajoju apie atviršktinį variantą, kai viršus trikotažinis, o apačia nerta
Merginos, ar pastebėjot koks aukštas lygis visų čia besirodančių? net ir tų, kurios teigia darančios tai pirmą kartą Tikrai neatsilieka lietuvaitės nuo rusaičių ar kokių ten pietų amerikos auksarankų
villyte, juoda balta visada atrodo tobulai O aš svajoju apie atviršktinį variantą, kai viršus trikotažinis, o apačia nerta
Merginos, ar pastebėjot koks aukštas lygis visų čia besirodančių? net ir tų, kurios teigia darančios tai pirmą kartą Tikrai neatsilieka lietuvaitės nuo rusaičių ar kokių ten pietų amerikos auksarankų
salis vesiam vakarui
Gražus darbelis
Kokie siūliukai panaudoti ir kiek gramų?
Kokie siūliukai panaudoti ir kiek gramų?
Dukružiukui "Vasaros gaiva"
QUOTE(dilailaila @ 2013 05 29, 10:56)
siuliukai tai silk kid mohera, o sunaudojau 4 matkelius po 25 gr
QUOTE(Tomienė @ 2013 05 29, 12:25)
nesusilaikysiu nepagyrus labai šauni ir skoninga sukniukė ir labai kruopščiai atlikta,kas iškart krenta į akį...
Ateinu ir as pasigyrti kiek kitokiu neriniu