as tai su sese organizoujam padovanoti teciui suoli parasiutu, zinau kad jam tai patiks. tai va mes irgi visi soksime, tai bus kartu dovana ir mano vyriui
Gal zinote kokiu nors geru uzrasu teciui ant marskineliu TECIO DIENOS proga ?
O gal kas žinote kokį lengvą eilėraštuką tėčiui. Noriu išmokyti sūnų, kad tėčiui padeklamuotų ir bus geriausia dovana
Nes mamyčių dienos proga buvo išmokęs darželyje, tai kai man padeklamavo, net apsiverkiau, o dabar jau atostogaujame, tai nieko neišmoko, o eilėraštuko jokio nerandu, visi tokie "... ačiū tėveli, kad mane užauginai..."
Nes mamyčių dienos proga buvo išmokęs darželyje, tai kai man padeklamavo, net apsiverkiau, o dabar jau atostogaujame, tai nieko neišmoko, o eilėraštuko jokio nerandu, visi tokie "... ačiū tėveli, kad mane užauginai..."
QUOTE(Valerija @ 2007 05 31, 11:08)
O gal kas žinote kokį lengvą eilėraštuką tėčiui. Noriu išmokyti sūnų, kad tėčiui padeklamuotų ir bus geriausia dovana
Myliu aš mamytę,
Bet labiau tėvelį,
Nes tvirtom rankytėm
Lyg lubų jis kelia !
Gal tiks
as tai pypliaus nuotrauka ant marsineliu ir uzrasiau: mano tetis- pats sauniausias!!!
manau paglostis tevelio savimeile...
QUOTE(novika85 @ 2007 05 31, 13:56)
as tai pypliaus nuotrauka ant marsineliu ir uzrasiau: mano tetis- pats sauniausias!!!
aš irgi taip pat tik nuotraukua bus ant nugaros, o ant priekio užrašas: "DIAGNOZĖ - TĖTIS"
QUOTE(Laimuciuks @ 2007 05 23, 14:21)
Gal zinote kokiu nors geru uzrasu teciui ant marskineliu TECIO DIENOS proga ?
Priekyje - GERIAUSIAS PASAULYJE, nugaroje - TĖTIS
Ir žodžiai ir pati idėja- Na nieko įmantraus mes šįkart nedarysim,nes nėra pinigėlių,nupirkau gražią atvirutę(beje,nesitikėjau,kad bus taip sunku rast atvirutę su Tėvo diena ),o žodžius turbūt šituos nukopijuosiu
o as manau kad iskepsiu tėtei pyragą ir padovanosiu atvirutę ar seip kokį mielą niekutį (man 14m) manau jam patiks
Mes ir su suneliu vargom kol sugalvojom , pasidarem nuotraukyte su uzrasu ir ireminom. Prasom gal kurei padesim
ačiū super idėja... vakar iki pusiaunakčio vargau, kol padariau , šiandien su vaikais lėksim nuotraukėlę padaryti ir rėmelių pirkti . Manau, kad tetis bus labai patenkintas . Dėkoju už idėją...
o mes tai ant kompiuterio deskopo uzdejome tevelio ir vaiko fotografija su sveikinimu. O ryte Matukas tik atsibudusiam teveliui padovanojo zvejybos enciklopedija ale mazius neleido teciui pasidziaugt dovana -pats puole vartyti