Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

http://public.fotki....my-first-album/

štai, truputis mūsų šventės, nuotraukos nekokybiškos, nes ne fotografo, gražiųjų teks palaukti truputį.

Taigi, kaip sakiau, oras buvo šaltas, tai jei tokiu greičiu, kokiu mes darėm lauke fotosesiją, fotografui bus pavykę kažką gražaus įamžint, aš jam medalį užkabinsiu lotuliukas.gif Aš pati vis mėčiaus, nes mašinose piktos vaiko prosenelės sėdėjo, vis žvilgsniu lydėdamos kiekvieną mano žingsnį, ko čia vaiką šaldau, tai ir pasimečiau, turbūt, kai jau tokie orai, reikėjo į gamtą nuvažiuot mum vieniem su kūminais, viskas būtų buvę sklandžiau. Bet fotografai liuks, plungiškis Tadas Končius su žmona, jų nuotraukos gražios, tai aš jais pasitikiu, vistiek gausis kažkas smile.gif
Patalpas puošiau pom poms'ais, kokie jie gražūs man, daug kas nebuvo matęs tokio dalyko, tai visi stebėjosi. Gaila nuotraukose to grožio nesimato, kad ir iš kokio kampo bandžiau fotografuot. Svečiams buvau dėžutes su lauktuvėm pasiruošus, truputį matos ant stalo. Iš kirpėjos net pakalnutes atėmiau biggrin.gif pamačiau ir sakau: man reik jų biggrin.gif ir geramergička atidavė visą puokštę, papuošiau stalus. Girliandą pasidariau iš nėriniuotų servetėlių, o raides tiesiog atsispausdinau ant spalvoto popieriaus, gražų šriftą internete pasiieškojus. Vaiko kėdutę pastatėm stalo gale ir papuošėm helio balionais - kas beliko, nes atsivežėm iš vakaro juos, o jie tikrai išstovi tik parą, nes jau kitą dieną po pietų pradėjo skraidyti pažemiais, tai teko atsisakyt minties leist juos į dangų. O ir nebūtų išėję, kai toks vėjas.... bet, taigi, jei planuojate leisti juos į dangų prie bažnyčios, tikrai patariu iš vakaro nepirkti smile.gif
Atsakyti
Dar nepasigyriau doh.gif Šiandien gavau popierių pompomams ir organzą stalui papuošti. Panašu, kad mano dvejonės dėl spalvų norom nenorom išsisprendė doh.gif Mat organza ryški, netgi turkio spalvos, o popierius šviesus (baby blue). Organzą sąmoningai ėmiau ryškesnę, bet nemaniau, kad bus tokia ryški. Na bet nieko, dabar šventėj dominuos žydra, ryški turkio ir balta spalvos smile.gif
Atsakyti
arūne, koks gražus krykštukas wub.gif labai gražiai viską pasiruošei, namučiai puikiai išpuošti wub.gif krikštynų knygutė labai patiko bigsmile.gif čia kažkur užsakinėjai?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 13:08)

o papasakok, ar papuošia jie ten nors kiek bažnyčią ar patiems reikia tuo rūpintis? kaip kunigėlis? aš ten nebuvus, mama suorganizavo

Kartenoj bažnyčia labai graži, nuotraukos gaunasi įspūdingos, taip, kad mirksiukas.gif tik, kadangi pas mus buvo šalta, tai niekas paradinių durų neatvėrė ir labai trūko šviesos, kažkaip įsivaizduoju, kad nuotraukoms trūks jos...bet ką padarysi, kad pagalvojau jau po laiko. Būčiau paprašius klebono duris atrakinti. Ceremonijoj buvom tik svečiai ir vienas kelbonėlis, jokių pašalinių. Papuošimų jokių nebuvo, nes dėl jų reiktų su moterėle, tvarkančia bažnyčią, susitarti iš anksto. Aš susivėlinau ir nebesigavo man. Ceremonija buvo jauki, bet svečiai už nugaros stovėjo ir jau po visko močiutės apgailestavo, kad nieko nematė, taip, kad dabar pati paprašyčiau klebonėlio, kad leistų sustoti visiems ratu smile.gif ką ir padarėm vėliau, nes klebonas pakvietė visus kartu sukalbėti Tėve Mūsų, susikibus už rankų smile.gif gražiai atrodė. Pašventino mano atsineštą vaikiškų maldelių knygelę, angeliuką, o po to išėjo krikšto liudijimo atspausdinti, taip, kad likom vieni, vaikai bėgiojo po bažnyčią, jaukiai pasifotografavom smile.gif kai tik bus galimybė - įkelsiu nuotraukų, bus kažkur po mėnesio smile.gif
p.s. mano vaikas saldžiai kėdutėk miegojo, niekaip išsibudinti nenorėjo, tai jau klebonas ruošės krikštyti jį miegantį biggrin.gif įdomiai būtų atrodę biggrin.gif biggrin.gif klebonėlis fainas, jaunas, juokelių numėto, smagi ceremonija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 05 30, 13:09)
Kartenoj bažnyčia labai graži, nuotraukos gaunasi įspūdingos, taip, kad  mirksiukas.gif  tik, kadangi pas mus buvo šalta, tai niekas paradinių durų neatvėrė ir labai trūko šviesos, kažkaip įsivaizduoju, kad nuotraukoms trūks jos...bet ką padarysi, kad pagalvojau jau po laiko. Būčiau paprašius klebono duris atrakinti. Ceremonijoj buvom tik svečiai ir vienas kelbonėlis, jokių pašalinių. Papuošimų jokių nebuvo, nes dėl jų reiktų su moterėle, tvarkančia bažnyčią, susitarti iš anksto. Aš susivėlinau ir nebesigavo man. Ceremonija buvo jauki, bet svečiai už nugaros stovėjo ir jau po visko močiutės apgailestavo, kad nieko nematė, taip, kad dabar pati paprašyčiau klebonėlio, kad leistų sustoti visiems ratu smile.gif ką ir padarėm vėliau, nes klebonas pakvietė visus kartu sukalbėti Tėve Mūsų, susikibus už rankų smile.gif gražiai atrodė. Pašventino mano atsineštą vaikiškų maldelių knygelę, angeliuką, o po to išėjo krikšto liudijimo atspausdinti, taip, kad likom vieni, vaikai bėgiojo po bažnyčią, jaukiai pasifotografavom smile.gif kai tik bus galimybė - įkelsiu nuotraukų, bus kažkur po mėnesio smile.gif
p.s. mano vaikas saldžiai kėdutėk miegojo, niekaip išsibudinti nenorėjo, tai jau klebonas ruošės krikštyti jį miegantį biggrin.gif įdomiai būtų atrodę  biggrin.gif  biggrin.gif  klebonėlis fainas, jaunas, juokelių numėto, smagi ceremonija smile.gif

ačiū už išsamų atsakymą thumbup.gif jau ramiau bus rolleyes.gif nes prieš tai buvom susitarę Darbėnuose bažnytėlėj, ale draugės darbėniškės atkalbėjo...
Atsakyti
Arūne, labai graži šventė thumbup.gif O jau ta knygutė tiesiog nuostabi! svajojau apie tokią savo sūneliui, bet tikriausiai teks atsisakyti, dėl laiko ir finansų stokos doh.gif Pasinaudosiu Jūsų patarimu, fotosesijoje būsime tik mes ir krikštatėviai, gryžę į sodybą leisim ir visiems kitiems pasimaivyti fotografei 4u.gif Piktų prosenelių žvilgsnių nebijau, nelabai paisau ir visada nagais ir dantim ginu savo nuomonę ir įsitikinimus, tai niekas labai ir nebando reguliuot (tik uošvis, kuris man išvis neautoritetas schmoll.gif ).
Ir pompomai Jūsų labai gražūs. Pati darėt ar pirkot? Labai gražiai apkirpta, kaip tai padarėt? ir kiek lapų vienam sunaudotoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 14:03)
arūne, koks gražus krykštukas  wub.gif labai gražiai viską pasiruošei, namučiai puikiai išpuošti  wub.gif krikštynų knygutė labai patiko  bigsmile.gif čia kažkur užsakinėjai?

Ačiū blush2.gif knygelę užsakinėjau pas vieną skrebininkę, feisbuke jos puslapis "Klimdeka" vadinas. Labai labai gražus jis man. Nors kaip sakiau svečių nesudomino, bet man asmeniškai liks labai gražus krikštynų prisiminimas, nes ten palikta vietos šventės nuotraukoms, visi pasižadėjimai, įsakymai, po kuriais visi parašus savo sudėjo smile.gif ir trumpas dosjė iš vaiko gyvenimo, kas norėjo, tas paskaitė smile.gif čia kaip ir vietoj krikštynų laikraščio, tik, ne tiek daug visko, ir liks tik mums smile.gif

QUOTE(aliunte @ 2013 05 30, 14:15)
Arūne, labai graži šventė  thumbup.gif  O jau ta knygutė tiesiog nuostabi! svajojau apie tokią savo sūneliui, bet tikriausiai teks atsisakyti, dėl laiko ir finansų stokos  doh.gif  Pasinaudosiu Jūsų patarimu, fotosesijoje būsime tik mes ir krikštatėviai, gryžę į sodybą leisim ir visiems kitiems pasimaivyti fotografei  4u.gif  Piktų prosenelių žvilgsnių nebijau, nelabai paisau ir visada nagais ir dantim ginu savo nuomonę ir įsitikinimus, tai niekas labai ir nebando reguliuot (tik uošvis, kuris man išvis neautoritetas  schmoll.gif ).
Ir pompomai Jūsų labai gražūs. Pati darėt ar pirkot? Labai gražiai apkirpta, kaip tai padarėt? ir kiek lapų vienam sunaudotoj?  4u.gif

Ačiū smile.gif daug ką pati dariaus, tik nusprendžiau su pom poms'ais nežaisti, kai nebuvau dar mačius jų gyvai, kitą kartą gal ir pati pabandysiu, nelabai sudėtinga smile.gif užsisakiau iš "Bumbulas" per feisbuką, labai malonus žmogus ten dirba, atsakinėja, pataria. Susiderinom spalvas, pridėjo dovanų smile.gif dar labai gražius smeigtukus keksams padarė, bet kadangi keksiukų nebeiškepiau, nenorėjau jų prismaigstyt bet kur, taip taip ir paliko, gal kitą kartą. Tie bumbulai pas mane visose nuotraukose labai atsišviečia kaip fonas. Jau įsimylėjau šiuos papuošimus ir sekančiai šventei vėl naudosiu juos wub.gif biggrin.gif Jau stoja į eilę visi kas nori pasiskolinti juos iš manęs biggrin.gif kas dar dvejojat - patariu imti imti ir dar kartą imti juos biggrin.gif Ten jie man kainavo dideli po 5 litus, mažiukai po 3. Didelių pirkau 12 ir puikiai užteko visam didžiuliam kambariui papuošti.
Albumas brangokas, bet kai pažiūri kiek čia sudėta darbo, tai ta kaina neatrodo tokia didelė, plius kai šituos dalykus užsisakinėju jau nuo sausio, kad taip nekirstų per kišenę smile.gif šiaip aš labai daug visokių pribumbasų jame norėjau, jei būtų paprastesnis, tai ir pigesnis būtų buvęs smile.gif dabar suplojau 160, bet sakysiuos kai reiks ir vėl smile.gif nesu aš milijonierė, toli gražu, bet tokiems dalykams negaliu atsispirti smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 12:25)
mes iš Kretingos, nors tiksliau, tai dabar užsieny gyvenam, bet mažylį grįžtam LT krikštyt  smile.gif tik bažnyčią Kartenoj pasirinkom, Kretingos masinis konvejeris visai manęs nežavi  smile.gif

Tai netoli. Mes Plungej ir krikstysim, visai neblogai cia mums smile.gif

QUOTE(arūnė86 @ 2013 05 30, 13:00)
net prosenelės, kurioms užsakiau vardinius rėmelius, kad išdegintų, įdėjau vaikučio nuotraukėles su jomis, o jos tik sugebėjo išspausti: vojezus, iš kur tokių baisių nuotraukų ištraukei, kaip aš atrodau...  doh.gif 

Nieko sau pasakymas blink.gif , isivaizduoju, kad nusivylei, bet esi tikra saunuole, labai jau viskas grazu, matosi, kad labai ruoseisi 4u.gif
Fotografai tikrai liuks, ras tikrai geru kadru, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
arūnė86 - saunuole!!!! Labai grazu viskas!
Atsakyti
mergaitės, girdėjau, pradėjo plist nauja mada kunigui palikt tortuką g.gif kas nors esat ką nors apie tai girdėjusios?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 22:30)
mergaitės, girdėjau, pradėjo plist nauja mada kunigui palikt tortuką  g.gif kas nors esat ką nors apie tai girdėjusios?

Negirdejau, kad krepsius su vaisemis nesa girdejau. Bet cia jau kas kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 22:30)
mergaitės, girdėjau, pradėjo plist nauja mada kunigui palikt tortuką  g.gif kas nors esat ką nors apie tai girdėjusios?

Nieko negirdejau(ir nenoriu girdet) biggrin.gif neaisku kam musu aukos panaudojamos(as cia ypatingai apie didmiescius), poto tortukai, buteliukai...ir taip dabar daugelis kunigu islepe, tai jiems aukojama suma netinka, tai dar koks reikalas...as isvis kategoriska pries tas pakisas/dovanas biggrin.gif

arune dazniausiai taip ir buna dedi pastangas, gaisti laika, o sveciams ne iki zaidimu, dovanu ir pan. bet svarbu - svarbiausia, kad pati stengeisi saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 30 gegužės 2013 - 22:09