Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo diena

Na taip manau marskineliai, orginalu, ir tetis jaustusi pamalonintas, bet gal dar yra kokiu ideju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaus: 18 gegužės 2010 - 12:29
Mano vyrui tai irgi pirmoji tecio diena 4u.gif Galvoju apie marskinelius, bet nesugalvoju idomesnio uzraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 05 18, 15:46)
Mano vyrui tai irgi pirmoji tecio diena 4u.gif  Galvoju apie marskinelius, bet nesugalvoju idomesnio uzraso g.gif

Mano vyrui ir pirma tėčio diena, tai užsakiau marškinėlius 4u.gif
Atsakyti
Šiemet pas mus jau antroji tėčio diena smile.gif Pernai pasirodžiau prastai.. Labai norėjau rėmelių nuotraukai, kad galėčiau naudoti ant šaldytuvo. Gal ir per vėlai ieškoti pradėjau, o ir nelabai būna, tai nupirkau tik puodelį su užrašu tėčiui ir gėlytę..

O šiemet rėmelius jau turiu smile.gif Magnetiniai rėmeliai - įmautės thumbup.gif Ir didelės nuotraukos, ir keisti galėsiu (tas man labai didelis pliusas). Tai dabar kadangi artėja futbolo čempionatas, o maniškis sporto mėgėjas didelis, paieškosiu kokios nuotraukos tėčio su mažium, apipavidalinsiu kaip nors su futbolo tematika ir į tuos rėmelius. Bus thumbup.gif O paskui kada panorėsiu keisiu smile.gif Beje, ten pakuotėj yra du rėmeliai. Štai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šunvyšnė: 19 gegužės 2010 - 09:06
QUOTE(Diglė @ 2010 05 18, 19:47)
Mano vyrui ir pirma tėčio diena, tai užsakiau marškinėlius  4u.gif

o koki uzrasai dejai?
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 05 19, 09:30)
o koki uzrasai dejai?

šiandien gavau marškinėlius, o užraša paėmiau kur dabar akcija vyksta 29lt

http://www.juozukas....liai/VR601.html

visai fainūs marškinėliai ax.gif
Atsakyti
va toki as dejau ant marskineliu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 19 gegužės 2010 - 21:40
Gal kam bus idomu, uzsikabinau uz vienos info 4u.gif
Siandien buvau Uzupyje ir ten yra tokia maza jauki parduotuvele "Užupio koliazai" (Uzupio g. 4,jei ka idomu), tai jie minejo, kad tevo dienos proga kazka sumastys kurybisko vaikams, mamytems ir teveliams, kazkoki kurybini reikala. Tik dar neisdave koki smile.gif bet sake, kad jie snd isikure facebooke ir bet pranes karsciausias naujienas, jei kas norit tai lengva rasti iveskit tiesiog Užupio koliažai biggrin.gif plius ta diena visai ten butu smagu pasivaikscioti

O savo teciui pagaminsiu fantastiska atviruka ir manau papietausime unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 20 gegužės 2010 - 12:01
mums taip pat pirmoji tecio diena thumbup.gif nors maziukui tik 2 savaites, bet teks kazka sugalvoti pasitelkus jusu idejas wub.gif
Atsakyti
Mamytes nagi pasidalinkit ismintimi, ir patarkit ka galima butu padovanoti teciam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dovanosim marskinelius su uzrasu ir zvejo bilieta.. ax.gif
Atsakyti
Pernai dovanojau receptų knygą "Berniukai virtuvėje" ir prijuostę ax.gif Bei mūsų visos šeimos įremintą nuotrauką, kad pasistatytų darbe prie kompo.

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 28, 12:08)
dovanosim marskinelius su uzrasu ir zvejo bilieta.. ax.gif

Kur tą žvejo bilietą galima nusipirkti? Yra mintis dovanoti knygą aie žvejybą, šiek tiek pribumbasų žvejybai ir gal tą bilietą g.gif
Atsakyti