perskaičiau jūsų idėjas tėvo dienai ir kažko norėtųsi man originalesnio marškinėliai, puodeliai labai jau yprastos dovanos turiu savo vaiko nuotrauką iš fotosesijos užsislėpus bet nežinau ką čia sugalvojus o vyras jau seniai zyzia meškerės, bet tai čia jau maža staigmena būtų, tai suku jau keltinta savaitę sau galvą
O aš atradau daug idėjų (tik pinigo reikia turėti) :
1. galima užsakyti pasivažinėjimą keturačiu 2. skrydį parasparniu 3. pasiplaukiojimą po Trakų ežerą 4. Apžvalginį skridį virš ežero (Vilkokšnio) ir.t.t ir pan.
o išsirinkau kiek pigenį dalykėlį (ir visiems kartu: jam, man ir dukrytei)
nupirkau dovanų kuponą už 50 lt. (forume radau pigiau) dviems asmenims 3 val. Vila alicante (ten ir baseinai ir pirtys ir su vaikučiu iki 3 metų nemokamai). Pasilepinsim visi ir jam gera dovana.
Mano tėtis jau gavo pačią geriausią dovaną tėčio dienos progą - išsvajotąją anūkytę o sb nuo vyresnėlio padėsiu paruošt tokį mažą filmuką, dar vaikas labai stengiasi ir paišo daug piešinėlių tėčiui,iškepsiu tortą ir manau bus gražu
Sveikos mamos!
uzklydau i sia tema, nes pirma syki teks svesti sia svente (iki siol mazai kreipdavau demesio i savo tevus ir ypatingai i tevo diena, taip pat ir i kitus bendraamzius tevus).
Na, idejos su marskineliais ir kt. jau pabode. Pasidalinsiu ka mes su broliu sugalvojome. Kad zinotumet situacija, tai as istekejusi, o broliui 21 metai. Tad viena tevo diena apsirengeme abu vaikais. As isirisau dideli banta, pasirisau savo vaikystes prijuoste (turejau isisaugojusi), batu raistelius skirtingus (na, galima prigalvoti). Brolis vaikiska berete, dzinsus atsiraitojo, tiute (ciulptuka) ant kaklo pasikabino ir nuvaziavom tetes sveikinti. Atidare duris labai nustebes. O mes vaikisku balsu kalbejome <<labas, tete", tarpusavy kaip broliai ir seses pasigincyja ir nuejome i kambari. Tetis ziuri, nesupranta, juokas ima. Tada, as, kaip vyresnioji, sakau, pasakysim eilerastuka tetes proga. Tada pasitelkta vaidyba. As raitoju, kaip vaikai daro, sarafaniuka, brolis galva nulenkes trina. Tada iseina brolis sakyt, ir tyliai tyliai vaikisku balsu pradeda. Tada as jam kumst i sona, sakyk is naujo ir garsiai. Tai va, vaidybos buvo, cia jau fantazija, jis viena stulpeli, as kita, o trecia abu kartu. Atejus manio eilei, as pamirstu. Zodziu, eilerastis vaikiskai galu gale pasakytas: Mano tėtis, ot tai vyras! Aš prieš jį dar tik pipiras. Jis šaunus - Toyota vairuoja, Aš - vos Golfu pavažiuoju.
Kas jam jūros vandenynai ?.. Visur buvo, viską žino. Jis nė vilko nebijotų, Jeigu kelią jam pastotų.
Kai užaugsim - gal ryt dieną, Pirksim tėčiui mes raketą, Ir aplenksim ji tikrai nepasiduosim amzinai....
Na, galo nepsisimenu. Bet pakeitem, pritaikem pagal situacija eilerastuka, tetis turi toyota, brolis- Golfa. Tuomet iteikem dovana- savo gamybos torta, ant jo is braskiu israsyta TETE, dar kubiluka i pirti (na, cia del to, kad reikejo) ir lekstute musu su broliu nuotrauka mazu, kur jis plikas guli ir as, panasaus laiko, nespalvotos ir sudubliuotos. Atrodo, kaip du vaikai. ir uzrasas. Net nepamenu. Kazkas tokio ,,geru teciu negimstama, o tampama ir t.t.". Ir pasakem, kad apsirengtu sportiskai kitai dienai (ta diena lijo kaip is kibiro), atvaziuosim pasiimti ir tai bus susije su eilerasciu. tecio zmonai pranesem, kur vaziuosim, bet prigrasem, kad neisduotu. Tuomet susedom i masina ir vaziavom. Jis nustebes, sakom, vaziuojam padesi namuko apziureti, gera varianta radom. ir nuvaziavom su kartingais pasivazineti. Sakom ,,teti, dabar paziuresim, kas stipresnis". Kaip jam patiko! as dar vyra prigriebiau. Pirma karta su kartingais, galejo ,,gaza duoti" Visi lenktiniavom.. Apranga, salmai. Paskui nusifotografavom su taurem (turejo kartingu klubas (cia Siauliuose) ant pakilu. Tai nuotraukos tokios siltos gavosi, mes visi su apranga tokie laimingi. Tetis buvo euforijoje, nustebes. Siemet bandysim suorganizuoti isvyka i Latvija, I Alyvu parka. Vis atidedam ir atidedam.
na, aš manau, kad tėčio diena ne koks gimtadienis ar metinės, kad dovanoti įspūdingas ir brangias dovanas manu jei tėčiui svarbi ši diena, tai ir maža gėlytė (vyresnio vaikiuko padeklamuotas eilėraštukas ar nupieštas atvirukas) bus labai džiugi dovana, o jei tai eilinė diena tai ir brangiausia dovana liks nesuprasta man sūnelis šiemet darželyje išmoko eilėraštuką ir padarė atvirutę, tai iš laimės net ašatėlė nuriedėjo, tai eilėraštuko ir tėčiui paiškosim
VISADA ESU PASIRUOŠUSI BLOGIAUSIAM, BET TIKIUOSI GERIAUSIO...
Uzklydau pas jus.... As su vaikais ir jau ruosiam staigmena teciui....Musu tetukas kaip tik parskrenda atostogoms ir sutampa si svente. Taigi sumasciau ir jau darau is spalvoto kartono iskarpiau raides,su versiu kaip girlianda uzrasa "TETE, MES TAVE LABAI MYLIME"....Tad kai jis miegos(o miega begalo kietai) as pakabinsiu tai salone,papuosiu salona,padengsiu stala pusryciams(isanksto pasigaminsiu ir su plevele pridengsiu), ryte pabudus sventiska aplinka , tada iteiksime marsknelis su uzrasu"Geriausiam teciui pasaulyje", vaikai iteiks po baliona su uzrasu Teciui ir padeklamuos eilerastuka: Tėti, tėti, būk šalia,
Tėti tėti visada.
Apkabink, kai man sunku,
Nuramink, kai aš liūdžiu.
Pasakyti tau myliu
Man taip lengva ir smagu.
Žaisti su tavim patinka
Krėsti pokštus mums taip linksma.
Kai bus liūdna tau kada,
Būsiu prie tavęs šalia,
Ir žinok, kad tu brangus,
Mylimiausias man žmogus!
Tetis jau su tais marskinukais privales buti visa diena , tad leksime po pusryciu i Trakus,uzsakiau pasiplaukiojima jahta tai dienai po Galves ezera, ir rezervavau (del sventos ramybes) staliuka senojoje kibinineje,ten visi papietausime, na ir zinoma ta diena iamzinsime foto nuotraukose.... tad tokie mano planai musu mylymam tetukui