QUOTE (Ode @ 2004 08 16, 05:46) |
Pavasarine fotosesija![]() Shita nuotrauka norejom daryt tiesiog ant zholes, bet musu kutvialai zholyte per daug kuteno, tai teko ka nors patiest ![]() ![]() Chia jau tetis itartinas pasidare su tuo aparatu ![]() ![]() |
Faina fotosesija

Ash chia vienu metu dabojau Vaivos amzhiaus mergyte, tai va ka ishdarinejom... 
Shita nuotrauka, kai jos mama siunte visiems draugams, buvo prierashas: chia jums atsakymas i klausima, kodel moterys i tualeta po dvi eina? Ogi todel, kad taip yra pratinamos nuo vaikystes

O shitaip menu uzhsiiminejo

O ish shitu dar karta galit pamatyt, i ka dukra atsigime

Shita nuotrauka, kai jos mama siunte visiems draugams, buvo prierashas: chia jums atsakymas i klausima, kodel moterys i tualeta po dvi eina? Ogi todel, kad taip yra pratinamos nuo vaikystes

O shitaip menu uzhsiiminejo

O ish shitu dar karta galit pamatyt, i ka dukra atsigime

Teecio vaikas, jau nieko nepasakysi
Bet sita nuotrauka pati graziausia

Bet sita nuotrauka pati graziausia

Sutinku, tecio vaikas
Nors geriau isiziurejus, matosi ir trupinelis mamytes
Labai grazi mergyte

Neissiskirsiu is kitu, man irgi ten kur jus kartu labai grazu
Nu tiesiog labai labai grazu
Ir dar man patinka kur menu uzsiimineja, ten ant drobiu tapo, kaip tikri dailininkai

Tecio dukrele
, jau tokia panasi, kad nekila ir abejoniu

QUOTE (Ode @ 2004 08 19, 22:22) |
Ash chia vienu metu dabojau Vaivos amzhiaus mergyte, tai va ka ishdarinejom... ![]() Shita nuotrauka, kai jos mama siunte visiems draugams, buvo prierashas: chia jums atsakymas i klausima, kodel moterys i tualeta po dvi eina? Ogi todel, kad taip yra pratinamos nuo vaikystes ![]() ![]() |

Ruoshiames maudytis:

Shitoj manishke vel i bernus dairosi

O chia, nezhinau ar izhiuresit, bet mano mergina sumaste zhidini ishplaut. Net nepastebejo, kaip kelnes nusmuko

Shitoj manishke vel i bernus dairosi

O chia, nezhinau ar izhiuresit, bet mano mergina sumaste zhidini ishplaut. Net nepastebejo, kaip kelnes nusmuko

faina mergycka
ir menininke ir ploveja
bet tikrai tetuko vaikas
kodel mes merginu mamos tokios nuskriaustos ?? kodel dazniausiai pirmos mergytes buna panasios i tecius ? as irgi noriu panasaus i save vaiko
buckis Vaivutei is triuksmingojo NYC

bet tikrai tetuko vaikas

buckis Vaivutei is triuksmingojo NYC

Jei atvirai, tai norejau, kad dukra butu panashi i teti - nuostabi shviesi plauku spalva, melynos akys, duobute skruoste. Taip ir gavosi, tad labai dzhiaugiuosi. Vyras, tiesa, pergyvena, kad neperimtu jo kompleksijos, bet ash nuraminau, kad gales kartu vaikshchioti sportuot