Konkrečiai apie tortus ir aš negirdėjau, bet esu susidūrusi su "maišeliu" kunigui. Kas mane nustebino ir gal šiek tiek papiktino. Suprantu, kad kunigas irgi toks pat žmogus, bet juk už bažnyčią sumoki, tai kam dar tuos butelius nešti. Žmonės prisipratina, o paskui stebisi atvirais kyšių reikalavimais. jeigu jau labai norisi atsidėkoti kunigėliui, geriau manau duoti lyšnus kelis litus.
aišku, vadinas, ir mes nieko nenešim, aukos užteks, tegu vestuvininkai po mūsų ten balių jiems surengia
Vakar toki soka apturejau, kad nei vienai planuojanciai krikstynas nelinkeciau...Nuvaziavau i baznycia ( cia Kaune ) galutinai susitarti, uzpildyti anketa, taip buvo liepe, kai buvau pries kelis menesius. Ir man baznycioje pareiske, kad musu laikas is 11val. perkeltas i 16val. Kaip jums tai patinka? Mes apie tai girdime pirma karta! Ta diena, Birzelio 29d. Katedroje vyks kazkokios jaunimo misios ar kazkas panasaus ir iki 13val jokiu misiu baznyciose nevyks ( sventiniu ). Net apsiverkiau isejusi is baznycios, nors man 30m Bet ijungiau racionalu prota, greitai fotografei paskambinau, ji laisva ta valanda, paderinau viska ir nukelem i 16val. Zinoma, viskas sujaukta, atimtos 5 val. sventimo...Planai is naujo...
QUOTE(arūnė86 @ 2013 05 30, 11:56)
http://public.fotki....my-first-album/
štai, truputis mūsų šventės, nuotraukos nekokybiškos, nes ne fotografo, gražiųjų teks palaukti truputį.
štai, truputis mūsų šventės, nuotraukos nekokybiškos, nes ne fotografo, gražiųjų teks palaukti truputį.
Viskas labai grazu
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 22:02)
aišku, vadinas, ir mes nieko nenešim, aukos užteks, tegu vestuvininkai po mūsų ten balių jiems surengia
Pas jus bent maza baznytele, o jei didmiestyje visi tortus kunigui nestu? nepajegtu tiek suvalgyti as tai manau, jog tai tikrai nesamone, nes uz baznycia ir taip mokami pinigai ir to gana
Papildyta:
Helio balionai Vilniuje po 2,50 Lt
per skelbiu iveskite i paieskos langeli si numeri: 16227537 ir ismes skelbima netycia radau.
QUOTE(KasYra @ 2013 05 31, 11:17)
Helio balionai Vilniuje po 2,50 Lt
per skelbiu iveskite i paieskos langeli si numeri: 16227537 ir ismes skelbima netycia radau.
tu geriau Klaipėdoj gerų kainų paieškok aš taigi jau seniai atsilikus nuo LT gyvenimo, nežinau, kur ko beieškot, ir kokios kainos yra normalios
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 31, 10:37)
tu geriau Klaipėdoj gerų kainų paieškok aš taigi jau seniai atsilikus nuo LT gyvenimo, nežinau, kur ko beieškot, ir kokios kainos yra normalios
Va kaip tycia Klaipedoj nieko nerandu o ieskau ieskau
Rasoti ziedai nuo 3 Lt/vnt. siulo bet tik paprastus, be paveiksliuko ar uzraso helio balionus.
Dar va cia radau http://www.vakarupra...t...i&Itemid=70
Papildyta:
pom poms kas dares, imeskit dar jau koki 100-aji karta nuoroda pagal kokias daret koks popierius dar tinka be to Tissue? Paprastas tampomas tinka? Is serveteliu galima? Gaunasi grazus apvalus burbulas? Nes va pabandziau ant greicio is paprastu serveteliu padaryti, tai burbulas nesigavo, tiksliau puse burbulo gaunasi kai jus snekejot, tai nekreipiau demesio, dabar sugalvojau kad gal ir man ju reikia
QUOTE(KasYra @ 2013 05 31, 15:57)
pom poms kas dares, imeskit dar jau koki 100-aji karta nuoroda pagal kokias daret koks popierius dar tinka be to Tissue? Paprastas tampomas tinka? Is serveteliu galima? Gaunasi grazus apvalus burbulas? Nes va pabandziau ant greicio is paprastu serveteliu padaryti, tai burbulas nesigavo, tiksliau puse burbulo gaunasi kai jus snekejot, tai nekreipiau demesio, dabar sugalvojau kad gal ir man ju reikia
QUOTE(KasYra @ 2013 05 31, 15:57)
Iš servetėlių tikrai pasidaro. Esu prieš keletą (4-5) mėnesių bandžiusi ir pavyko, tik naudojau 3 servetėles (9 sluoksnius) tai buvo permažai, toks skystokas gavosi. Aš darysiu ir iš tissue popieriaus (jau gavau, bet dar nebandžiau) ir mažesniuosius iš servetėlių.
Laba
Arune labai garžu viska, o dėl nuotraukų nekreipk dėmesio, mano mama dažnai taip sako, kai pamato nuotraukas su anūkėm,
Mes su krikštamote susitikom, šiek tiek pakalbėjom, viską plačiau derinsim, po jos sesijos.
Spalvos balta, geltona. Tik va klausimas kokios gėlės rugpjūčio pab geltonos žydi. Vis gi nusprendžiau daryt pakvietimus.
Star patarkit dėl popieriaus
Arune labai garžu viska, o dėl nuotraukų nekreipk dėmesio, mano mama dažnai taip sako, kai pamato nuotraukas su anūkėm,
Mes su krikštamote susitikom, šiek tiek pakalbėjom, viską plačiau derinsim, po jos sesijos.
Spalvos balta, geltona. Tik va klausimas kokios gėlės rugpjūčio pab geltonos žydi. Vis gi nusprendžiau daryt pakvietimus.
Star patarkit dėl popieriaus
mergaitės, o kiek LT kainuoja tas tissue popierius? esu keletą ruloniukų nusipirkus, bet galvoju, jei pritrūkčiau ar sugadinčiau, ar lengva jo LT rast?
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 31, 14:53)
mergaitės, o kiek LT kainuoja tas tissue popierius? esu keletą ruloniukų nusipirkus, bet galvoju, jei pritrūkčiau ar sugadinčiau, ar lengva jo LT rast?
Klaipedoj jo nerandu pirkti bent jau internetu neradau kad butu kur Klaipedoj. Visur tiksiustis, tai pigiausiai radau 5 lapai 1,75 Lt.
Papildyta:
QUOTE(aliunte @ 2013 05 31, 14:37)
Iš servetėlių tikrai pasidaro. Esu prieš keletą (4-5) mėnesių bandžiusi ir pavyko, tik naudojau 3 servetėles (9 sluoksnius) tai buvo permažai, toks skystokas gavosi. Aš darysiu ir iš tissue popieriaus (jau gavau, bet dar nebandžiau) ir mažesniuosius iš servetėlių.
As bandziau is 10 serveteliu istiestu tu kvadratiniu, tai gavosi kaip ir sakiau realiai puse burbulo dar pabandziau is 20 serveteliu, tai jau normalesnis gavosi. Bet vis tiek ne toks, kaip paveiksliukuose grazus buna
Tai pabandziau dabar uzsisakyti vien tik pabandymui to Tissue popieriaus, ziuresiu ar graziau gausis, bet tai kad brangiai iseina taip pagalvojus nes pvz radau pirkti padarytus, tai apie 22 cm skersmens, kaina siulo 3 Lt, jei didesnis 35 skersmens, tai 4 Lt. Uztad paciai nei vargti, nei daryti. Tik is serveteliu aisku pigiau gaunasi, tai vat tokius mazesnius galima tikrai paciai pasidaryti, nes is tu 20 serveteliu, toks normalaus dydzio gaunasi 19 cm skersmuo.
Reiktu dar is paprasto to tampomo popieriaus pabandyti kaip atrodytu. Gal kai issitampo graziau ziurisi.
Is 10 serveteliu idealiai tinka tvirtinimui prie kazkokiu lygiu pavirsiu pvz prie sienos ar pan.
sakykit, o vienam pompomui kiek lapų reikia? nes žiūriu, pas mane dar reikės susikarpyti pačiai rulonas 0,5x5 m.