Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvo diena

as tai su sese organizoujam padovanoti teciui suoli parasiutu, zinau kad jam tai patiks. tai va mes irgi visi soksime, tai bus kartu dovana ir mano vyriui
Atsakyti
Gal zinote kokiu nors geru uzrasu teciui ant marskineliu TECIO DIENOS proga ? ax.gif
Atsakyti
O gal kas žinote kokį lengvą eilėraštuką tėčiui. Noriu išmokyti sūnų, kad tėčiui padeklamuotų ir bus geriausia dovana blush2.gif
Nes mamyčių dienos proga buvo išmokęs darželyje, tai kai man padeklamavo, net apsiverkiau, o dabar jau atostogaujame, tai nieko neišmoko, o eilėraštuko jokio nerandu, visi tokie "... ačiū tėveli, kad mane užauginai..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 05 31, 11:08)
O gal kas žinote kokį lengvą eilėraštuką tėčiui. Noriu išmokyti sūnų, kad tėčiui padeklamuotų ir bus geriausia dovana blush2.gif
Nes mamyčių dienos proga buvo išmokęs darželyje, tai kai man padeklamavo, net apsiverkiau, o dabar jau atostogaujame, tai nieko neišmoko, o eilėraštuko jokio nerandu, visi tokie "... ačiū tėveli, kad mane užauginai..." doh.gif

Myliu aš mamytę,
Bet labiau tėvelį,
Nes tvirtom rankytėm
Lyg lubų jis kelia !

Gal tiks ax.gif
Atsakyti
as tai pypliaus nuotrauka ant marsineliu ir uzrasiau: mano tetis- pats sauniausias!!!
manau paglostis tevelio savimeile... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 05 31, 13:56)
as tai pypliaus nuotrauka ant marsineliu ir uzrasiau: mano tetis- pats sauniausias!!!
manau paglostis tevelio savimeile... lotuliukas.gif

aš irgi taip pat blush2.gif tik nuotraukua bus ant nugaros, o ant priekio užrašas: "DIAGNOZĖ - TĖTIS" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuciuks @ 2007 05 23, 14:21)
Gal zinote kokiu nors geru uzrasu teciui ant marskineliu TECIO DIENOS proga ?  ax.gif

Priekyje - GERIAUSIAS PASAULYJE, nugaroje - TĖTIS wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mes ir su suneliu vargom kol sugalvojom karsta.gif , pasidarem nuotraukyte su uzrasu ir ireminom. Prasom gal kurei padesim mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita_x: 01 birželio 2007 - 13:11
Ir žodžiai ir pati idėja- thumbup.gif Na nieko įmantraus mes šįkart nedarysim,nes nėra pinigėlių,nupirkau gražią atvirutę(beje,nesitikėjau,kad bus taip sunku rast atvirutę su Tėvo diena g.gif ),o žodžius turbūt šituos nukopijuosiu blush2.gif
Atsakyti
o as manau kad iskepsiu tėtei pyragą ir padovanosiu atvirutę ar seip kokį mielą niekutį (man 14m) manau jam patiks 4u.gif
Atsakyti
Mes ir su suneliu vargom kol sugalvojom  , pasidarem nuotraukyte su uzrasu ir ireminom. Prasom gal kurei padesim 

ačiū thumbup.gif super idėja... vakar iki pusiaunakčio vargau, kol padariau blush2.gif , šiandien su vaikais lėksim nuotraukėlę padaryti ir rėmelių pirkti biggrin.gif . Manau, kad tetis bus labai patenkintas thumbup.gif . Dėkoju už idėją... clap.gif
Atsakyti
o mes tai ant kompiuterio deskopo uzdejome tevelio ir vaiko fotografija su sveikinimu. O ryte Matukas tik atsibudusiam teveliui padovanojo zvejybos enciklopedija bigsmile.gif ale mazius neleido teciui pasidziaugt dovana -pats puole vartyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrelija: 03 birželio 2007 - 08:53