Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

Pavasarine fotosesija

user posted image

Shita nuotrauka norejom daryt tiesiog ant zholes, bet musu kutvialai zholyte per daug kuteno, tai teko ka nors patiest wink.gif
user posted image

Chia jau tetis itartinas pasidare su tuo aparatu wink.gif
user posted image
Atsakyti
Nu jau glazuolyte, truksta zodziu heart.gif heart.gif heart.gif Ir mamyte su suknyte taaaip graziai atrodo wub.gif Natsimenu kada as suknele apsivilkusi buvau doh.gif vis kelnes ir kelnes huh.gif
Atsakyti
Achiu achiu. Del kelniu tai faktas - chia shtatuose jos 'populiaresnes', bet ash dar priesh atvazhiuodama sau pazhadejau, kad 'specialiai' neshiosiu sijonus ir sukneles. Tiesa pasakius, tikrai labai atkreipia demesi. Keistuoliai... merginos su jupike nemate... wink.gif
Atsakyti
Kokios grazios dvi damos wub.gif
user posted image
As ir sukneliu fane biggrin.gif Tai parduouvej beveik visada paklausia, i koki baliu einu laugh.gif
Atsakyti
user posted image
sita nuotraukyte labai grazi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 08 16, 06:28)
Tai parduouvej beveik visada paklausia, i koki baliu einu laugh.gif

BUTENT! Uzhsidedi elementaria (na gerai, shiek tiek elegantishkesne) suknele, ar sijona su bliuzele, tai sako: tu kaip pasipuoshus! Kur eisi? Sakau: niekur. Kartais man visai nesuprantama: organizuojamas koks Kaledinis vakarelis, juk tokia puiki proga pasigrazhinti, pasitempti... Kur tau! Tie patys dzhinsai, marshkineliai. Moteris apsivelka kokius truputi blizganchius marshkinius ant tu pachiu dzhinsu, ir chia vadinasi - 'pasipuoshe' wink.gif
Ale net ir sovietiniais laikais visi stebejosi, kad lietuvaites sugeba dailiai atrodyti, nors tuo metu nelabai buvo ish ko rodytis. Bet lygiu joms niekada nebuvo ir nebus! wink.gif hi hi hi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 16 rugpjūčio 2004 - 06:34
Tikros Ladies thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 08 16, 05:46)
Pavasarine fotosesija

user posted image

Labai graziai atrodote abi rolleyes.gif .. o mergaiciuke i teveli nesa 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 08 17, 05:00)
o mergaiciuke i teveli nesa 100% thumbup.gif

Ir ish kur gi atspejai? wink.gif

Mums zhmones neduoda praeit parduotuvese wink.gif O man kas - niekas neprikish, kad kaimyno wink.gif hehehe
Atsakyti
QUOTE (Ernesta @ 2004 07 29, 16:38)
QUOTE (Ode @ 2004 07 29, 14:19)
Susipažinkime!

Čia Vaivoškės pirmoji nuotrauka.

<!--aimg-->user posted image<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

Įspūdinga nuotrauka thumbup.gif , lauksim daugiau biggrin.gif

O kada buna rozines vestuves?
Atsakyti
Rozhines? g.gif
Atsakyti
Dzievuliau, susigraudinau rolleyes.gif
As pati esu Vaivoshke biggrin.gif dabar laukiuosi, tikiuosi tureti tokia pacia mazyte Vaivoshkyte ir vedziotis tarp gelyciu wub.gif
Atsakyti