Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

QUOTE (Ode @ 2004 08 16, 05:46)
Pavasarine fotosesija

user posted image

Shita nuotrauka norejom daryt tiesiog ant zholes, bet musu kutvialai zholyte per daug kuteno, tai teko ka nors patiest wink.gif
user posted image

Chia jau tetis itartinas pasidare su tuo aparatu wink.gif
user posted image

Faina fotosesija thumbup.gif
Atsakyti
Ash chia vienu metu dabojau Vaivos amzhiaus mergyte, tai va ka ishdarinejom... smile.gif

Shita nuotrauka, kai jos mama siunte visiems draugams, buvo prierashas: chia jums atsakymas i klausima, kodel moterys i tualeta po dvi eina? Ogi todel, kad taip yra pratinamos nuo vaikystes wink.gif
user posted image

O shitaip menu uzhsiiminejo wink.gif
user posted image

O ish shitu dar karta galit pamatyt, i ka dukra atsigime wink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 19 rugpjūčio 2004 - 21:22
Teecio vaikas, jau nieko nepasakysi thumbup.gif clap.gif
Bet sita nuotrauka pati graziausia wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sutinku, tecio vaikas thumbup.gif Nors geriau isiziurejus, matosi ir trupinelis mamytes wub.gif Labai grazi mergyte heart.gif
Atsakyti
Neissiskirsiu is kitu, man irgi ten kur jus kartu labai grazu wub.gif wub.gif Nu tiesiog labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Ir dar man patinka kur menu uzsiimineja, ten ant drobiu tapo, kaip tikri dailininkai thumbup.gif
Atsakyti
Tecio dukrele wub.gif , jau tokia panasi, kad nekila ir abejoniu thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 19, 22:22)
Ash chia vienu metu dabojau Vaivos amzhiaus mergyte, tai va ka ishdarinejom... smile.gif

Shita nuotrauka, kai jos mama siunte visiems draugams, buvo prierashas: chia jums atsakymas i klausima, kodel moterys i tualeta po dvi eina? Ogi todel, kad taip yra pratinamos nuo vaikystes wink.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (evutes_mama @ 2004 08 17, 16:57)

user posted image
a man sita labai labai wub.gif
Atsakyti
Ruoshiames maudytis:
user posted image

Shitoj manishke vel i bernus dairosi wink.gif
user posted image

O chia, nezhinau ar izhiuresit, bet mano mergina sumaste zhidini ishplaut. Net nepastebejo, kaip kelnes nusmuko wink.gif
user posted image
Atsakyti
faina mergycka laugh.gif ir menininke ir ploveja thumbup.gif laugh.gif
bet tikrai tetuko vaikas g.gif kodel mes merginu mamos tokios nuskriaustos ?? kodel dazniausiai pirmos mergytes buna panasios i tecius ? as irgi noriu panasaus i save vaiko dry.gif laugh.gif
buckis Vaivutei is triuksmingojo NYC heart.gif wub.gif
Atsakyti
Jei atvirai, tai norejau, kad dukra butu panashi i teti - nuostabi shviesi plauku spalva, melynos akys, duobute skruoste. Taip ir gavosi, tad labai dzhiaugiuosi. Vyras, tiesa, pergyvena, kad neperimtu jo kompleksijos, bet ash nuraminau, kad gales kartu vaikshchioti sportuot wink.gif
Atsakyti