Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

Pasirodo rasti roziniu serveteliu tai didziausia misija blink.gif doh.gif

Alatėja_ balionai Kretingoj yra prie gaisrines Kestucio gatvej, kainos 3-5 Lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 31, 17:35)

Tai pabandziau dabar uzsisakyti vien tik pabandymui to Tissue popieriaus, ziuresiu ar graziau gausis, bet tai kad brangiai iseina taip pagalvojus  g.gif  nes pvz radau pirkti padarytus, tai apie 22 cm skersmens, kaina siulo 3 Lt, jei didesnis 35 skersmens, tai 4 Lt. Uztad paciai nei vargti, nei daryti..

Žiūriu, kad ir man jau reikia šitų dailių burbuliukų. O kur radote pirkti jau pagamintų? Pati jaučiu eičiau ieškoti į prekės už vieną eurą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 05 30, 12:56)

Šaunuolė, matosi kiek širdies ir darbo įdėta ruošai thumbup.gif Graži šventė bigsmile.gif

Labai gražus krykštukas bigsmile.gif Mielas dalykėlis atsiminimui Jums ir vaikui.

Įsitikinusi, kad su foto bus viskas o.k., svarbu šaltis Jūsų neperšaldė, o nuotraukoms noras fotografuotis ir nuotaika svarbiausia smile.gif

Ačiū. Dėl fotosesijos organizavimo reiks pagalvoti, kad močiučių ir senelių nevarginti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 02 birželio 2013 - 06:13
QUOTE(irmule* @ 2013 06 01, 22:15)
Žiūriu, kad ir man jau reikia šitų dailių burbuliukų. O kur radote pirkti jau pagamintų? Pati jaučiu eičiau ieškoti į prekės už vieną eurą  mirksiukas.gif

va cia radau pigiausiai: https://www.facebook...mpomdekoracijos

Dar toki technini dalyka pagalvojau apie tuos pom pomsus, kaip juos pritvirtinti prie paprastu dazytu lubu? g.gif pas arune matau, kad ten plastikines lenteles, tai su lipnia juosta paprastai priklijuota. Jauciu neis prie tokiu pritaisyti...
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 02, 10:07)
Dar toki technini dalyka pagalvojau apie tuos pom pomsus, kaip juos pritvirtinti prie paprastu dazytu lubu?  g.gif  pas arune matau, kad ten plastikines lenteles, tai su lipnia juosta paprastai priklijuota. Jauciu neis prie tokiu pritaisyti...

Joooo dabar ir as susimascau kap juos itvirtinti, ant dazytu lubu tikrai nesilaikys su lipne juostele g.gif netgi pagooglinus ismeta tik kaip graziai papuosta, o kap pritvirtinta neaisku unsure.gif
Na va jau apsisprendziau girlianda darysiu laiveliu(melynu) ir zuvyciu(zydru, o gal spalvotu) formos bigsmile.gif ir ant laiveliu bus uzrasai su vardu, o zuvytes(ant ju nieko nerasysiu) plaukios tarp laiveliu, tik vel klausimas iskilo jungti viska i viena girlianda, ar virs saldaus stalo ant sienos su dvipuse lipne juosta juos tvirtinti g.gif

Star ir Meredita, kaip jusu svente praejo? bigsmile.gif su oru speju tikrai pasiseke 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 02 birželio 2013 - 14:32
Star labai laukiam fotoreportazo, jau isivaizduoju kaip viskas idealu buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 06 02, 10:07)
Dar toki technini dalyka pagalvojau apie tuos pom pomsus, kaip juos pritvirtinti prie paprastu dazytu lubu?  g.gif  pas arune matau, kad ten plastikines lenteles, tai su lipnia juosta paprastai priklijuota. Jauciu neis prie tokiu pritaisyti...

aš manau, merginos, tokiu atveju gal geriausia įtempti siūlą nuo kokio užuolaidų karnizo iki baldo kokio, kur norit kabinti ir ant to siūlo tada - vieną aukščiau, kitą žemiau smile.gif

p.s. kaip oras nuostabus šį savaitgalį, net pavydu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mes jau po savo sventes wub.gif
Viskas buvo galima sakyt tobula wub.gif tiek oras, tiek ceremonija, tiek patys sau graziai atrodem, dukryte puikiai laikesi...esu viskuo patenkinta wub.gif
Kolkas turiu tik buitines kelias foto ir ne pati fotografavau, tai neuzakcentuota ko labiausiai noreciau biggrin.gif bet veliau ikelsiu kokia sventes akimirku foto.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2013 06 02, 16:28)
Star labai laukiam fotoreportazo, jau isivaizduoju kaip viskas idealu buvo  wub.gif

Sveikutės. Ačiū,Puka mirksiukas.gif

Pirmiausia pradėsiu nuo to,kad visas paskutinis šventės sudirigavimas vyko iš ligoninės,nes vyresniukas ketvirtadienį atgulė su ūmiu gastritu- taipparašyta,bet acetonas,akyčių uždegimas,angina dar plius,žodžiu.Šeštadienį jautėsi tiek gerai,kad daktarė išleido šventėn.Vyras pabuvo pusdienį kol susiruošiau.Viskas bėgom, tekinom,su dukterėčia kosminiu greičiu pasipuošėm salę- mergaitė sakė,kad dvidešimt minučių ir viskas papuošta lotuliukas.gif Nieko ten per daug pas mane nebuvo,laikas spaudė į griežtus rėmus. Akcentas- leidom helio kelis balionus su linkėjimais.Visi traukė lapelius,garsiai skaitė,rišom prie balionų ir leidompas Dievulį smile.gif
Kadangi apie devintą vakaro grįžom ligoninėn,tuom šventė ir baigėsi man,jaunimas dar pasėdėjo,pavakarojo.

Pasidariau keletą irgi buitinių foto salėje,kai rasiu laidą fotiko,perkelsiu
Dažiau žvakides iš tyrelių buteliukų su lino juostelėm ir organzos gėlyte puošta.padėjo jau mama"damušt",nes ligoninėj nėr kaip:D

Na va tiek ,daugiau ką prisiminsiu parašysiu kai laiko bus.
Nuotraukų reiks palaukti apie mėnesiuką.

Tiesa,buvau sugalvojusi fotosesiją prie Biržų pilies, nežinojau,kad ten šventė kažkokia bus biggrin.gif Tai statė ten dekoracijas,paprašiau ir leido jomis pasinaudoti lotuliukas.gif Na bus foto.

O daugiau ką- aš pati sau nepatikau,nu bet ką darysi... negaliu į save žiūrėti su tokiu antsvoriu,man neįprasta verysad.gif Bet yra kaip yra.

Labai smagiai visi pasirinko lino akcentus thumbup.gif Išradingai

Daugiau info kai pareisim iš ligoninės- ryt poryt,nes šiandien vėl vaikas sublogavo doh.gif
Atsakyti
O varge Star sveikite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Meredita, smagu, kad viskas pavyko, kaip suplanuota bigsmile.gif labai lauksim nuotraukyčių rolleyes.gif

*Star*, vajej, sveikatytės sūneliui unsure.gif tik smagu, kad vis tik pavyko visiems šventėj sudalyvauti ir neteko nieko nukelt 4u.gif

pagaliau kvietimai baigti karsta.gif skaičiau, kažkada diskutavot, kiek kainuoja rankų darbo kvietimai, tai, kai aš prie savųjų prasėdėjau kažkur 3 savaites, tai brangiai jie man gavosi laugh.gif
Atsakyti
Star, labai graži šventė thumbup.gif Gaila, kad negalėjot normaliai ja pasidžiaugti, bet sėkmės, sveikit 4u.gif
Atsakyti