Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo diena

QUOTE(Jurginta06 @ 2013 05 10, 19:53)

nuostabiai sugalvota, super! mes esame dar labai maziukai, tik puse metu, bet tetuka vis viena reikia pasveikinti. Pasiliksime turbut prie tos idejos marskineliai su uzrasu, o kai busime didesni mokysimes eilerastuka deklamuoti...
Atsakyti
sveikos mamos, as manau skubinsiu uzsakyt marskinelius ir ryte paleisiu dainele kad pazadint http://www.youtube.c...h?v=_8phWt2C2i8
ir kava i lovyte manau nustebinsim:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukelis2009: 24 gegužės 2013 - 08:17
QUOTE(esta_esta @ 2013 02 23, 22:04)
Na, idejos su marskineliais ir kt. jau pabode. Pasidalinsiu ka mes su broliu sugalvojome.
Kad zinotumet situacija, tai as istekejusi, o broliui 21 metai. Tad viena tevo diena apsirengeme abu vaikais. As isirisau dideli banta, pasirisau savo vaikystes prijuoste (turejau isisaugojusi), batu raistelius skirtingus (na, galima prigalvoti). Brolis vaikiska berete, dzinsus atsiraitojo, tiute (ciulptuka) ant kaklo pasikabino ir nuvaziavom tetes sveikinti.

superinė idėja thumbup.gif

pernai kai buvo dar tik pirma tėčio diena tai tik gėlyte padovanojo

buvau padarius nuotrauka iš trijų kartų įdedu PVZ tik aš dariau vyrišką foto, senelis, tėtis ir sūnus ir rėmeliai buvo dideli koki 60*50 cm liepiau vyrui ir jo tėčiui nusifotografuoti laikant tuos tuščius rėmelius ir nesakiau dėl ko, o paskui įdėjau su programa į rėmelius nuotraukas, tą nuotrauką įrėminau į labai panašius rėmelius tik į normalau dydžio ir padovanojau uošviui vasaros užbaigimo proga, paskui gailėjausi, kad neiškenčiau iki tėčio dienos, būtų buvus dovana ir vyrui ir jo tėčiui, nu bet nesvarbu

pernai dar norėjau dovanot vyrui vaiko rankos anspauduką įrėmintą, bet kad ir taip sekcija pilna rėmelių blush2.gif

šiemet kadangi tėčio diena sutampa su vaikų gynimo diena, tai planas buvo visiems sode švęsti, vaikui dovanų smėlio dėžė, kurioje visi tėčiai ir vaikai kartu statytų smėlio pilis biggrin.gif , gaila, kad mano tėtis tą dieną turi išvykt, tai be jos bus liūdniau, bet yra kaip yra, svarbu geras oras ir gera nuotaika, jei bus blogas oras tada kažką namie sugalvosim įdomesnio nuvekt

simboliškai vyrui nuo sūnaus bus gėlytė 4u.gif
Atsakyti

i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
Šiemet jokio originalumo neieškosiu - dovanosiu labai praktišką dovana.. Vis tik 65 metai ir ne per didžiausia pensija savo daro... Pirksiu dovanų čekį - tik dar nenusprendžiu kurios parduotuvės - reikia, kad būtų ir meškerės, ir lempos biggrin.gif
Atsakyti
Mano jaunesnioji dukra dovanos puodeli ir savo gamybos kupona :
Atsakyti