Aš kątik po krikštynų, taip pat krikštijau Kartenoje, savo gimtojoje bažnyčioje.Bet nors tu ką, nesiseka man su orais
Per vestuves lijo, per krikštynas šalta, vėjuota... o tiek pastangų ir išlaidų įvairiausioms smulkmenoms fotosesijai, vaiko rūbeliai...kurių nesimatė iš po storo megztinio. Ir tai, teko atlaikyti piktus babulyčių žvilgsnius, kad šaldau lauke savo vaiką, gavau pastabų net kam bažnyčioje kepurę nuėmiau vaikui, bo sušals labai. Et, ruošiau tiek ilgai ir atsakingai, o po visko šioks toks nusivylimas.... Viskas buvo gražu, pasipuošėm patalpas nuostabiai pom poms'ais, iki šiol negaliu atsižiūrėt, dar nenupuošėm, stalai taip apt buvo paserviruoti gražiai, saldus stalas
bet visa kita - krikštynų programa mažai kam rūpėjo, prie stalo nelabai kas klausėsi, net mano mama, didžioji organizatorė, labiau rūpinosi ar kam kokio papildomo 5-to kepsnio nepritrūko, nei klausėsi manęs su krikštamote.... susižvalgėm abi ir nukišom visą savo ilgai ruoštą programą giliai į krepšį.... et negaliu, net prosenelės, kurioms užsakiau vardinius rėmelius, kad išdegintų, įdėjau vaikučio nuotraukėles su jomis, o jos tik sugebėjo išspausti: vojezus, iš kur tokių baisių nuotraukų ištraukei, kaip aš atrodau...
Papildyta:O nuo kada čia galima įkelti nuotraukėles tiesiai į forumą? Kokį tą lygį reikia pasiekti?
truputį apšvieskit mane, ar man čia teks kažkur kitur viską talpinti?
pasidalinčiau truputėliu nuotraukų