Gelita ačiū
Drugelinė atrodo paprasta, bet daili. O grožis slypi paprastume
Rodau dar vieną naujieną.
Vilnos šėlsmas
100% N.Zelandijos vilna
100% N.Zelandijos vilna
QUOTE(Ristina @ 2013 08 18, 20:12)
Vilnos šėlsmas
Vau kaip gražu O čia kaip-derinta skirtingi atspalviai,ar siūlas pats "iš savęs" taip mainosi?
Oho, kaip idomiai tas reikaliukas numegztas, ir siulu perejimas fantastiskai grazus
QUOTE(Ristina @ 2013 08 18, 20:12)
Vilnos šėlsmas
Super, labai gražu ir spalva nuostabi
Ristina,kur pirkai siulus,koks pavadinimas?
Nelabai man tie apvalus megztiniai patinka, bet sitas suzavejo, negaliu nutyleti-super! Ir siulai-mano spalvu Pagal spalvu issidestyma panasu, kad megzta nebaigtomis eilemis. Ar as neteisi?
Panasius siulus maciau Siulu oazeje-tokios pat susuktos gijos ir pereinanciu spalvu. Bet negarantuota, kad tikrai tokie patys
Panasius siulus maciau Siulu oazeje-tokios pat susuktos gijos ir pereinanciu spalvu. Bet negarantuota, kad tikrai tokie patys
QUOTE(Viksė @ 2013 08 19, 21:13)
Nelabai man tie apvalus megztiniai patinka, bet sitas suzavejo, negaliu nutyleti-super! Ir siulai-mano spalvu Pagal spalvu issidestyma panasu, kad megzta nebaigtomis eilemis. Ar as neteisi?
Taip, megzta nebaigtom eilėm
Lietuvių gamybos šie siūlai.
Gamina "Teksrena", "LitWool", "Kalvarats"
Tada Siulu oazeje tikrai situos maciau Tik man jie labai kandantys pasirode