Na taip manau marskineliai, orginalu, ir tetis jaustusi pamalonintas, bet gal dar yra kokiu ideju
Mano vyrui tai irgi pirmoji tecio diena Galvoju apie marskinelius, bet nesugalvoju idomesnio uzraso
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 05 18, 15:46)
Mano vyrui tai irgi pirmoji tecio diena Galvoju apie marskinelius, bet nesugalvoju idomesnio uzraso
Mano vyrui ir pirma tėčio diena, tai užsakiau marškinėlius
Šiemet pas mus jau antroji tėčio diena Pernai pasirodžiau prastai.. Labai norėjau rėmelių nuotraukai, kad galėčiau naudoti ant šaldytuvo. Gal ir per vėlai ieškoti pradėjau, o ir nelabai būna, tai nupirkau tik puodelį su užrašu tėčiui ir gėlytę..
O šiemet rėmelius jau turiu Magnetiniai rėmeliai - įmautės Ir didelės nuotraukos, ir keisti galėsiu (tas man labai didelis pliusas). Tai dabar kadangi artėja futbolo čempionatas, o maniškis sporto mėgėjas didelis, paieškosiu kokios nuotraukos tėčio su mažium, apipavidalinsiu kaip nors su futbolo tematika ir į tuos rėmelius. Bus O paskui kada panorėsiu keisiu Beje, ten pakuotėj yra du rėmeliai. Štai
O šiemet rėmelius jau turiu Magnetiniai rėmeliai - įmautės Ir didelės nuotraukos, ir keisti galėsiu (tas man labai didelis pliusas). Tai dabar kadangi artėja futbolo čempionatas, o maniškis sporto mėgėjas didelis, paieškosiu kokios nuotraukos tėčio su mažium, apipavidalinsiu kaip nors su futbolo tematika ir į tuos rėmelius. Bus O paskui kada panorėsiu keisiu Beje, ten pakuotėj yra du rėmeliai. Štai
QUOTE(Diglė @ 2010 05 18, 19:47)
Mano vyrui ir pirma tėčio diena, tai užsakiau marškinėlius
o koki uzrasai dejai?
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 05 19, 09:30)
o koki uzrasai dejai?
šiandien gavau marškinėlius, o užraša paėmiau kur dabar akcija vyksta 29lt
http://www.juozukas....liai/VR601.html
visai fainūs marškinėliai
va toki as dejau ant marskineliu
Gal kam bus idomu, uzsikabinau uz vienos info
Siandien buvau Uzupyje ir ten yra tokia maza jauki parduotuvele "Užupio koliazai" (Uzupio g. 4,jei ka idomu), tai jie minejo, kad tevo dienos proga kazka sumastys kurybisko vaikams, mamytems ir teveliams, kazkoki kurybini reikala. Tik dar neisdave koki bet sake, kad jie snd isikure facebooke ir bet pranes karsciausias naujienas, jei kas norit tai lengva rasti iveskit tiesiog Užupio koliažai plius ta diena visai ten butu smagu pasivaikscioti
O savo teciui pagaminsiu fantastiska atviruka ir manau papietausime
Siandien buvau Uzupyje ir ten yra tokia maza jauki parduotuvele "Užupio koliazai" (Uzupio g. 4,jei ka idomu), tai jie minejo, kad tevo dienos proga kazka sumastys kurybisko vaikams, mamytems ir teveliams, kazkoki kurybini reikala. Tik dar neisdave koki bet sake, kad jie snd isikure facebooke ir bet pranes karsciausias naujienas, jei kas norit tai lengva rasti iveskit tiesiog Užupio koliažai plius ta diena visai ten butu smagu pasivaikscioti
O savo teciui pagaminsiu fantastiska atviruka ir manau papietausime
mums taip pat pirmoji tecio diena nors maziukui tik 2 savaites, bet teks kazka sugalvoti pasitelkus jusu idejas
Mamytes nagi pasidalinkit ismintimi, ir patarkit ka galima butu padovanoti teciam
dovanosim marskinelius su uzrasu ir zvejo bilieta..
Pernai dovanojau receptų knygą "Berniukai virtuvėje" ir prijuostę Bei mūsų visos šeimos įremintą nuotrauką, kad pasistatytų darbe prie kompo.
Kur tą žvejo bilietą galima nusipirkti? Yra mintis dovanoti knygą aie žvejybą, šiek tiek pribumbasų žvejybai ir gal tą bilietą
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 28, 12:08)
dovanosim marskinelius su uzrasu ir zvejo bilieta..
Kur tą žvejo bilietą galima nusipirkti? Yra mintis dovanoti knygą aie žvejybą, šiek tiek pribumbasų žvejybai ir gal tą bilietą