Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiva iš karštojo Texaso...

QUOTE(Ode @ 2005 10 30, 17:01)
O štai ir mano pamaiva manekienka wink.gif

user posted image user posted image

Tai kad nelabai cia yra ka ir kritikuoti, kaip graziai atrode Vaivute, tikra lietuvaite thumbup.gif
Atsakyti
Nu kaip fainai shakes...Mamasha, tau dideli medali reikia uz toki grazu darba thumbup.gif LIUKS! mirksiukas.gif Labai graziai mergaite atrodo.Ir ner cia ka net kritikuot.Tik girt girt ir girt thumbup.gif
Atsakyti
Nu tai aš to ir norėjau - kad girtumėt, girtumėt... megalol.gif

"Ar iš balos tas kuklumas..." (liaudies žodžiai)

Lengva man šnekėt, kai mano darbas - tik fasasinė pusė, o pagrindas - pirktinis doh.gif
Atsakyti
Grazuolyte manekienka ir mamyte darbstuolyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif Užteks jau komplimentų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 10 31, 05:36)
Ačiū visoms  4u.gif Užteks jau komplimentų  biggrin.gif

Tai, kad neina apseit be ju schmoll.gif pasizurejus i jus wub.gif wub.gif
Vaivoske atrodo nuotabiai thumbup.gif Good job mother thumbup.gif
Atsakyti
Kaip graziai Vaiva atrodo!!! blink.gif thumbup.gif wub.gif tautiniai rubeliai thumbup.gif wub.gif 4u.gif Ir tikrai pamaiva grazuole wub.gif wub.gif
Atsakyti
TIESIOG PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikra lietuvaitė 4u.gif Vaivulka wub.gif Mamka tikrai gerai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
Ode,sauniai padirbejai thumbup.gif O manekene thumb_yello.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Pora Vaivos kalėdinių dovanų...

user posted image user posted image
user posted image

Pradžioj nenorėjo nieko ant galvos dėtis, bet buvo truputį vėjuota, tai pripasakojom pasakų apie tai, kaip 'visi baikeriai skareles rišasi'. Anadien žiūri tėvas su dukra kažkokį dokumentinį filmą, o ten daug bobulyčių rodo su skarelėm. Vaiva ir sako: "O, kiek baikerių!" megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 06 sausio 2006 - 07:37
Oho kokia grazi ruzava baikere thumbup.gif wub.gif Tai jau patenkinta panele buvo turbut thumbup.gif
Atsakyti