Lace,labai grazi suknele tik,kaip Jus pastebejot,truputi per maza nusimezget,gaila...Nors gal cia butu stimulas tobulinti figura Man butu gaila parduoti toki grozi
Radyra,
Lace, fantastiška suknia su kruopščiausia apdaila O ir tau, mano manymu, suknelė puikiai tinka Na nebent pati negerai su ja jautiesi Bet neskubėk jai ieškoti naujos šeimininkės, gal dar prisijaukinsit viena kitą
Lace, fantastiška suknia su kruopščiausia apdaila O ir tau, mano manymu, suknelė puikiai tinka Na nebent pati negerai su ja jautiesi Bet neskubėk jai ieškoti naujos šeimininkės, gal dar prisijaukinsit viena kitą
QUOTE(Lace @ 2013 08 22, 17:12)
jums visai graziai atrodo, tik prisitaikyciau dirza ir viskas
QUOTE(Gelita @ 2013 08 20, 21:52)
Palydint žalią vasarą
Gelita, o cia nerta ratu ar pirmyn-atgal?
Seniai planuoju nusinerti maza juoda suknele, bet vis neissirenku rasto, kuris man patiktu. Galvoju, gal sitas neblogai turetu atrodyti...
Ar taip pat Gelitos raštą suknelei nusižiūrėjau. Jau pradėsiu šiandien. Bet nersiu ratu nuo viršaus (nes kitaip nelabai nutaikau, neina matuotis). Bet Bandysiu sijoną platint. Gal ką nors sugalvosiu
Gelita, prašau patarimo, nes jūs smarkiai labiau patyrusi ir jau nėrusi šiuo rašyu. Kaip ir kurioj vietoj galima gražiau platinti.
Gelita, prašau patarimo, nes jūs smarkiai labiau patyrusi ir jau nėrusi šiuo rašyu. Kaip ir kurioj vietoj galima gražiau platinti.
QUOTE(Viksė @ 2013 08 22, 21:49)
Gelita, o cia nerta ratu ar pirmyn-atgal?
Seniai planuoju nusinerti maza juoda suknele, bet vis neissirenku rasto, kuris man patiktu. Galvoju, gal sitas neblogai turetu atrodyti...
Baigiu pasigaminti mažą juodą šios suknios motyvais. manoji tik smulkesnio rašto ir be blizgančio kaspino bus
Lace,
suknute-labai labai , dukrytes megztukelis paprastas ir labai dailus, bet jau mergytes akyčių mėlis...... kaip toje senoje dainoje:" Lyg pražydę linai...."
suknute-labai labai , dukrytes megztukelis paprastas ir labai dailus, bet jau mergytes akyčių mėlis...... kaip toje senoje dainoje:" Lyg pražydę linai...."
[quote=La Perla,2013 08 22, 08:45]
labas rytas
pabaigiau savo suknute ir rodausi ne tik sukneliu temoje, bet ir cia, kadangi norisi isgirsti kuo daugiau nuomoniu, pasiulymu ir pastabu nes iki sventes turiu dar dvi savaites, gal rasim dar ka pakeisti
quote]
Viskas liuksiškai
labas rytas
pabaigiau savo suknute ir rodausi ne tik sukneliu temoje, bet ir cia, kadangi norisi isgirsti kuo daugiau nuomoniu, pasiulymu ir pastabu nes iki sventes turiu dar dvi savaites, gal rasim dar ka pakeisti
quote]
Viskas liuksiškai
QUOTE(Lace @ 2013 08 23, 15:40)
Koks gražus megsztukas
QUOTE(Gelita @ 2013 08 21, 19:01)
Ačiū VISOMS merginoms už pagyrimus
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu megzti pagal aprašymus.
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu megzti pagal aprašymus.
Ačiū už nuostabios bliuzelės schemutę, labai pravers
QUOTE(Lace @ 2013 08 23, 15:40)
Pasaka, labai gražu