Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

Lace,labai grazi suknele thumbup.gif tik,kaip Jus pastebejot,truputi per maza nusimezget,gaila...Nors gal cia butu stimulas tobulinti figura ax.gif mirksiukas.gif Man butu gaila parduoti toki grozi ax.gif
Atsakyti
Radyra, aciuks.gif
Lace, fantastiška suknia su kruopščiausia apdaila wub.gif O ir tau, mano manymu, suknelė puikiai tinka thumbup.gif Na nebent pati negerai su ja jautiesi g.gif Bet neskubėk jai ieškoti naujos šeimininkės, gal dar prisijaukinsit viena kitą console.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 08 22, 17:12)
Žodžiu, giriuosi tik suknele  mirksiukas.gif Ir ieškau jai labiau tinkančios šeimininkės cool.gif

jums visai graziai atrodo, tik prisitaikyciau dirza ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 08 20, 21:52)
Palydint žalią vasarą sunglasses2.gif

Gelita, o cia nerta ratu ar pirmyn-atgal?
Seniai planuoju nusinerti maza juoda suknele, bet vis neissirenku rasto, kuris man patiktu. Galvoju, gal sitas neblogai turetu atrodyti...
Atsakyti
Ar taip pat Gelitos raštą suknelei nusižiūrėjau. Jau pradėsiu šiandien. Bet nersiu ratu nuo viršaus (nes kitaip nelabai nutaikau, neina matuotis). Bet Bandysiu sijoną platint. Gal ką nors sugalvosiu g.gif

Gelita, prašau patarimo, nes jūs smarkiai labiau patyrusi ir jau nėrusi šiuo rašyu. Kaip ir kurioj vietoj galima gražiau platinti.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 08 22, 21:49)
Gelita, o cia nerta ratu ar pirmyn-atgal?
Seniai planuoju nusinerti maza juoda suknele, bet vis neissirenku rasto, kuris man patiktu. Galvoju, gal sitas neblogai turetu atrodyti...

Baigiu pasigaminti mažą juodą šios suknios motyvais. manoji tik smulkesnio rašto ir be blizgančio kaspino bus ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Lace,
suknute-labai labai wub.gif , dukrytes megztukelis paprastas ir labai dailus, bet jau mergytes akyčių mėlis...... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kaip toje senoje dainoje:" Lyg pražydę linai...."
Atsakyti
[quote=La Perla,2013 08 22, 08:45]
labas rytas smile.gif

pabaigiau savo suknute ir rodausi ne tik sukneliu temoje, bet ir cia, kadangi norisi isgirsti kuo daugiau nuomoniu, pasiulymu ir pastabu nes iki sventes turiu dar dvi savaites, gal rasim dar ka pakeisti smile.gif

quote]

Viskas liuksiškai
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 08 23, 15:40)

Koks gražus megsztukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 08 21, 19:01)
Ačiū VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  megzti pagal aprašymus.

4u.gif Ačiū už nuostabios bliuzelės schemutę, labai pravers thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 08 23, 15:40)

Pasaka, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulemamule: 24 rugpjūčio 2013 - 08:39