QUOTE(PUka @ 2013 06 02, 16:28)
Star labai laukiam fotoreportazo, jau isivaizduoju kaip viskas idealu buvo
Sveikutės. Ačiū,Puka
Pirmiausia pradėsiu nuo to,kad visas paskutinis šventės sudirigavimas vyko iš ligoninės,nes vyresniukas ketvirtadienį atgulė su ūmiu gastritu- taipparašyta,bet acetonas,akyčių uždegimas,angina dar plius,žodžiu.Šeštadienį jautėsi tiek gerai,kad daktarė išleido šventėn.Vyras pabuvo pusdienį kol susiruošiau.Viskas bėgom, tekinom,su dukterėčia kosminiu greičiu pasipuošėm salę- mergaitė sakė,kad dvidešimt minučių ir viskas papuošta

Nieko ten per daug pas mane nebuvo,laikas spaudė į griežtus rėmus. Akcentas- leidom helio kelis balionus su linkėjimais.Visi traukė lapelius,garsiai skaitė,rišom prie balionų ir leidompas Dievulį

Kadangi apie devintą vakaro grįžom ligoninėn,tuom šventė ir baigėsi man,jaunimas dar pasėdėjo,pavakarojo.
Pasidariau keletą irgi buitinių foto salėje,kai rasiu laidą fotiko,perkelsiu
Dažiau žvakides iš tyrelių buteliukų su lino juostelėm ir organzos gėlyte puošta.padėjo jau mama"damušt",nes ligoninėj nėr kaip:D
Na va tiek ,daugiau ką prisiminsiu parašysiu kai laiko bus.
Nuotraukų reiks palaukti apie mėnesiuką.
Tiesa,buvau sugalvojusi fotosesiją prie Biržų pilies, nežinojau,kad ten šventė kažkokia bus

Tai statė ten dekoracijas,paprašiau ir leido jomis pasinaudoti

Na bus foto.
O daugiau ką- aš pati sau nepatikau,nu bet ką darysi... negaliu į save žiūrėti su tokiu antsvoriu,man neįprasta

Bet yra kaip yra.
Labai smagiai visi pasirinko lino akcentus

Išradingai
Daugiau info kai pareisim iš ligoninės- ryt poryt,nes šiandien vėl vaikas sublogavo