QUOTE(bastinga @ 2013 07 29, 16:16)
QUOTE(bastinga @ 2013 07 29, 17:16)
Senokai besirodžiau
nugriūt galima, koks grožis
k@mylye, Zemaiciuke-ačiū
aciu bastinga, tave girti jau iprasta: visos sukneles kaip viena - puikios !
O as atlekiu su megztinuku prie sukneles Tikriausiai tik man taip buna: nusimegzti megztinuka prie sukneles, kurios dar neturiu tiesa jau pradejau ja nerti
o sita jau rodziau labai prastos kokybes foto, sita gal kiek geresne.....
Bliamba, turiu manekena, bet beda ta, kad ne visus savo drabuzius ant jo uztempiu
O as atlekiu su megztinuku prie sukneles Tikriausiai tik man taip buna: nusimegzti megztinuka prie sukneles, kurios dar neturiu tiesa jau pradejau ja nerti
o sita jau rodziau labai prastos kokybes foto, sita gal kiek geresne.....
Bliamba, turiu manekena, bet beda ta, kad ne visus savo drabuzius ant jo uztempiu
QUOTE(La Perla @ 2013 07 30, 09:39)
O sita jau rodziau labai prastos kokybes foto, sita gal kiek geresne.....
O sita jau rodziau labai prastos kokybes foto, sita gal kiek geresne.....
Labai gražus megztukas, lauksiu pasirodant "v komplekte"
Šito nebegirsiu. Tyčia. Nes pavydas bambą graužia
O dėl manekeno du variantai: arba šeimininkė svorio priauga, arba manekenas dietos laikosi
Bastina, nu ir ka besakyt nezinau
La Perla, darbas irgi
La Perla, darbas irgi
QUOTE(dailele @ 2013 07 30, 08:17)
O dėl manekeno du variantai: arba šeimininkė svorio priauga, arba manekenas dietos laikosi
manau esme ta, kad manekenas kietas o seimininke minksta ir dar gal manekeno krutine didesne sijona uzdedu o va tos baltos palaidines - niekaip
as pati noriu greiciau to v komplekte nes susigalvojau toki modeliuka kad pagal mano mintis turetu buti labai grazu o kas gausis is tikro - neaisku
ingauk - aciu
bastinga, gražus nėrinys
bastinga, La Perla, abiejų darbeliai superiniai
QUOTE(Gelita @ 2013 07 03, 13:10)
Suknute nereali, as tokia pacia kankinu nuo prejusios vasaros ir dar toli grazu iki pabaigos.
o čia tai aukšta klasė,super dailumas