Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(puma @ 2013 05 29, 12:24)
Sveikos  4u.gif
Noriu klausti tu mamu kurios darys/daro girliandas, pasufleruokite kokios formos darysite(apvalias ar trikampes) is ko darote, kokio skersmens, is ko raidytes darote??? ax.gif  blush2.gif

As kompe kaip tik vakar apvalias susimaketavau, ale dar nespausdinau, nezinau kaip gausis, kaip atrodys. Raides dariau irgi paprastai kompu, manau paskui galima papildomai dar papuosti kokiomis gelytemis, drugeliais ar pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 05 29, 13:24)
is ko raidytes darote??? ax.gif  blush2.gif

Dukros gimtadieniui raides dariau is makroflekso. Ant kartoniniu nereikalingu deziu parasiau vienodo dydzio raides, apvedziojau makrofleksu, kita diena apipjausciau modeliavimo peiliuku dailiai, apipurskiau dazais, dar po popierine rozyte uzklijavau. Vaikinui galvoju gal is serveteliu pomposiuku padryt ir jais apklijuot raides, tik daug vargo g.gif Bet butu i tema, nes pomposais puosiu aplinka, lekstems serveteles kaip pomposus islankstysiu.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 29, 15:36)
As kompe kaip tik vakar apvalias susimaketavau, ale dar nespausdinau, nezinau kaip gausis, kaip atrodys. Raides dariau irgi paprastai kompu, manau paskui galima papildomai dar papuosti kokiomis gelytemis, drugeliais ar pan.  ax.gif

O kokio skersmens daug maz?bijau per mazus padaryti blush2.gif

QUOTE(*Alegria* @ 2013 05 29, 17:48)
Dukros gimtadieniui raides dariau is makroflekso. Ant kartoniniu nereikalingu deziu parasiau vienodo dydzio raides, apvedziojau makrofleksu, kita diena apipjausciau modeliavimo peiliuku dailiai, apipurskiau dazais, dar po popierine rozyte uzklijavau.

thumbup.gif Sauni ideja, beje turbut net foto teko matyti.... 4u.gif biggrin.gif

As galvojau raidytes medziagines daryti ax.gif bet kai niekad nebandzius...bijau kazkaip laiko gaist, reikia kazko patikrinto 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

jungiamės ir mes prie planuojančių krikštynas smile.gif mūsų šventė bus liepos 27 d. bažnyčia jau užsakyta, šventės vieta taip pat, fotografę irgi jau turim, tortas irgi užsakytas, rūbeliai mažyliui jau siuvami, liko tik smulkmenom pasirūpinti smile.gif šiuo metu pati gaminu kvietimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 05 29, 17:52)
O kokio skersmens daug maz?bijau per mazus padaryti  blush2.gif
thumbup.gif Sauni ideja, beje turbut net foto teko matyti.... 4u.gif  biggrin.gif

As galvoju spausdinti ant A4 lapo 2 tas veleveles, tik nezinau kaip atrodys, kai atspausdinsiu ziuresiu kaip ziurisi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 29, 21:08)
Sveikutės,

jungiamės ir mes prie planuojančių krikštynas  smile.gif mūsų šventė bus liepos 27 d. bažnyčia jau užsakyta, šventės vieta taip pat, fotografę irgi jau turim, tortas irgi užsakytas, rūbeliai mažyliui jau siuvami, liko tik smulkmenom pasirūpinti  smile.gif šiuo metu pati gaminu kvietimus  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 05 29, 18:52)
thumbup.gif Sauni ideja, beje turbut net foto teko matyti.... 4u.gif  biggrin.gif

Taip, FB jos ir buvo biggrin.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 29, 22:08)
jungiamės ir mes prie planuojančių krikštynas  smile.gif mūsų šventė bus liepos 27 d.

Sveika, kartu svesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 05 29, 23:01)
Sveika prisijungusi  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif

QUOTE(*Alegria* @ 2013 05 30, 06:12)
Sveika, kartu svesim mirksiukas.gif

kokiam mieste jūs švęsit? mes irgi iš Žemaitijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 30, 08:19)
kokiam mieste jūs švęsit? mes irgi iš Žemaitijos  smile.gif

Mes is Plunges, o jus bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 05 30, 11:19)
Mes is Plunges, o jus bigsmile.gif ?

mes iš Kretingos, nors tiksliau, tai dabar užsieny gyvenam, bet mažylį grįžtam LT krikštyt smile.gif tik bažnyčią Kartenoj pasirinkom, Kretingos masinis konvejeris visai manęs nežavi smile.gif
Atsakyti
Aš kątik po krikštynų, taip pat krikštijau Kartenoje, savo gimtojoje bažnyčioje.Bet nors tu ką, nesiseka man su orais verysad.gif Per vestuves lijo, per krikštynas šalta, vėjuota... o tiek pastangų ir išlaidų įvairiausioms smulkmenoms fotosesijai, vaiko rūbeliai...kurių nesimatė iš po storo megztinio. Ir tai, teko atlaikyti piktus babulyčių žvilgsnius, kad šaldau lauke savo vaiką, gavau pastabų net kam bažnyčioje kepurę nuėmiau vaikui, bo sušals labai. Et, ruošiau tiek ilgai ir atsakingai, o po visko šioks toks nusivylimas.... Viskas buvo gražu, pasipuošėm patalpas nuostabiai pom poms'ais, iki šiol negaliu atsižiūrėt, dar nenupuošėm, stalai taip apt buvo paserviruoti gražiai, saldus stalas wub.gif bet visa kita - krikštynų programa mažai kam rūpėjo, prie stalo nelabai kas klausėsi, net mano mama, didžioji organizatorė, labiau rūpinosi ar kam kokio papildomo 5-to kepsnio nepritrūko, nei klausėsi manęs su krikštamote.... susižvalgėm abi ir nukišom visą savo ilgai ruoštą programą giliai į krepšį.... et negaliu, net prosenelės, kurioms užsakiau vardinius rėmelius, kad išdegintų, įdėjau vaikučio nuotraukėles su jomis, o jos tik sugebėjo išspausti: vojezus, iš kur tokių baisių nuotraukų ištraukei, kaip aš atrodau... doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
O nuo kada čia galima įkelti nuotraukėles tiesiai į forumą? Kokį tą lygį reikia pasiekti? biggrin.gif truputį apšvieskit mane, ar man čia teks kažkur kitur viską talpinti? smile.gif pasidalinčiau truputėliu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 05 30, 12:00)
Aš kątik po krikštynų, taip pat krikštijau Kartenoje, savo gimtojoje bažnyčioje.

O nuo kada čia galima įkelti nuotraukėles tiesiai į forumą? Kokį tą lygį reikia pasiekti?  biggrin.gif  truputį apšvieskit mane, ar man čia teks kažkur kitur viską talpinti? smile.gif pasidalinčiau truputėliu nuotraukų smile.gif

gaila dėl nenusisekusio oro ir giminių požiūrio į šventę unsure.gif 4u.gif

o papasakok, ar papuošia jie ten nors kiek bažnyčią ar patiems reikia tuo rūpintis? kaip kunigėlis? aš ten nebuvus, mama suorganizavo biggrin.gif

foto kelk per radikal ir nukopijuok į atsakymo langą 8 nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Arūne, labai gaila, kad nepasisekė Jums šventė taip kaip norėjote. Aš savo giminaičius žinau, todėl nedarysiu nei dovanų proseneliams, nei seneliams ir žaidimukais neapsikrausiu. Vistiek liks neįvertinta, o paskui dar ir kalbės kad "visokių nesamonių" prisigalvojam. Galbūt jeigu būtų vedėjas, kitaip visiems atrodytų, bet taip tai ne. Būtų labai įdomu pamatyti Jūsų šventės akimirkas, labai thumbup.gif
Atsakyti