Pasirodo rasti roziniu serveteliu tai didziausia misija
Alatėja_ balionai Kretingoj yra prie gaisrines Kestucio gatvej, kainos 3-5 Lt
QUOTE(KasYra @ 2013 05 31, 17:35)
Tai pabandziau dabar uzsisakyti vien tik pabandymui to Tissue popieriaus, ziuresiu ar graziau gausis, bet tai kad brangiai iseina taip pagalvojus nes pvz radau pirkti padarytus, tai apie 22 cm skersmens, kaina siulo 3 Lt, jei didesnis 35 skersmens, tai 4 Lt. Uztad paciai nei vargti, nei daryti..
Žiūriu, kad ir man jau reikia šitų dailių burbuliukų. O kur radote pirkti jau pagamintų? Pati jaučiu eičiau ieškoti į prekės už vieną eurą
QUOTE(arūnė86 @ 2013 05 30, 12:56)
Šaunuolė, matosi kiek širdies ir darbo įdėta ruošai Graži šventė
Labai gražus krykštukas Mielas dalykėlis atsiminimui Jums ir vaikui.
Įsitikinusi, kad su foto bus viskas o.k., svarbu šaltis Jūsų neperšaldė, o nuotraukoms noras fotografuotis ir nuotaika svarbiausia
Ačiū. Dėl fotosesijos organizavimo reiks pagalvoti, kad močiučių ir senelių nevarginti...
QUOTE(irmule* @ 2013 06 01, 22:15)
Žiūriu, kad ir man jau reikia šitų dailių burbuliukų. O kur radote pirkti jau pagamintų? Pati jaučiu eičiau ieškoti į prekės už vieną eurą
va cia radau pigiausiai: https://www.facebook...mpomdekoracijos
Dar toki technini dalyka pagalvojau apie tuos pom pomsus, kaip juos pritvirtinti prie paprastu dazytu lubu? pas arune matau, kad ten plastikines lenteles, tai su lipnia juosta paprastai priklijuota. Jauciu neis prie tokiu pritaisyti...
QUOTE(KasYra @ 2013 06 02, 10:07)
Dar toki technini dalyka pagalvojau apie tuos pom pomsus, kaip juos pritvirtinti prie paprastu dazytu lubu? pas arune matau, kad ten plastikines lenteles, tai su lipnia juosta paprastai priklijuota. Jauciu neis prie tokiu pritaisyti...
Joooo dabar ir as susimascau kap juos itvirtinti, ant dazytu lubu tikrai nesilaikys su lipne juostele netgi pagooglinus ismeta tik kaip graziai papuosta, o kap pritvirtinta neaisku
Na va jau apsisprendziau girlianda darysiu laiveliu(melynu) ir zuvyciu(zydru, o gal spalvotu) formos ir ant laiveliu bus uzrasai su vardu, o zuvytes(ant ju nieko nerasysiu) plaukios tarp laiveliu, tik vel klausimas iskilo jungti viska i viena girlianda, ar virs saldaus stalo ant sienos su dvipuse lipne juosta juos tvirtinti
Star ir Meredita, kaip jusu svente praejo? su oru speju tikrai pasiseke
Star labai laukiam fotoreportazo, jau isivaizduoju kaip viskas idealu buvo
QUOTE(KasYra @ 2013 06 02, 10:07)
aš manau, merginos, tokiu atveju gal geriausia įtempti siūlą nuo kokio užuolaidų karnizo iki baldo kokio, kur norit kabinti ir ant to siūlo tada - vieną aukščiau, kitą žemiau
p.s. kaip oras nuostabus šį savaitgalį, net pavydu
Sveikos, mes jau po savo sventes
Viskas buvo galima sakyt tobula tiek oras, tiek ceremonija, tiek patys sau graziai atrodem, dukryte puikiai laikesi...esu viskuo patenkinta
Kolkas turiu tik buitines kelias foto ir ne pati fotografavau, tai neuzakcentuota ko labiausiai noreciau bet veliau ikelsiu kokia sventes akimirku foto.
Viskas buvo galima sakyt tobula tiek oras, tiek ceremonija, tiek patys sau graziai atrodem, dukryte puikiai laikesi...esu viskuo patenkinta
Kolkas turiu tik buitines kelias foto ir ne pati fotografavau, tai neuzakcentuota ko labiausiai noreciau bet veliau ikelsiu kokia sventes akimirku foto.
QUOTE(PUka @ 2013 06 02, 16:28)
Star labai laukiam fotoreportazo, jau isivaizduoju kaip viskas idealu buvo
Sveikutės. Ačiū,Puka
Pirmiausia pradėsiu nuo to,kad visas paskutinis šventės sudirigavimas vyko iš ligoninės,nes vyresniukas ketvirtadienį atgulė su ūmiu gastritu- taipparašyta,bet acetonas,akyčių uždegimas,angina dar plius,žodžiu.Šeštadienį jautėsi tiek gerai,kad daktarė išleido šventėn.Vyras pabuvo pusdienį kol susiruošiau.Viskas bėgom, tekinom,su dukterėčia kosminiu greičiu pasipuošėm salę- mergaitė sakė,kad dvidešimt minučių ir viskas papuošta Nieko ten per daug pas mane nebuvo,laikas spaudė į griežtus rėmus. Akcentas- leidom helio kelis balionus su linkėjimais.Visi traukė lapelius,garsiai skaitė,rišom prie balionų ir leidompas Dievulį
Kadangi apie devintą vakaro grįžom ligoninėn,tuom šventė ir baigėsi man,jaunimas dar pasėdėjo,pavakarojo.
Pasidariau keletą irgi buitinių foto salėje,kai rasiu laidą fotiko,perkelsiu
Dažiau žvakides iš tyrelių buteliukų su lino juostelėm ir organzos gėlyte puošta.padėjo jau mama"damušt",nes ligoninėj nėr kaip:D
Na va tiek ,daugiau ką prisiminsiu parašysiu kai laiko bus.
Nuotraukų reiks palaukti apie mėnesiuką.
Tiesa,buvau sugalvojusi fotosesiją prie Biržų pilies, nežinojau,kad ten šventė kažkokia bus Tai statė ten dekoracijas,paprašiau ir leido jomis pasinaudoti Na bus foto.
O daugiau ką- aš pati sau nepatikau,nu bet ką darysi... negaliu į save žiūrėti su tokiu antsvoriu,man neįprasta Bet yra kaip yra.
Labai smagiai visi pasirinko lino akcentus Išradingai
Daugiau info kai pareisim iš ligoninės- ryt poryt,nes šiandien vėl vaikas sublogavo
O varge Star sveikite
Meredita, smagu, kad viskas pavyko, kaip suplanuota labai lauksim nuotraukyčių
*Star*, vajej, sveikatytės sūneliui tik smagu, kad vis tik pavyko visiems šventėj sudalyvauti ir neteko nieko nukelt
pagaliau kvietimai baigti skaičiau, kažkada diskutavot, kiek kainuoja rankų darbo kvietimai, tai, kai aš prie savųjų prasėdėjau kažkur 3 savaites, tai brangiai jie man gavosi
*Star*, vajej, sveikatytės sūneliui tik smagu, kad vis tik pavyko visiems šventėj sudalyvauti ir neteko nieko nukelt
pagaliau kvietimai baigti skaičiau, kažkada diskutavot, kiek kainuoja rankų darbo kvietimai, tai, kai aš prie savųjų prasėdėjau kažkur 3 savaites, tai brangiai jie man gavosi