Fasolka, nu taip iseina, kad as nuo Odes golfa nukopijavau Dekui uz komplimentus O Vaivute tikrai panasumu su Timka turi
Idedu dar nuotraukyte, kuria jau kavinukej buvau idejusi...Nezinau, Ode, ar matei Man jie cia visi tokie grazus Ir vienintele nuotrauka kur normaliai visi pozuoja
O cia, kaip Kajote sake, Vaivute su Tomuku kaip brolis su sese
Taigi, su zhiauriais sazhines priekaishtais pagaliau pradejau tvarkyti nuotraukas ish Lietuvos. Taigi...
Vaivos trechiasis gimtadienis... Gimtadienio spalvos - geltona ir melyna. Gimtadienio veikla - pieshimas su dazhais (buvo ijungtos ir mamos, ir bobutes), muilo burbulu putimas. Na, ir shiaip dukimas
Aga, keichiasi mano vaikas. Viena anytos drauge tvirtina, kad dabar Vaiva - gryna anyta O vyras juokiasi - taip, kai zhandai sumazhejo, baigesi visi panashumai su teveliu
Smagus Vaivulkos gimtadienis buvo Gražios nuotraukytės ir iš pasisvečiavimo pas CaliforniaGirl O vaikai beaugdami dar labai daug kartų pasikeis Bus dar ir mamos, ir tetės ,ir bobutės vaikas
Labai grazi Vaivute tokia maza damute ir kasytes irgi ziuriu jau ilgas turite, labai grazu.Smagus matosi buvo Vaivutes gimtadienis Oi kaip grazu man rugiageles, ziuriu ir taip kazko prisimenu savo kaima lietuvoje kaip kazkada vainikus is ju pyniau ir dejau sau ant galvos, kokia tai nostalgija mane sueme....
Aš jau anksčiau atkreipiau dėmesį, kad jos turi panašumo Nors mano vyras pasakytu: vaikiški žandukai, didelės akys, dvi kasytės - aišku, kur nebus panašios!