Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 28

Gelita ne tik puikiai mezga, bet ir kokios jos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 08 20, 20:52)
Palydint žalią vasarą sunglasses2.gif
user posted image

labai grazu 4u.gif wub.gif gal galima butu rastuko schemute? ax.gif
Atsakyti
Ačiū VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Raštelio schemutę rasite mano darbų puslapiuke ČIA arba pas rusites Osinkoje http://club.osinka.r...-82924?&start=0 Ten vis tema apie šią palaidinukę. Pasinaudojau tiko motyvo schema, nes nemėgstu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif megzti pagal aprašymus.
Atsakyti
Minkstos, siltos, svelnios kaip kailiukas kojines is bukliuotos pusvilnes. Kojines paprastos, nera kuo girtis. Viskas gerumas tame, kad jos megztos 2 virbalais, abi is karto, su siule per sona, kurios visiskai nesimato smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 08 21, 19:20)
Viskas gerumas tame, kad jos megztos 2 virbalais, abi is karto, su siule per sona, kurios visiskai nesimato smile.gif

Nuostabu! Kas čia per technika? unsure.gif Gal galima plačiau, arba nuorodą kokią... 4u.gif
Atsakyti
Nuorodos neturiu. Pati sugalvojau, nes labai nemegztu megzti 5 virbalais. Nors nemanau, kad cia mano atradimas smile.gif
Mezgama lygiai taip pat kaip ir 5 virbalais, tik ne ratu, o pirmyn-atgal. Vienos kojines kulnas formuojamas is 3-4 ketvircio akiu, kitos is 1-2 ketvircio, kad siule gautusi vidineje puseje. Tik pati galiuka, akiu nuleidima, mezgiau 5 virbalais. Greita ir patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 08 21, 21:56)
Nuorodos neturiu. Pati sugalvojau, nes labai nemegztu megzti 5 virbalais. Nors nemanau, kad cia mano atradimas smile.gif
Mezgama lygiai taip pat kaip ir 5 virbalais, tik ne ratu, o pirmyn-atgal. Vienos kojines kulnas formuojamas is 3-4 ketvircio akiu, kitos is 1-2 ketvircio, kad siule gautusi vidineje puseje. Tik pati galiuka, akiu nuleidima, mezgiau 5 virbalais. Greita  ir patogu smile.gif

geras drinks_cheers.gif thumbup.gif bet lygiam siului ko gero nesiziuretu-nebent dekoriuka koki sugalvot reiktu g.gif as nemezgu kojiniu vien del to,kad negali 5 virbalais iskart abieju megzt verysad.gif o jus cia gera ideja pasiulet wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

pabaigiau savo suknute ir rodausi ne tik sukneliu temoje, bet ir cia, kadangi norisi isgirsti kuo daugiau nuomoniu, pasiulymu ir pastabu nes iki sventes turiu dar dvi savaites, gal rasim dar ka pakeisti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 08 22, 08:45)
labas rytas smile.gif

pabaigiau savo suknute ir rodausi

wub.gif labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šita tema viena aktyviausių, tai paklausiu. Gal kuri turi šios liemenės schemą? Na tą raštą tai aš išmegzčiau. Bet kur centre tos akys dedasi, kad platėja tas centras. Prie raštelio kažkur ane?

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
nors dabar pati pamačiau centre skylutes, ar tik ne jų pagalba ir platėja viskas? Užmetimai ane paprasti?
Atsakyti
Pasirodau su turbūt pirma ir paskutine gyvenime megzta suknele doh.gif Siūlai - Lanoso Lino (50% linas-50% viskozė), sumegzti 8,5 kamuoliukai.

user posted image

Šita suknelė labai gražiai atrodytų ant M/L dydžio klubus ir liemenį turinčios moters mirksiukas.gif Na o aš su ja sau nepatinku, o jaučiuosi dar blogiau nei sau atrodau hihihi.gif Žodžiu, giriuosi tik suknele mirksiukas.gif Ir ieškau jai labiau tinkančios šeimininkės cool.gif
Atsakyti
Gelita ir Lace, Jūsų nuostabūs darbai... išbaigti, kruopštūs, tvarkingi. O be viso to, dar ir kokybiškos nuotraukos. Ačiū Jums, kad yra į ką lygiuotis.
Atsakyti