Ačiū visoms už pagyras
Parodysiu mažyti darbelį, kuriuo prisidėjau prie nuostabios nuotakos grožio ypatingą dieną
QUOTE(Gelita @ 2013 06 23, 17:42)
Aš Joninėms pasiruošus, o jūs ?
Puikus darbas
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 27, 11:33)
Pasigirsiu ir čia..
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 28, 17:15)
Visai nevasariska-silta suknele 2metu mergaitei
Bet ateis vėl tas nemielas šaltas periodas ir bus maža panelė papuošta
Papildyta:
QUOTE(sandrasa @ 2013 07 01, 20:18)
Medvilninė suknelė
Labai kuopštu , o man kai tas spalviukas patinka
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 02, 14:15)
Parodysiu mažyti darbelį, kuriuo prisidėjau prie nuostabios nuotakos grožio ypatingą dieną
Puikiai prisidėjot
IngridaGal, nuotakos apdaras nepaprasto grožio Kuriate tikrus šerevrus
Aruna,
Aruna,
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 02, 14:15)
Jezau, kaip gražu Atrodo tuo pačiu ir paprasta ir sudėtinga. Pats rato nėrimas tai aiškus, bet kaip jungimas Vieni ratai apvalūs, kiti "nukandžioti", bet taip dera kartu. Gal yra kokia technika ar paslaptis? Nuo ko pradėti? Gal gali išduoti paslaptį ir plačiau papasakoti. Norėčiau sau pabandyti
lilijyte,
Koks grožis Fantastiški drugeliai
Koks grožis Fantastiški drugeliai
Žavūs drugeliai . Ir jaunosios apdaras gražus
QUOTE(lilijyte @ 2013 07 02, 22:41)
Va taip paprastomis priemonėmis pasiektas nepaprastas rezultatas. Dar, jei gerai įžiūrėjau, jie prie "siurbtukų" pritvirtinti?
Gal turit schemą? Gal galite įdėti į "Papuošimų gėlyčių drugelių temą" http://www.supermama...?...1360&st=336 Labai tingisi bandymų ardymų keliu nerti
Ačiū visoms nepagailėjusioms gražių žodžių
Aš nusinėriau įvairaus dydžio apskritimų, tuomet tam tikrose vietose juos susiuvau, sunėriau, o likusiuose plyšiuose prinėriau trūkstamas apskritimo linijas, dėlto jie nėra taisyklingi, su tokiais atsišakojimais, lyg vienas kitą dengtų
QUOTE(tura @ 2013 07 02, 19:31)
Jezau, kaip gražu Atrodo tuo pačiu ir paprasta ir sudėtinga. Pats rato nėrimas tai aiškus, bet kaip jungimas Vieni ratai apvalūs, kiti "nukandžioti", bet taip dera kartu. Gal yra kokia technika ar paslaptis? Nuo ko pradėti? Gal gali išduoti paslaptį ir plačiau papasakoti. Norėčiau sau pabandyti
Aš nusinėriau įvairaus dydžio apskritimų, tuomet tam tikrose vietose juos susiuvau, sunėriau, o likusiuose plyšiuose prinėriau trūkstamas apskritimo linijas, dėlto jie nėra taisyklingi, su tokiais atsišakojimais, lyg vienas kitą dengtų
IngridaGal, nestandartinis sprendimas jaunajai nertinis nuostabaus grožio, atrodo tuo pačiu ir paprastas, ir puošnus savo lengvais pūkų kamuoliukais
lilijyte, labai puošnūs drugeliai, taip ir norisi juos leisti į dangų
lilijyte, labai puošnūs drugeliai, taip ir norisi juos leisti į dangų