Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(luknytee @ 2013 07 20, 01:04)
Labutis  4u.gif

Musu krikstynos irgi rugpjucio 11 d. Irgi triju metu berniuka krikstysim smile.gif Norejau pasiteirauti ar lengvai pavyko Vilniuje rasti kirpeja dirbancia sekmadieni? Nes manoji ta diena nedirba  doh.gif

tai rasit manau. Mes krikštinam 5dieni, tai ir tai sunkiai makiažistę gavau, visos su vestuvėm nuo pat ryto užsivertę, o belenkokios nenorėjau.
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2013 07 20, 00:02)
Kad baznycioj pinigelius duoda tevai ar kriksto tevai? ax.gif

Krikstateviai

As jau nieko nebespeju parasyt, siandien einam i vestuves, kita savaitgali krikstynos, uzsivertusi pasiruosime doh.gif Po visko viska aprasysiu ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kiek trunka kriksto procedura Jeruzales baznycioje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2013 07 20, 20:10)
Gal zinote kiek trunka kriksto procedura Jeruzales baznycioje? blush2.gif

Turite omeny Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčią Kalvarijų g. 327?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 07 21, 10:24)
Turite omeny Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčią Kalvarijų g. 327?

Lygtais si ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2013 07 21, 11:29)
Lygtais si  ax.gif

Pas mus viskas truko ~20 min. 4u.gif
Atsakyti
O mes nesutariame su krikštamote dėl torto, man norisi paprasto, jai kažko ypatingo, išsiskiriančio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 22, 01:04)
O mes nesutariame su krikštamote dėl torto, man norisi paprasto, jai kažko ypatingo, išsiskiriančio  doh.gif

Aš pati užsakinėjau tortą. Vienintelis dalykas ko nenorėjau, tai saldžios masės. Aišku buvo svarbi ir kaina smile.gif . Pasirinkau Gulbinienes tortus nes jie sąlyginai arti namų ir tortai skanus. Norėjau knygos formos torto, bet kai paskaičiavo kg po 50 lt atsisakiau.
Tada nusprendėm imti stačiakampi tortą. Kg kaina gavosi kaip ir paprasto torto, gražiai žiūrėjosi ir buvo be galo skanus thumbup.gif
Atsakyti
O mes nesutariame su krikštamote dėl torto, man norisi paprasto, jai kažko ypatingo, išsiskiriančio  doh.gif

Jeigu ji moka, tegu ir mandrą, brangų užsakinėja mirksiukas.gif , tik vieną kart krikštynos, norisi kažko, ką būtų verta prisimint
Atsakyti

As torta pati uzsakiau tokio kokio noriu, jo ir kaina ne maza, zinau, kad kriksto mama nebutu sutikus tiek moket uz torta. Bet jusu atveju jei pati kriksto mama mokes tai tegu ir uzsako.
Atsakyti
Na taip ji moka, bet aš taip nenoriu tų saldžių visokių masių fe, man taip neskanu jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 07 22, 11:45)
Na taip ji moka, bet aš taip nenoriu tų saldžių visokių masių fe, man taip neskanu jos  doh.gif

na tokiu atveju jeigu pati issirinksite ko norite tai paciai ir teks moketi smile.gif
as tai tikrai nemokeciau uz kaz kieno norus doh.gif as krikstynoms (buvau kriksto mama) uzsakinejau visai ne krikstynu torta, o toki personaza Kempiniuka, nes mazylis ji dievina, todel norejau vaiku suteikti dziaugsmo smile.gif
Atsakyti