Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

Prazioplinau ir tortadieni ir sitiek graziu nuotrauku blush2.gif
Paveluoti sveikinimai Vaivulkai 4u.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
nors ir labai veluojam blush2.gif , bet sveikinam Vaivute gimimo dienos proga wub.gif
Atsakyti
O, kada bus Vytuko nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Kokios grazios abidvi! thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui visiems. 4u.gif

O dabar pristatome Vaivoškės brolį. smile.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Ode, sveikinu tave susilaukus sunelio 4u.gif Labai grazutis, o jau plaukuciu kiek wub.gif Mergyte tavo irgi taip paaugus wub.gif
Atsakyti
Oi koks fainulka wub.gif
Ir plauku tikrai kiek daug thumbup.gif
Nu man jis i tave nors tu ka....... labai panasus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 09 rugpjūčio 2006 - 15:52
QUOTE(Zora @ 2006 08 09, 09:50)
Oi koks fainulka wub.gif
Ir plauku tikrai kiek daug thumbup.gif
Nu man jis i tave nors tu ka....... labai panasus 4u.gif

As ir pritariu Zora drinks_cheers.gif ,kad tavo kavalierius i tave panasus,bent jau nosyte tai tikrai tavo ax.gif
dar karteli sveikinu 4u.gif Vaivute atrodo tokia laiminga salia wub.gif
Atsakyti
Ode, sveikinu 4u.gif

Man ta paskutinė Vytauto fotkė nereali. Jau taip norisi palaikyti rankose jį wub.gif

Kaip Vaivutė reaguoja ?

Mano Greta vis dar prisimena Vaivą. Kai valosi dantis vis negali apsispręsti ar Vaivos dantų pastą naudoti, ar savo laugh.gif Vsi atsimena, kad Vaiva pastą paliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika Ode 4u.gif neturiu zodziu kaip nudziugau pamaciusi tavo mazaji suneli wub.gif SVEIKINIMAI DIDZIAUSI ....
LABAI GRAAZUTIS ...... wub.gif VAIVUTE KOKIA ISAUGUSI .... LABAI SAUNIAI ATRODOTE wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IrmaUK: 17 rugpjūčio 2006 - 18:07
Ačiū visoms. 4u.gif
Taure, Vaiva labai myli broli. Tiesiog lydosi dėl jo - užkloja, tūtią įkiša, pergyvena, kai verkia. biggrin.gif O paskutinis bajeris - leisti broliui nosi pačiulpti (nes gi kai alkanas, čiulpia viską, kas arti pasitaiko lotuliukas.gif ) arba su kumštuku ar iš kojos stuktelti į nosį. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Koks grazutis mazuliukas wub.gif
Sveikinimai Jums!!!
Atsakyti