Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(Renalta @ 2013 07 22, 13:47)
na tokiu atveju jeigu pati issirinksite ko norite tai paciai ir teks moketi smile.gif
as tai tikrai nemokeciau uz kaz kieno norus  doh.gif as krikstynoms (buvau kriksto mama) uzsakinejau visai ne krikstynu torta, o toki personaza Kempiniuka, nes mazylis ji dievina, todel norejau vaiku suteikti dziaugsmo  smile.gif

Tai aš sutinku mokėt, ale va, kad ji nori mokėt už tortą ir nori kažkokio ypatingo, bet kokio nežino doh.gif ai kokį užsakys tokį suvalgysim
Atsakyti
mergaitės,jeigu kas turim perleist POM POM'us mėlynus ir baltus aš mielai priglausiu:)
Atsakyti
mielosios, kurios kavinėj šventėt. po visko kiek palikdavot padavėjai abatpinigių blush2.gif
nesinori atrodyt skūpai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 23, 11:48)
mielosios, kurios kavinėj šventėt. po visko kiek palikdavot padavėjai abatpinigių  blush2.gif
nesinori atrodyt skūpai  biggrin.gif  blush2.gif

Kai buvo užsakyta visa kavinė, tai arbatpinigių nepalikome, nes aptarnavimo mokestis buvo įskaičiuotas
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 23, 11:10)
Kai buvo užsakyta visa kavinė, tai arbatpinigių nepalikome, nes aptarnavimo mokestis buvo įskaičiuotas

Dabar krikstynas švesime turizmo sodyboje, tad manau, jei viskas bus gerai, paliksiu apie 100 Lt nuo sumos. Tad tai bus kokie 7 %. Zinau, kad jie nemokamai ir stala gelemis padekoruoja ir siaip gana sklandziai man su jais viska suderinti sekasi, tad uz viska atsidekodama apeigu kuratoriai dar ir kokio gero vyno zadu nunesti, nes jauciu is jos puses rupesti ir demesinguma mano sventei ir siaip maloni mergina - atraso ,atskambina, pataria:)
Yprasati aš visuomet palieku apie 10 -15% proc, nuo sumos. Bet sventes metu gaunasi maziau procentu nuo bendros sumos. Manau, kad jei šventė didelė tai bent 50 Lt minimaliai palikti reikėtų, na, o jei labai gerai aptarnauja tai ir daugiau. Na, daugiau 100 Lt tikriausiai nepalikčiau. Nors kai per mano vestuves man stalo korteles ant stalo padeliojo ir atvežtas puokštes sustatė aš berods administratoriai palikau 50 Lt kaip padeka, nes i jos pareigas tai neieina ir padavejoms nuo sąskaitos palikau 100 LT. Padeka uz paslauga:). Manau, kad reikia su žmonėmis visuomet elgtis žmoniškai ir atsidekoti uz tai, jei visa vakara tavo stalui pakankamai demesio skyre, maloniai bendravo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 22, 14:12)
Tai aš sutinku mokėt, ale  va, kad ji nori mokėt už tortą ir nori kažkokio ypatingo, bet kokio nežino  doh.gif  ai kokį užsakys tokį suvalgysim

tai jus galite savo torta uzsakyti, o ji kaip kriksto mama smile.gif bus 2 tortai tokie kokiu kiekviena is jusu norite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 07 23, 13:01)
Dabar krikstynas švesime turizmo sodyboje, tad manau, jei viskas bus gerai, paliksiu apie 100 Lt nuo sumos. Tad tai bus kokie 7 %.  Zinau, kad jie nemokamai ir stala gelemis padekoruoja ir siaip gana sklandziai man su jais viska suderinti sekasi

jei nepaslaptis kiek bus žmonių? 4u.gif

nes manau ir nuo to priklauso .. juk yra skirtumas ar 10 aplakstyt ar 30 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 23, 13:15)
jei nepaslaptis kiek bus žmonių? 4u.gif

nes manau ir nuo to priklauso .. juk yra skirtumas ar 10 aplakstyt ar 30  unsure.gif

Pas mus bus 20 svečių. Be abejo skirtumas yra. O ir šiaip manau, kad yra skirtumas, ar šventei stalus serviruoti, ar eiliniam pasisedėjimui biggrin.gif . Manau, kad dar ir torto gabalėlį padavėjai atpjausiu, nes, manau, nemandagu yra nepasiūlyti ir jam jo paragauti. Žmogiškumas turi išlikti:)
Atsakyti
jei kam reiks,po sio penktadienio turesiu pom ponsu orandzinium,geltonu,rudu...(kaunas), mergiukai, ka galima nuveikti po baznycios ceremonijos, kazkaip nesinori kartotis,nes pries 4 metelius,kai krikstijom sunu,jau leidom helio balionus su norais, o dabar dukriukas,sveciai tie patys,ka cia mandro ismascius,kad iskart namo nelekti...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2013 07 23, 17:53)
jei kam reiks,po sio penktadienio turesiu pom ponsu orandzinium,geltonu,rudu...(kaunas), mergiukai, ka galima nuveikti po baznycios ceremonijos, kazkaip nesinori kartotis,nes pries 4 metelius,kai krikstijom sunu,jau leidom helio balionus su norais, o dabar dukriukas,sveciai tie patys,ka cia mandro ismascius,kad iskart namo nelekti...

tai gal laivelius plukdyti?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 23, 16:58)
tai gal laivelius plukdyti?

nelabai bus kur...baznycia (Kaune Gertrudos g.,pats miesto centriukas), kur cia nusibelst dar..sunaus buvo Katedroj,tai ejom iki upes, ten po taure sampano isgerem,valgem saldainius,leidom balionus, o cia kazkaip nera jau ir kur disliuoti....kazkaip ant sventoriaus to sampano kad ir po taure,lyg ir negrazu,,,,,net nezinau..
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2013 07 23, 18:16)
nelabai bus kur...baznycia (Kaune Gertrudos g.,pats miesto centriukas), kur cia nusibelst dar..sunaus buvo Katedroj,tai ejom iki upes, ten po taure sampano isgerem,valgem saldainius,leidom balionus, o cia kazkaip nera jau ir kur disliuoti....kazkaip ant sventoriaus to sampano kad ir po taure,lyg ir negrazu,,,,,net nezinau..

Gertrudos baznycia? ar kokia?
Atsakyti