Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013 m.

QUOTE(jaunojimistika24 @ 2013 07 15, 16:54)
sveikos, gal zinote kas daro palinkejimu knygas krikstynoms. Kelias radau, bet uzsakymu nebepriima  doh.gif  verysad.gif .

4u.gif

Megaitės, ateičiai- vasarą organizuojamoms šventėms mažiausiai prieš mėnesį reik užsakyti, kai kada ir anksčiau... smile.gif

Jaunojimistika, galit pabandyti tokiu atveju nusipirkti gatavą albumiuką iš kokios fotoprekių ar panašios specializuotos parduotuvės parduotuvės ir paprašyt nebent padekoruoti albumėlį specialiai jums g.gif

Gal kokia vietinė auksarankį rastų minutėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2013 07 15, 19:54)
sveikos, gal zinote kas daro palinkejimu knygas krikstynoms. Kelias radau, bet uzsakymu nebepriima  doh.gif  verysad.gif .

Jei bent dvi savaitės iki šventės datos yra, galėčiau padaryti. Kartais užsiimu knygrišyste, kai pačiai prisireikia dovanos, arba kam nors iš draugų ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Tikslios krikstynu datos dar nezinom, bet tai turetu vykti iki rugsejo vidurio smile.gif Gyvenam Vilniuje, vieni giminaiciai is Pnv, kiti is Akmenes... Niekaip neapsisprendziam del baznycios ir sventimo vietos smile.gif Siandien tik suknele savo mazajai pas siuveja uzsakiau smile.gif Svarstom apie Rumsiskes, bet MB nelabai si mano ideja patinka...
Atsakyti
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2013 07 15, 19:54)

cia graziai apdirba palinkejmu knygas. https://www.facebook...6900422?fref=ts

user posted image

QUOTE(**Gabija** @ 2013 07 16, 22:29)
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Tikslios krikstynu datos dar nezinom, bet tai turetu vykti iki rugsejo vidurio smile.gif Gyvenam Vilniuje, vieni giminaiciai is Pnv, kiti is Akmenes... Niekaip neapsisprendziam del baznycios ir sventimo vietos smile.gif Siandien tik suknele savo mazajai pas siuveja uzsakiau smile.gif Svarstom apie Rumsiskes, bet MB nelabai si mano ideja patinka...

Jusu vaikiukas jau didelis, kad krikstinti Rumsiskese. Ten megsta tokius leliukus, kuriuos gali i lopsiuka paguldyti, didesni pabega is tos stubos ir jiem neidomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 16, 23:02)
Jusu vaikiukas jau didelis, kad krikstinti Rumsiskese. Ten megsta tokius leliukus, kuriuos gali i lopsiuka paguldyti, didesni pabega is tos stubos ir jiem neidomu smile.gif

is kur zinot, kokio amziaus mano vaikiukas? biggrin.gif

bet rimtai galvoju, kad maniske pabegtu... g.gif biggrin.gif tiesa sakot... smile.gif
na, nebent ja sudomintu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gabija**: 16 liepos 2013 - 23:08
QUOTE(**Gabija** @ 2013 07 17, 00:07)
is kur zinot, kokio amziaus mano vaikiukas? biggrin.gif

bet rimtai galvoju, kad maniske pabegtu...  g.gif  biggrin.gif tiesa sakot... smile.gif
na, nebent ja sudomintu...

nu matau 2012 04 13 smile.gif Mano vyresnelis balandzio 13 gimes, taip pat mano sese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 16, 23:13)
nu matau 2012 04 13 smile.gif Mano vyresnelis balandzio 13 gimes, taip pat mano sese smile.gif

Ai, rimtai gi... pati pamirsau, ka uzsirasius smile.gif

o gal kas zino, kiek laiko trunka ta ceremonija? smile.gif gal maniske ir susidometu g.gif jei neilgai biggrin.gif

taip noriu kazkokios isskirtines sventes... ax.gif sedejimas prie stalo visa laika taip neidomu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gabija**: 16 liepos 2013 - 23:33
QUOTE(**Gabija** @ 2013 07 17, 00:32)
Ai, rimtai gi... pati pamirsau, ka uzsirasius smile.gif

o gal kas zino, kiek laiko trunka ta ceremonija? smile.gif gal maniske ir susidometu  g.gif jei neilgai  biggrin.gif

taip noriu kazkokios isskirtines sventes... ax.gif sedejimas prie stalo visa laika taip neidomu g.gif

valanda
Atsakyti
ir as ieskau ideju krikstynom. bet mums jos taips taigiai turi ivykti, kad nezianau ar spesiu ka padaryti

galit man papasakot ka daug maz kam reikia dovanoti? nes pasimeciau tarp dovanu galybiu:)
Atsakyti
Gal kas turite krikstynu saldainiu sabloniukus?
Atsakyti
Sveikos. As tai uzsiemusi dekoraciju gamyba, stai siek tiek mano gamybos bumbulu biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
išsiunčiau, kas negavo pakartokit, nes išsiunčiau atrodo visom 4u.gif

Nerašykit man až dėl slapukų, užkemšat per kelias akimirkas. Parašykit geriau temoje, ištrinsiu Jūsų postą kaip išsiųsiu slapuką. Nes negali žmonės rimtesniais klausimais kreiptis.
Atsakyti